No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

BDSM paddle

Informatīvais biļetens

BDSM Spanking paddle izgatavots no koka - Dominance

Ar šo BDSM paddle jūs varat izdzīvot savas mežonīgākās spankinga skolas fantāzijas. Spēlējiet lomas klasē, birojā vai kur vien vēlaties... Ļaujiet vaļu savai iztēlei un savaldziniet savu partneri ar erotisku dominanci.

Vairāk informācijas

2431/00

pieejams

    Vairāk informācijas

    Ar šo BDSM paddle jūs varat izdzīvot savas mežonīgākās spankinga skolas fantāzijas . Spēlējiet lomas klasē, birojā vai kur vien vēlaties... Ļaujiet vaļu savai iztēlei un savaldziniet savu partneri ar erotisku dominanci.

     

    BDSM spanking paddle no MEO ® ir raksturīga tā apaļā sitamā virsma un patiešām laba satveramība. Pateicoties optimālajam BDSM paddle garumam, Top ir tuvu ķermenim un tam ir īss trieciena attālums. BDSM paddle ir aprīkots ar 5 caurumiem, lai samazinātu gaisa pretestību un palielinātu sitiena spēku.

     

    Mūsu koka BDSM paddle nodrošina labu, pamatīgu pēršanu un garantē īpaši smagas spankinga sesijas. Pateicoties ergonomiski veidotajam rokturim, mūsu paddle ir viegli un precīzi lietojams spankinga laikā.

     

    BDSM paddle ir izgatavots no masīvkoka un pārsteidz ar savu augsto kvalitāti. Iedobumi spankinga virsmā samazina gaisa pretestību spankinga laikā un nodrošina augstu spankinga intensitāti, kas ir svarīgs kritērijs.

     

    Kā lietot BDSM spankingu? paddle no koka?

    Sāciet ar maigu partnera ādas glāstīšanu ar koka BDSM spankinga airi paddle , lai viņš varētu pierast pie sajūtas. Pēc tamar spankinga lāpstiņu paddle varveikt no viegliem līdz stingriem triepieniem un lēnām palielināt intensitāti. Spankingā jūsu iztēlei nav robežu, taču, protams, ir jāvienojas par pamatnoteikumiem. Tā sauktais "Safeword" var noteikt iepriekš, ko izmanto, kad ir sasniegta robeža. Tad personai, kas aktīvi veic šļakstīšanu, nekavējoties jāpārtrauc. Šādus BDSM sodus var veikt gan mājās, gan sabiedriskās vietās.

     

    Jūs vēlaties iegādāties BDSM paddle par izdevīgu cenu?

     

    Labākā vieta ir MEO! Šis spankinga airis ir izgatavots no ļoti labas kvalitātes koka. Koks ir rūpīgi apstrādāts, slīpēts un noapaļoti tā stūri. Ja meklējat vienkāršu, bet ļoti funkcionālu spankinga rotaļlietu , kurai nevajadzētu maksāt dārgi, tad šis koka SM airis ir īstā izvēle.

     

    Vai es varu kombinēt savu paddle kombinēt to ar citiem verdzības piederumiem?

     

    Jā, noteikti! Īpaši, ja jūs apvienosiet savu jauno koka paddle ar MEO ® ādas bondage ierobežojošiem līdzekļiem vai, iespējams, izmantosiet acu aizsegu, jums būs lieliskas iespējas. Vai arī ādas masku - tā nodrošina erotisku uztveres pastiprinājumu un padara varas un uzticības aizraujošo mijiedarbību vēl iespaidīgāku.

     

    Kas padara BDSM paddle no koka, kas ir tik īpašs spankingā?

     

    BDSM skaidrojums: paddle ar izgriezumiem panāk lielāku iedarbības efektu nekā paddle bez izgriezumiem. Izgriezumi samazina gaisa spilvenu, kas veidojas starp BDSM paddle un ādu trieciena brīdī, un palielina trieciena intensitāti. Visas mūsu paliktņu malas ir noapaļotas, kas ievērojami samazina traumu risku. Pateicoties ergonomiski veidotajam rokturim, paddle ērti iekļaujas plaukstā un garantē drošu un precīzu triecienu. Lāpstiņas virsma ir precīzi slīpēta un tāpēc ļoti gluda.

     

    Svarīgi kritēriji BDSM airu iegādei:

     

    SM paddle ir ļoti populārs BDSM aksesuārs. Iespējams, jums jau ir pazīstami pletnes un SM pātagas, taču BDSM paddle var sniegt īpaši intensīvu baudu un sāpes . Materiāls patiesībā ir noteicošais kritērijs, kas padara paddle par rīku bargiem sodiem dominances un pakļaušanās spēlē. paddle , kas ir mīksti polsterēti vai ar divām dažādām trieciena virsmām, ir piemēroti iesācējiem spankingā. Tos var izmantot, lai lēnām sagatavotu savu dupsi gaidāmajām baudas sāpēm. Tomēr, ja ar vieglām baudas sāpēm vairs nepietiek, ādas BDSM paddle ir īstais paddle . Šādas paddle var izpausties ar dažādas pakāpes iedarbību. Arī gumijas vai silikonapaddle ir ļoti pārliecinošs. Tās bieži vien tiek pilnīgi nenovērtētas, jo, lai gan tās ir mīkstas, elastīgas un gludas, tās sniedz iespaidīgu iedarbību uz dibenu - pat ar ļoti nelielu piepūli. Tomēr, ja vēlaties intensīvas baudas sāpes šļakstīšanas laikā, jums vajadzētu izvēlēties BDSM paddle , kas izgatavots no koka. Materiāla cietība un nepakļāvība nodrošina ārkārtīgu intensitāti. MEO ® piedāvā jums plašu dažādu formu, dizainu un materiālu (ādas, koka, silikona, mākslīgās ādas, tērauda un alumīnija ) pātagu izvēli šeit, lielajā SM interneta veikalā, lai jūs varētu iegādāties jums piemērotāko paddle.

     

    Sīkāka informācija:

     

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    la lunghezza permette di poterlo usare in qualunque occasione

    la lunghezza permette di poterlo usare in qualunque occasione

      Novērtēšana 

      Kann man kaufen

      Kann man kaufen wenn man auf SM steht. Geht auch gut zum "vorglühen". Verarbeitung, Preis Top

        Novērtēšana 

        Owchies

        This thing stings, 10 min and my wife had me in tears!

          Novērtēšana 

          Erlaubt sicheres und präzises Schlagen

          Das klasssische Spanking Paddle aus Holz eignet sich sowohl für fortgeschrittene Spanking-Freunde als auch für Anfänger. Alle Kanten sind gerundet, was die Verletzungsgefahr minimiert. Durch den ergonomisch geformten Griff liegt das Paddle sehr gut in der Hand und garantiert ein sicheres und präzises Schlagen. Das Paddle verfügt über Öffnungen und erzielt somit eine höhere Schlagwirkung als ein Paddle ohne Öffnungen.

            Uzrakstiet savu pārskatu

            BDSM Spanking paddle izgatavots no koka - Dominance

            BDSM Spanking paddle izgatavots no koka - Dominance

            Ar šo BDSM paddle jūs varat izdzīvot savas mežonīgākās spankinga skolas fantāzijas. Spēlējiet lomas klasē, birojā vai kur vien vēlaties... Ļaujiet vaļu savai iztēlei un savaldziniet savu partneri ar erotisku dominanci.

            Uzrakstiet savu pārskatu

            Citi klienti arī iegādājās:

            30 citas preces tajā pašā kategorijā: