No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

BDSM paddle

Informatīvais biļetens

Bad puppy ® ķepa paddle BDSM

Ne tikai draugiem puppy Playbet arī spankinga cienītājiem, mūsu Bad puppy ® Paw paddle no ādas ir lieliska izvēle. Skaists švamme no mūsu BDSM veikala.

Vairāk informācijas

2165/00

pieejams

    Vairāk informācijas

    Ne tikai draugiem puppy Playbet arī spankinga cienītājiem, mūsu Bad puppy ® ķepa paddle izgatavots no ādas. Skaists akcents mūsu BDSM veikalā.

     

    Angļu valodas termins paddle tiek lietots ne tikai tāda paša nosaukuma šļāpstu ierīcei, bet arī bēdīgi slavenajam soda instrumentam, ko ASV skolās un ģimenēs izmanto spankingam.

     

    Ar šo necilo paddle jūs varat izdzīvot savus mežonīgākos BDSM sapņus pilnībā. Neatkarīgi no tā, vai runa ir par lomu spēlēm vai puppy Playļaut vaļu savām fantāzijām un pārsteigt savu pakļāvīgo partneri ar viegliem vai spēcīgiem pērieniem pa dibenu.

     

    Tas ir arī vizuāli paddle ir īsts skatītāju ievērības cienīgs. Izgatavots no melna koka un ar krokodila izskata ādas šļākšanas virsmu. Mēs esam apvilkuši kucēna ķepas izgriezumu ar sarkanu ādu, lai iegūtu perfektu kucēna izskatu.

     

    puppy ķepa paddle ir ideāla rotaļlieta spankingam - izmantojiet to, lai parādītu, kurš ir galvenais, un sodītu savu partneri..

     

    Sīkāka informācija:

     

    • Bad puppy Lūpa paddle
    • No ādas un koka izgatavots spankinga švamme
    • Koka rokturis un trieciena virsma izgatavota no divslāņu, divkrāsainas krokodila izskata ādas
    • Ar ādas siksniņu uz rokas
    • Garums 33 cm Trieciena virsma 21 cm Roktura garums 12 cm, platums 11,5 cm
    • Bad puppy ® ir reģistrēta MEO Germany preču zīme.
    • MEO ir jūsu BDSM speciālists ar plašu izvēli jūsu fetiša vajadzībām. Mūsu BDSM veikalā jūs atradīsiet daudzus SM rotaļlietu veidus, neatkarīgi no tā, vai tie ir paddle vai šļaukteni. Vai jūsu partneris ir nepaklausīgs? Ar paddle jūs varat viņam vai viņai kārtīgi uzsist. Mūsu piedāvājumā ir piemēroti spankeri gan iesācējiem, gan pieredzējušiem spankinga cienītājiem. Vai jūs joprojām esat vai vēl neesat pērienu cienītājs? Tad mūsu pātagu kolekcija varētu būt tieši jums! Pasūtiet roku dzelžu, potīšu aproču un acu masku. Nevelciet laiku, lai apskatītu un atrastu sev vajadzīgo SM rotaļlietu vai obligāciju ierobežošanas līdzekli..
    • Lasīt pilnu pārskatu (klikšķiniet šeit)

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Size is perfect!

    Light weight Size is perfect! Light weight glides through the air which gives a solid impact

      Novērtēšana 

      Schlagkräftig

      Das schlagkräftige Paddle ist eine reizvolle Ergänzung für Dein Petplay-Equipment und sorgt garantiert dafür, dass Dein Welpe den gewünschten Gehorsam lernt. Die Oberfläche des Paddles aus strapazierfähigem Leder ist geprägt und auf der Innenseite ist das Paddle mit einer leuchtend roten Hundepfote versehen. Dank dem breiten Griff mit Handschlaufe hast Du das Schlagwerkzeug immer gut unter Kontrolle. Diese Erziehungslektionen wird Dein devoter Partner ganz sicher so schnell nicht wieder vergessen.

        Novērtēšana 

        Train your pup with hard discipline that leaves a lasting impres

        The bright red paw of this puppy paddle will leave a bright red mark on your pet's hindquarters! Made with quality leather in a rich alligator skin texture, this impact instrument is a luxurious addition to your arsenal. Take hold of the sturdy wooden hilt and give that bad dog a swat that brands them as your bitch. Teach them to obey every command of their owner so that maybe they'll get a treat.

        At the end of the handle, a leather loop allows you to secure it around your wrist during use or hang it up for storage afterwards.

          Novērtēšana 

          Super Paddel für mein Puppy

          Sehr schön und gut verarbeitetes Paddel für einen optimalen Preis. Qualität und Größe sind wirklich ideal, das "haut hin". Auf jeden Fall zu empfehlen für jedwede Art von BDSM

          • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

          Uzrakstiet savu pārskatu

          Bad puppy ® ķepa paddle BDSM

          Bad puppy ® ķepa paddle BDSM

          Ne tikai draugiem puppy Playbet arī spankinga cienītājiem, mūsu Bad puppy ® Paw paddle no ādas ir lieliska izvēle. Skaists švamme no mūsu BDSM veikala.

          Uzrakstiet savu pārskatu

          Citi klienti arī iegādājās:

          30 citas preces tajā pašā kategorijā: