No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

BDSM paddle

Informatīvais biļetens

BDSM paddle izgatavots no koka - sods

Vai esat gatavi sodam? Tad ļaujiet savam Top jūs iekārojami sodīt ar šo koka BDSM paddle un uzziniet, cik ļoti jūs ar to varat viņu uzbudināt. Kaislīgas soda spēles ar paddle ir īpašs baudas veids, kas ne tikai uzmundrinās spankinga cienītājus.

Vairāk informācijas

2429/00

59,90 €


-10,00 €

49,90 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Vai esat gatavi sodam? Tad ļaujiet savam Top sodīt jūs ar šo BDSM paddle no koka un uzziniet, cik ļoti jūs varat viņu ar to uzbudināt. Kaislīgas soda spēles ar paddle ir īpašs baudas veids, kas ne tikai spankinga faniem radīs pareizo noskaņojumu.

     

    Šis paddle nodrošina labu spankingu un garantē īpaši smagas spankinga sesijas. Pateicoties ergonomiski veidotajam rokturim, mūsu paddle var viegli un precīzi vadīt spankinga laikā.

     

    BDSM paddle ir izgatavots no masīvkoka un pārsteidz ar savu augsto kvalitāti. Lāpstiņas spankinga virsmā esošie padziļinājumi samazina gaisa pretestību spankinga laikā un nodrošina augstu spankinga intensitāti.

     

    Kā lietot BDSM spankingu? paddle no koka?

    Izmantojiet BDSM spankingu paddle bDSM koka BDSM šļākšanas rīku maigi pār partnera ādu, lai viņš pierastu pie šīs sajūtas. Pēc tam jūs varat izvietot vieglus vai stingrus sitienus ar paddle un lēnām palielināt intensitāti. Spankingā jūsu iztēlei nav robežu, taču, protams, jāvienojas par pamatnoteikumiem. Var iepriekš noteikt tā saukto "drošo vārdu", ko izmanto, kad ir sasniegta robeža. Tad personai, kas aktīvi veic spankingu, nekavējoties jāpārtrauc. Šādus sodus var veikt gan mājās, gan sabiedriskā vietā.

     

    Jūs vēlaties iegādāties BDSM paddle nopirkt lēti?

     

    Šis spankinga airis ir izgatavots no ļoti labas kvalitātes koka. Koks ir rūpīgi apstrādāts, slīpēts un noapaļoti tā stūri. Ja meklējat vienkāršu, bet ļoti funkcionālu spankinga rotaļlietu, kurai nevajadzētu maksāt dārgi, tad šis koka SM airis ir īstā izvēle.

     

    Vai es varu kombinēt savu spanking paddle kombinēt ar citiem piederumiem?

     

    Jā, noteikti! Īpaši, ja jūs apvienojat savu jauno koka paddle ar MEO ® ādas sasiešanas līdzekļiem vai, iespējams, izmantosiet aizsietas acis, paveras lieliskas iespējas. Vai arī ādas masku - tā nodrošina erotisku uztveres pastiprinājumu un padara varas un uzticības aizraujošo mijiedarbību vēl iespaidīgāku.

     

    Kas padara BDSM paddle no koka izgatavoti izstrādājumi ir tik īpaši spankingam?

     

    paddle ar izgriezumiem panāk lielāku iedarbības efektu nekā paddle bez izgriezumiem. Izgriezumi samazina gaisa spilvenu, kas veidojas starp BDSM paddle un ādu trieciena brīdī samazinās un palielinās trieciena intensitāte. Visas mūsu lāpstiņu malas ir noapaļotas, kas ievērojami samazina traumu risku. Pateicoties ergonomiski veidotajam rokturim paddle ļoti ērti turas rokā un garantē drošu un precīzu sitienu veikšanu. Lāpstiņas virsma ir precīzi slīpēta un tāpēc ļoti gluda.

     

    Svarīgi kritēriji BDSM airu iegādei erotiskai spankēšanai:

     

    A paddle ir ārkārtīgi populārs BDSM aksesuārs. Iespējams, jums jau ir pazīstami pletnes un SM pātagas, bet BDSM lāpstiņa paddle var sniegt īpaši intensīvu baudu sāpes. Materiāls patiesībā ir noteicošais kritērijs, kas padara paddle par līdzekli bargam sodam dominēšanas un pakļaušanās spēlē. Iesācējiem spankingā paddlekas ir mīksti polsterēti vai kam ir divas dažādas trieciena virsmas. Tos var izmantot, lai lēnām sagatavotu savu dupsi gaidāmajām baudas sāpēm. Tomēr, ja ar vieglām baudas sāpēm vairs nepietiek, BDSM paddle no ādas ir īstais paddle piemērots tieši jums. Šāds paddle var izpausties ar dažādas pakāpes iedarbību. Vēl viena pārliecinoša iespēja ir paddle no gumijas vai silikona. Tās bieži vien tiek pilnībā nenovērtētas, jo, lai gan tās ir mīkstas, elastīgas un gludas, tās izraisa iespaidīgu triecienu pa dibenu - pat ar ļoti nelielu piepūli. Tomēr, ja vēlaties intensīvu baudas sāpju, jums vajadzētu izvēlēties BDSM paddle no koka. Materiāla cietība un nepakļāvība nodrošina ārkārtīgu intensitāti. MEO ® piedāvā jums plašu dažādu formu, dizainu un materiālu pletņu izvēli šeit, lielajā SM interneta veikalā, lai jūs varētu atrast sev piemērotāko paddle piemērots jums.

     

    Sīkāka informācija:

     

    • paddle / Tawse spankingam, kas izgatavots no masīvkoka
    • Angļu valodā vārds "spanking" apzīmē sēžamvietas saplosīšanu. Spanking bieži vien ir jautri pat tiem, kas nav BDSM fani. Papildus soda rituālam tā ir arī īpaša baudas sāpes, kas tiek izjustas. BDSM mīļotājiem patīk arī mūsu ādas cimdi.
    • Izmēri: Garums aptuveni 41 cm, platums aptuveni 9 cm
    • MEO interneta veikals: Spankinga pātagas, SM pātagas, SM pletnes un citas SM rotaļlietas.
    • Kvalitāte: Ar mīlestību ar rokām izgatavoti, lai garantētu visaugstākos kvalitātes standartus.
    • Dabisks produkts: Koks ir dabisks materiāls, kas ir īpaši piemērots šo izstrādājumu ražošanai paddle piemērots. Tas ir 100 % pārstrādājams un videi draudzīgs produkts.
    • Unikalitāte: Mūsu paddle ir ar rokām darināti un unikāli.
    • Diskrētība: tie tiek nosūtīti neuzkrītošā kartona kastītē, kurā nav norādes par saturu.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Hurts so good

    Love this item. Light enough that she can use it for extended sessions.

      Novērtēšana 

      Permette davvero di sbizzarrirsi

      Lunghissimo e leggero, permette davvero di sbizzarrirsi

        Novērtēšana 

        Natürlicher Lustschmerz garantiert!

        Mit diesem Paddel aus Eiche heize ich meiner Sklavin stilecht ein und bringe den süßen Hintern zum glühen. Das Paddel liegt mir perfekt in der Hand und erzeugt verführerische Klatschgeräusche auf nackter Haut. Das Highlight dieses puristischen Schlagwerkzeugs ist jedoch sein Material - Eiche mit einer Festigkeit die Stahl gleicht.

          Uzrakstiet savu pārskatu

          BDSM paddle izgatavots no koka - sods

          BDSM paddle izgatavots no koka - sods

          Vai esat gatavi sodam? Tad ļaujiet savam Top jūs iekārojami sodīt ar šo koka BDSM paddle un uzziniet, cik ļoti jūs ar to varat viņu uzbudināt. Kaislīgas soda spēles ar paddle ir īpašs baudas veids, kas ne tikai uzmundrinās spankinga cienītājus.

          Uzrakstiet savu pārskatu

          Citi klienti arī iegādājās:

          30 citas preces tajā pašā kategorijā: