No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

BDSM paddle

Informatīvais biļetens

BDSM paddle izgatavots no koka - Tenderiser

Koka pilnīgā neelastība kombinācijā ar BDSM paddle profilēto sitamo virsmu rada ļoti īpašas, caururbjošas baudas sāpes. Lai gan sitienus var dozēt pavisam nekaitīgi, efekts ļoti ātri attīstās sāpīgā virzienā.

Vairāk informācijas

2430/00

69,90 €


-20,00 €

49,90 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Koka pilnīgā neelastība kombinācijā ar BDSM airu profilēto sitamo virsmu rada ļoti īpašas, caururbjošas baudas sāpes. Lai gan sitienus var dozēt arī nekaitīgi, iedarbība ātri vien attīstās sāpīgā virzienā. Pateicoties mazākai, spēcīgi profilētajai sitiena virsmai, efekts ir ievērojami spēcīgāks nekā ar parastu spankingu paddle.

     

    Šis BDSM paddle noteikti ir viena no SM rotaļlietām, kas jālieto piesardzīgi! Jāatzīmē arī, ka šī paddle ja iespējams, jāizmanto tikai uz sēžamvietas un augšstilbiem. Izglītojoša nodarbība ar Tenderiser paddle no MEO ® noteikti neaizmirsīs Bottom steigā.

     

    Kā lietot BDSM spankingu paddle no koka?

    Izmantojiet BDSM spankingu paddle no koka maigi pār partnera ādu, lai viņš varētu pierast pie šīs sajūtas. Pēc tam jūs varat izvietot vieglus vai stingrus sitienus ar paddle un lēnām palielināt intensitāti. Spankingā jūsu iztēlei nav nekādu robežu - taču par pamatnoteikumiem, protams, ir jāvienojas. Var iepriekš noteikt tā saukto "drošo vārdu", ko izmanto, kad ir sasniegta robeža. Tad personai, kas aktīvi veic spankingu, nekavējoties jāpārtrauc. Šādus sodus var veikt gan mājās, gan sabiedriskās vietās.

     

    Jūs vēlaties iegādāties BDSM paddle no koka par izdevīgu cenu?

     

    Šis spankinga airis ir izgatavots no ļoti labas kvalitātes koka. Koks ir rūpīgi apstrādāts, slīpēts un noapaļoti tā stūri. Ja meklējat vienkāršu, bet ļoti funkcionālu spankinga rotaļlietu, kurai nevajadzētu maksāt dārgi, tad šis koka SM airis ir īstā izvēle.

     

    Vai es varu kombinēt savu paddle kombinēt to ar citiem piederumiem?

     

    Jā, noteikti! Īpaši, ja jūs apvienojat savu jauno koka paddle ar MEO ® ādas bondage ierobežojošiem līdzekļiem vai, iespējams, izmantosiet aizsietas acis, paveras lieliskas iespējas. Vai arī ādas masku - tā nodrošina erotisku uztveres pastiprinājumu un padara varas un uzticības aizraujošo mijiedarbību vēl iespaidīgāku.

     

    Kas padara BDSM paddle no koka, kas ir tik īpašs spankingā?

     

    Iespaidīgais BDSM paddle ir aprīkots ar spēcīgi profilētu sitiena virsmu vienā pusē, kas līdzinās gaļas mīkstinātājam, un tādējādi nodrošina vēl izteiksmīgāku sodīšanu. Lāpstiņai aizmugurējā pusē ir gluda trieciena virsma. Visas malas ir noapaļotas, kas ievērojami samazina traumu risku. Pateicoties ergonomiski veidotajam rokturim paddle ir ļoti ērts rokā un garantē drošu un precīzu sitienu. Lāpstiņas virsma ir smalki slīpēta un tāpēc ļoti gluda

     

    Svarīgi kritēriji BDSM airu iegādei:

     

    A paddle ir ārkārtīgi populārs BDSM aksesuārs. Iespējams, jums jau ir pazīstami pletnes un SM pātagas, bet BDSM airis paddle var sniegt īpaši intensīvu baudu sāpes. Materiāls patiesībā ir izšķirošais kritērijs, kas padara paddle par līdzekli bargam sodam dominēšanas un pakļaušanās spēlē. Iesācējiem spankingā paddlekas ir mīksti polsterēti vai kam ir divas dažādas trieciena virsmas. Tos var izmantot, lai lēnām sagatavotu savu dupsi gaidāmajām baudas sāpēm. Tomēr, ja ar vieglām baudas sāpēm vairs nepietiek, BDSM paddle no ādas ir īstais paddle piemērots tieši jums. Šāds paddle var izpausties ar dažādas pakāpes iedarbību. Vēl viena pārliecinoša iespēja ir paddle no gumijas vai silikona. Tās bieži vien tiek pilnībā nenovērtētas, jo, lai gan tās ir mīkstas, elastīgas un gludas, tās izraisa iespaidīgu triecienu pa dibenu - pat ar ļoti nelielu piepūli. Tomēr, ja vēlaties intensīvu baudas sāpju, jums vajadzētu izvēlēties BDSM paddle no koka. Materiāla cietība un nepakļāvība nodrošina ārkārtīgu intensitāti. MEO ® piedāvā jums plašu dažādu formu, dizainu un materiālu pletņu izvēli šeit, lielajā SM interneta veikalā, lai jūs varētu atrast sev piemērotāko paddle piemērots jums.

     

    Sīkāka informācija:

     

    • paddle spankingam, kas izgatavoti no masīvkoka
    • Angļu valodā vārds "spanking" apzīmē sēžamvietas saplosīšanu. Spanking bieži vien ir jautri pat tiem, kas nav BDSM fani. Papildus soda rituālam tā ir arī īpaša baudas sāpes, kas tiek izjustas. BDSM mīļotājiem patīk arī mūsu ādas cimdi.
    • Izmēri: Garums aptuveni 30 cm
    • MEO interneta veikals: Spanking pātagas, SM pātagas, SM pletnes un citas SM rotaļlietas.
    • Kvalitāte: Ar mīlestību un rokām izgatavoti atbilstoši visaugstākajiem kvalitātes standartiem.
    • Dabisks produkts: Koks ir dabisks materiāls, kas ir īpaši piemērots batu izgatavošanai paddle piemērots. Tas ir 100 % pārstrādājams un videi draudzīgs produkts.
    • Unikalitāte: Mūsu paddle ir ar rokām darināti un unikāli.
    • Diskrētība: tie tiek nosūtīti neuzkrītošā kartona kastītē, kurā nav norādes par saturu.

     

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Ouch!!!

    This is a good paddle - a lot of wallop to it. For more excitement, use the studded side! Ouch!!!

      Novērtēšana 

      Fantastico, belllo, funzionale e ben fatto.

      Fantastico, belllo, funzionale e ben fatto.

        Novērtēšana 

        Beidseitiger Schmerz

        Der Schmerz vom Paddle ist dumpf und sehr angenehm. Besonders empfehlen kann ich die glatte Seite zum warm spielen zu nutzen und dann die Spitze Seite zu wählen die punktueller schmerzt.

          Novērtēšana 

          Sehr gutes Paddel

          Ich mag es sehr damit bestraft zu werden! Im Vergleich zu anderen SM Klatschen, ist dieses Paddel etwas ganz besonderes. Schön ist auch, dass es über zwei verschiedene Seiten für unterschiedliche Empfindungen verfügt.

            Novērtēšana 

            Great paddle

            Great paddle 2 sides of the same coin but they both still hurt no matter what. 5/5 would buy again

            • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
            Novērtēšana 

            Kann ich empfehlen

            Sehr edles Holzpaddel mit Schlaufe zur Aufbewahrung. Sehr gute Verarbeitung und was besonders reizvoll ist sind die zwei unterschiedlich gestalteten Seiten. Bin sehr zufrieden und kann das Paddel empfehlen.

            • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

            Uzrakstiet savu pārskatu

            BDSM paddle izgatavots no koka - Tenderiser

            BDSM paddle izgatavots no koka - Tenderiser

            Koka pilnīgā neelastība kombinācijā ar BDSM paddle profilēto sitamo virsmu rada ļoti īpašas, caururbjošas baudas sāpes. Lai gan sitienus var dozēt pavisam nekaitīgi, efekts ļoti ātri attīstās sāpīgā virzienā.

            Uzrakstiet savu pārskatu

            Citi klienti arī iegādājās:

            30 citas preces tajā pašā kategorijā: