No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Bumbiņas knupis

Informatīvais biļetens

Melns lodveida knupis, aizslēdzams

Melnais lodveida knupis ir izgatavots no silikona un vegānu ādas, to var aizslēgt ar nelielu piekaramo slēdzeni, un tas atbilst visām efektivitātes un komforta prasībām, kas tiek sagaidītas no ļoti laba BDSM knupa.


Vairāk informācijas

9382/C02

39,90 €


-10,00 €

29,90 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Melnais lodveida knupis ir izgatavots no silikona un vegānu ādas, to var aizslēgt ar nelielu piekaramo slēdzeni, un tas atbilst visām efektivitātes un valkāšanas komforta prasībām, kas tiek sagaidītas no ļoti laba BDSM knupa.

    Mūsu lodveida knupis ir izstrādāts tā, lai nodrošinātu maksimālu valkāšanas komfortu pat ilgāku BDSM seansu laikā. No medicīniskā silikona ir izgatavota ne tikai knupja bumba, bet arī abi savienojuma stieņi, kas izmantoti bumbiņas piestiprināšanai. Tas padara gāga lietošanu īpaši ērtu un novērš berzes mutes kaktiņos. Turklāt bumbiņa ir bez smaržas, bez garšas un dabiski nekaitīga zobiem.

    BDSM gags ir visbiežāk izmantotais līdzeklis BDSM kopienā. Knupis mutē nomāc verga runu. Tam ir arī īpaši pazemojošs efekts, ja vergs verdzināšanas sesijas laikā gandrīz nespēj sazināties.

    Mutes knupīši ir pieejami daudzos dažādos dizainos, kurus var pielāgot, lai atbilstu īpašām prasībām. Vispazīstamākais un populārākais mutes aizbāzniņš ir lodveida aizbāzniņš. Tas sastāv no nelielas bumbiņas, ko iebīda mutē starp zobiem un nostiprina ar galvas siksnu. Tas apgrūtina saziņu un elpošanu. MEO silikona lodveida knupīši ir piemēroti arī iesācējiem, jo tie ir mīksti un saudzīgi pret mutes zonu.

    Lai nodrošinātu, ka knupītis ideāli pieguļ, to var pielāgot galvas apkārtmēram ar sprādzes palīdzību, un, visbeidzot, bet ne mazāk svarīgi, mēs esam izstrādājuši mūsu lodveida knupīšus, lai tos varētu aizslēgt. Tas neļaus jūsu partnerim vai partnerei pašam noņemt knupīti, un viņš vai viņa klusēs un stenēs tik ilgi, cik vien jūs vēlēsieties.

    Knupīša siksniņas ir izgatavotas no vegānu PU ādas, kas ir ļoti izturīga un ērta valkāšanai uz ādas.

    Papildu informācija:

    • Populārākais knupis mūsu BDSM veikalā.
    • Izmērs: Regulējams no 40 cm līdz 56 cm. Kukagveida knupja diametrs 4 cm.
    • Iegādājoties knaģi, ir jāuzticas: knaģis izgatavots no silikona, kas nesatur ftalātus, metāla un vegānu PU ādas.
    • Ļoti ērts, pateicoties regulējamai galvas siksnai.
    • Tīrīšana: Ar VERYCLEAN aerosolu.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Super

    Für Bondage-Liebhaber, die Wert auf Qualität und Komfort legen, ist dieser Ballknebel ein absolutes Muss!

      Novērtēšana 

      Bâillon à ball

      Cher utilisateur,

      Après avoir testé le bâillon à ball, je tiens à partager mon enthousiasme ! La première chose que j'ai remarquée, c'est l'excellente qualité de fabrication - cela ne m'a pas surpris d'apprendre qu'il est fabriqué en Allemagne. Le confort de port est véritablement supérieur à d'autres produits similaires que j'ai essayés. Grâce aux matériaux médicaux utilisés, notamment le silicone pour le ballon et les deux tiges de connexion, il est très doux contre la peau, évitant ainsi toute irritation aux coins de la bouche. De plus, l'absence d'odeur ou de goût est un véritable atout. J'apprécie particulièrement la robustesse du ballon, qui résiste parfaitement aux mordillements, même les plus intenses. Je recommande sans hésiter ce produit à quiconque recherche un bâillon de qualité supérieure pour ses sessions de bondage.

      Cordialement,
      Un client satisfait de la Suisse.

      • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
      Novērtēšana 

      pas satisfait

      baillon très agréable a porter et a utilisé mais très fragile je l ai utilisé une dizaine de fois mais il a malheureusement cassé entre la boule et la sangle
      vraiment dommage !!!!

        Novērtēšana 

        ottima per azzittire;)

        perfetta per quando il partner deve solo fare silenzio e godere

        • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
        Novērtēšana 

        One of the best ball gags

        One of the best ball gags you'll ever use. If you like the look and feel of a ball gag in your sub's mouth, and who doesn't, this is the best one ever made as to comfort and effectiveness. Can be worn for long periods of time.

        If you have tried other less expensive ball gags with thong or wide leather straps and realized how uncomfortable they were, or how easy it was to push them out of the mouth, then try one of these.

        • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
        Novērtēšana 

        Perfect gag

        Keeps the Sub quiet, perfect fit, I love it

        • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

        Uzrakstiet savu pārskatu

        Melns lodveida knupis, aizslēdzams

        Melns lodveida knupis, aizslēdzams

        Melnais lodveida knupis ir izgatavots no silikona un vegānu ādas, to var aizslēgt ar nelielu piekaramo slēdzeni, un tas atbilst visām efektivitātes un komforta prasībām, kas tiek sagaidītas no ļoti laba BDSM knupa.


        Uzrakstiet savu pārskatu

        Citi klienti arī iegādājās:

        14 citas preces tajā pašā kategorijā: