No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

BDSM paddle

Informatīvais biļetens

BDSM paddle no sērijas HURTME

Šis paddle jums patiks (ja esat aktīvs) vai nepatiks (ja esat pasīvs)! Mūsu roku darbs paddle no MEO HURTME līnijas apvieno eleganci un efektivitāti BDSM cienītājiem.

Vairāk informācijas

1636/00

pieejams

    Vairāk informācijas

    Šis paddle jums patiks (ja esat aktīvs) vai nepatiks (ja esat pasīvs)! Mūsu roku darbs paddle no MEO HURTME līnijas apvieno eleganci un efektivitāti BDSM cienītājiem. Tas nav parasts spankinga instruments, bet gan izsmalcināta dizaina instruments paddle ar pulēta alumīnija rokturi. paddle tam raksturīga īpaši stabila konstrukcija, un tas ir mazāk elastīgs nekā parastie jāšanas rīki. Šī īpašība ļauj veikt precīzākus un intensīvākus sitienus, kas ir ideāli piemēroti optimālai spankinga pieredzei.

    paddle ir ideāli piemērots "iesildīšanai" pirms intensīvākiem pātagas vai pātagas pātagām, taču to var izmantot arī atsevišķi, lai gūtu intensīvas un dziļas sajūtas. Tas ir piemērots gan iesācējiem, gan pieredzējušiem BDSM profesionāļiem.

    The paddle no HURTME līnijas piedāvā unikālu un daudzpusīgu spankinga pieredzi, ko raksturo tā divpusējais dizains: viena trieciena virsmas puse ir eleganti melna un ar ļoti nerātnu emotikonu, bet otra puse ir uzkrītoši sarkana un ar ļauni smaidošu emotikonu. Šis radošais dizains ļauj vizuāli izpaust un dažādot spēles noskaņu un intensitāti, vienkārši mainot spēles pusi, kad tiek izdarīts sitiens. Pateicoties izturīgajai konstrukcijai, viegli satveramam alumīnija rokturim un augstas kvalitātes ādas pārvalkam, šis paddle Stils, izteiksmīgums un efektivitāte daudzslāņainai BDSM pieredzei.

    Vairāk informācijas:

    • BDSM paddleideāli piemērots erotiskai spankingam.
    • Izturīga konstrukcija ar labu vadāmību.
    • Pulēta alumīnija rokturis ar HURTME logotipu.
    • Spēcīga virsma no augstas kvalitātes melnas/arkanas īstas ādas.
    • Ar praktisku rokas siksnu.
    • Kopējais garums aptuveni 43 cm, platums aptuveni 9 cm.
    • Krāsa: melna / sarkana

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Made in Germany

    Sturdy design, good size. Seems to be good quality. Can get a decent amount of force behind it, makes an awesome noise when paddling a butt, and can also create a broken capillary effect when hitting more sensitive areas like the inner thigh. A lot of fun!

      Novērtēšana 

      Hate Love

      Sculacciare o accarezzare? E' questo il dilemma! E' talmente bello che confonde le idee

        Novērtēšana 

        Da avere nella collezione

        Il materiale è davvero pregiato e la forma è perfetta.. da avere nella collezione;)

          Novērtēšana 

          Dieses Schlagwerkzeug ist perfekt

          Die neue HurtMe Deluxe Reihe ist echt chic geworden! So auch dieses Paddle. Der Edelstahlgriff liegt super in die Hand und die verschieden farbigen Seiten entlocken ein kleines Schmunzeln. Dieses Schlagwerkzeug ist perfekt um einen Flagellanten gut aufzuwärmen: trifft flächig und relativ "weich", aber eben doch so,dass man es gut spürt. Verarbeitung ist auch wie immer top. Kann ich auch Einsteigern ins Schlagen nur empfehlen!

            Uzrakstiet savu pārskatu

            BDSM paddle no sērijas HURTME

            BDSM paddle no sērijas HURTME

            Šis paddle jums patiks (ja esat aktīvs) vai nepatiks (ja esat pasīvs)! Mūsu roku darbs paddle no MEO HURTME līnijas apvieno eleganci un efektivitāti BDSM cienītājiem.

            Uzrakstiet savu pārskatu

            Citi klienti arī iegādājās:

            30 citas preces tajā pašā kategorijā: