No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

BDSM paddle

Informatīvais biļetens

BDSM paddle izgatavots no koka - Spēcīgi sitieni

Vai vēlaties smagi pērienu? Klasiskais BDSM paddle, kas izgatavots no koka, sagādā stingras audzināšanas draugiem lielu baudu! Mūsu izturīgais BDSM paddle no koka nodrošina, ka jūs gūsiet baudu, pēc kuras ilgojaties. Šis paddle ir ļoti izturīgs un ideāli piemērots erotiskiem sodiem.

Vairāk informācijas

2428/00

69,90 €


-20,00 €

49,90 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Vai vēlaties smagi pērienu? Klasiskais BDSM paddle izgatavots no koka sniedz stingras audzināšanas draugiem lielu baudu! Mūsu izturīgais BDSM paddle no koka nodrošina, ka jūs gūsiet baudu, pēc kuras ilgojaties. Šis paddle ir ļoti izturīgs un ideāli piemērots erotiskiem sodiem.

     

    Šis paddle nodrošina labu, pamatīgu pēršanu un garantē īpaši bargas spankinga sesijas. Pateicoties ergonomiski veidotajam rokturim, mūsu paddle var viegli un precīzi vadīt spankinga laikā.

     

    BDSM paddle ir izgatavots no masīvkoka un pārsteidz ar savu augsto kvalitāti. Lāpstiņas spankinga virsmā esošie padziļinājumi samazina gaisa pretestību spankinga laikā un nodrošina augstu spankinga intensitāti.

     

    Kā lietot BDSM spankingu? paddle no koka?

    Izmantojiet BDSM švammes paddle no koka maigi pār partnera ādu, lai viņš varētu pierast pie šīs sajūtas. Pēc tam jūs varat izvietot vieglus vai stingrus sitienus ar paddle un lēnām palielināt intensitāti. Spankingā jūsu iztēlei nav nekādu robežu - taču par pamatnoteikumiem, protams, ir jāvienojas. Var iepriekš noteikt tā saukto "drošo vārdu", ko izmanto, kad ir sasniegta robeža. Tad personai, kas aktīvi veic spankingu, nekavējoties jāpārtrauc. Šādus sodus var veikt gan mājās, gan sabiedriskā vietā.

     

    Jūs vēlaties iegādāties BDSM paddle nopirkt lēti?

     

    Šis spankinga airis ir izgatavots no ļoti labas kvalitātes koka. Koks ir rūpīgi apstrādāts, slīpēts un noapaļoti tā stūri. Ja meklējat vienkāršu, bet ļoti funkcionālu spankinga rotaļlietu, kurai nevajadzētu daudz maksāt, tad šis koka SM airis ir īstā izvēle.

     

    Vai es varu kombinēt savu paddle kombinēt to ar citiem piederumiem?

     

    Jā, noteikti! Īpaši, ja jūs apvienojat savu jauno koka paddle ar MEO ® ādas bondage ierobežojošiem līdzekļiem vai, iespējams, izmantosiet aizsietās acis, jums ir vairākas lieliskas iespējas. Vai arī ādas masku - tā nodrošina erotisku uztveres pastiprinājumu un padara varas un uzticības aizraujošo mijiedarbību vēl iespaidīgāku.

     

    Kas padara BDSM paddle no koka izgatavoti izstrādājumi ir tik īpaši spankingam?

     

    paddle ar izgriezumiem panāk lielāku iedarbības efektu nekā paddle bez izgriezumiem. Izgriezumi samazina gaisa spilvenu, kas veidojas starp BDSM paddle un ādu trieciena brīdī samazinās un palielinās trieciena intensitāte. Visas mūsu lāpstiņu malas ir noapaļotas, kas ievērojami samazina traumu risku. Pateicoties ergonomiski veidotajam rokturim paddle ļoti ērti turas rokā un garantē drošu un precīzu sitienu veikšanu. Lāpstiņas virsma ir precīzi slīpēta un tāpēc ļoti gluda.

     

    Svarīgi kritēriji BDSM airu iegādei:

     

    A paddle ir ārkārtīgi populārs BDSM aksesuārs. Iespējams, jums jau ir pazīstami pletnes un SM pātagas, taču BDSM paddle var sniegt īpaši intensīvu baudu sāpes. Materiāls patiesībā ir izšķirošais kritērijs, kas padara paddle par līdzekli bargam sodam dominēšanas un pakļaušanās spēlē. Spanking iesācējiem paddlekas ir mīksti polsterēti vai kam ir divas dažādas trieciena virsmas. Tos var izmantot, lai lēnām sagatavotu savu dupsi gaidāmajām baudas sāpēm. Tomēr, ja ar vieglām baudas sāpēm vairs nepietiek, BDSM paddle no ādas ir īstais paddle piemērots tieši jums. Šāds paddle var izpausties ar dažādas pakāpes iedarbību. Vēl viena pārliecinoša iespēja ir paddle no gumijas vai silikona. Tās bieži vien tiek pilnībā nenovērtētas, jo, lai gan tās ir mīkstas, elastīgas un gludas, tās izraisa iespaidīgu triecienu pa dibenu - pat ar ļoti nelielu piepūli. Tomēr, ja vēlaties intensīvu baudas sāpju, jums vajadzētu izvēlēties BDSM paddle no koka. Materiāla cietība un nepakļāvība nodrošina ārkārtīgu intensitāti. MEO ® piedāvā jums plašu dažādu formu, dizainu un materiālu pletņu izvēli šeit, lielajā SM interneta veikalā, lai jūs varētu atrast sev piemērotāko paddle piemērots jums.

     

    Sīkāka informācija:

     

    • paddle izgatavots no masīvkoka
    • Šeit jūs varat atrast detalizētu testa ziņojumu (lūdzu, noklikšķiniet uz)
    • Angļu valodā vārds "spanking" apzīmē sēžamvietas saplosīšanu. Spanking bieži vien ir jautri pat tiem, kas nav BDSM fani. Papildus soda rituālam tā ir arī īpaša baudas sāpes, kas tiek izjustas. BDSM mīļotājiem patīk arī mūsu ādas cimdi.
    • Izmēri: Garums aptuveni 37 cm, platums aptuveni 10 cm
    • MEO interneta veikals: Spankinga pātagas, SM pātagas, SM pletnes un citas SM rotaļlietas.
    • Kvalitāte: Ar mīlestību ar rokām izgatavoti, lai garantētu visaugstākos kvalitātes standartus.
    • Dabisks produkts: Koks ir dabisks materiāls, kas ir īpaši piemērots batu izgatavošanai paddle piemērots. Tas ir 100 % pārstrādājams un videi draudzīgs produkts.
    • Unikalitāte: Mūsu paddle ir ar rokām darināti un unikāli.
    • Diskrētība: tie tiek nosūtīti neuzkrītošā kartona kastītē, kas nedod nekādu norādi par saturu!

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Simply great

    Love the way it feels and the sound it makes.

      Novērtēšana 

      I love it

      I like how it feels in the hand and love it when I spank somebody

        Novērtēšana 

        Great quality

        My boyfriend beats my butt good and hard with it. Great quality

          Novērtēšana 

          Perfect

          Right size, great quality, just what I needed

            Novērtēšana 

            Awesome Paddle

            My sub really enjoys our new toy!!

              Novērtēšana 

              Capisco perchè si chiama "colpi duri"!

              Capisco perchè si chiama "colpi duri"! Ha un tocco così piacevole che non smetterei di farmi sculacciare

                Novērtēšana 

                Sehr gutes Basic für SM

                Sehr gutes Basic für SM Für Anfänger und Profis geeignet

                  Novērtēšana 

                  Tolle Qualität, super Verarbeitung

                  Dieses elegante Paddel aus robustem und hochwertigem Holz hat uns begeistert! Versehen mit Aussparungen sowie einer praktischen Schlaufe erfüllt es alle unsere Wünsche beim Spanken. Tolle Qualität, super Verarbeitung. Sehr gut für Profis und auch für Einsteiger.

                    Uzrakstiet savu pārskatu

                    BDSM paddle izgatavots no koka - Spēcīgi sitieni

                    BDSM paddle izgatavots no koka - Spēcīgi sitieni

                    Vai vēlaties smagi pērienu? Klasiskais BDSM paddle, kas izgatavots no koka, sagādā stingras audzināšanas draugiem lielu baudu! Mūsu izturīgais BDSM paddle no koka nodrošina, ka jūs gūsiet baudu, pēc kuras ilgojaties. Šis paddle ir ļoti izturīgs un ideāli piemērots erotiskiem sodiem.

                    Uzrakstiet savu pārskatu

                    Citi klienti arī iegādājās:

                    30 citas preces tajā pašā kategorijā: