No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

BDSM apkakles

Informatīvais biļetens

Ādas BDSM apkakle ar tapām un D-veida gredzeniem

Ādas BDSM apkakle ar dzelkšņiem ir rūpīgi izstrādāta un kalpo kā vergu sods paverdzināšanas sesiju laikā. Spīles atrodas apkakles iekšpusē. Kad kakla siksnai piestiprināsiet pavadiņu, pietiks ar vieglu, īsu pavelkšanu, un kakla siksnas dzelkšņus varēs skaidri sajust Bottom.

Vairāk informācijas

2460/00

pieejams

    Vairāk informācijas

    Ādas BDSM apkakle ar dzelkšņiem ir rūpīgi izstrādāta un kalpo kā vergu sods paverdzināšanas sesiju laikā. Spīles atrodas apkakles iekšpusē. Kad kakla siksnai piestiprināt pavadiņu, pietiek ar vieglu, īsu pavadas pievilkšanu, un kakla siksnas dzelkšņi ir skaidri pamanāmi Bottom.

     

    Ādas BDSM apkakle ar tapām ir izgatavota no polsterētas, šūtas ādas, un tai ir trīs D veida gredzeni. Klasiskajai, skaisti izgatavotajai apkaklei ir īpaši mīksts polsterējums, kas, neskaitot spieķus iekšpusē, padara to ļoti ērtu nēsāšanai. Apkakles malas ir rūpīgi sašūtas, lai pat ilgstošas valkāšanas laikā nerastos spiediena punkti. Apkakles apkārtmēru var regulēt, tāpēc tā ir piemērota gan sievietēm, gan vīriešiem.

     

    Pateicoties trim D veida gredzeniem, apkakli var optimāli integrēt verdzināšanas sesijā, lai ar stingru fiksāciju jutīgi ierobežotu jūsu verdzināšanas kustību brīvību. Jums ir arī iespēja pie gredzeniem piestiprināt pavadas auklu vai verdzināšanas virves - ja vēlaties, lai jūsu verdzināšana Bottom būtu īpaši paklausīga.

     

    Vai es varu kombinēt ādas BDSM apkakli ar tapām un D-veida gredzeniem ar citiem verdzināšanas piederumiem?

     

    Jā, noteikti. BDSM apkakles var kombinēt ar vergu pavadiņu, mūsu BDSM roku dzelžiem vai potīšu aprocēm un izplešanas stieni. Protams, jūs varat izmantot arī mutes aizbāzni un/vai aizsiet acis savas verdzināšanas sesijas laikā. Protams, jūs varat izmantot arī daudzas no mūsu SM rotaļlietām, piemēram, krūtsgala skavas vai CBT rotaļlietas, piem ball stretcher ar vai bez tapām.

     

    Kādas ir atšķirības no citām BDSM apkakles?

     

    Jums jāņem vērā, ka BDSM apkakle ir piemērotāka pieredzējušiem lietotājiem un grūtākām bondage spēlēm, jo tajā ir iestrādāti smaili. Ja vēlaties iegādāties BDSM apkakles, MEO ® bondage veikalā atradīsiet plašu BDSM apkakļu klāstu, kas izgatavotas no ādas, neoprēna, tērauda un pat vegānu ādas.

     

    Kā lietot ādas BDSM apkakles? Svarīgi izvēles kritēriji!

     

    Kad pie vergu apkakles piestiprināt pavadiņu, pietiks ar vieglu, īsu piestiprinātās pavadiņas pievilkšanu, un apkakles dzelkšņi būs skaidri pamanāmi. Protams, jūs varat to izmantot arī kā stingru suņa apkakli, ja puppy Play un kā BDSM apkakli īpaši nepakļāvīgiem dibenīšiem. BDSM apkakli var izmantot arī augšējo vai apakšējo kāju fiksēšanai ekstravagantāku bondage seansu laikā, kā arī augšējo roku papildu fiksēšanai stingrās "izplestā ērgļa" pozās. Turklāt jūs varat izmantot ādas apkakli kā vergu sodu, lai stingri audzinātu jūsu dibena pārkāpumus.

     

    Kā kopt un tīrīt ādas BDSM apkakli?

     

    Spīles jātīra higiēniski, izmantojot mūsu aerosolu VERYCLEAN. Intensīvākai ādas BDSM apkakles kopšanai laiku pa laikam izmantojiet labu ādas smērvielu gludai ādai. Dabīgā ādas smērviela sastāv no daudzām dabīgām vielām, piemēram, bišu vaska, rīcineļļas, rapšu eļļas, kokosriekstu eļļas un citām. Šie dabīgie tauki lēnām iesūcas ādā. Tas uztur ādu elastīgu. Tikai tad, ja ādas saites izstrādājumi tiks pareizi kopti, tie saglabāsies labā stāvoklī un būs attiecīgi izturīgi un ilgi kalpojoši.

     

    Sīkāka informācija:

     

    • Ādas BDSM apkakle ar 3 D veida gredzeniem
    • Iekšpusē ir dzelkšņi.
    • Kalpo kā vergu sods verdzības sesiju laikā.
    • Materiāls: dabīga āda.
    • Platums aptuveni 6,5 cm, garums aptuveni 45 cm.
    • Kvalitāte: ar mīlestību izgatavots ar rokām, lai garantētu visaugstākos kvalitātes standartus.
    • Dabisks produkts: āda ir dabisks materiāls, kas ir īpaši piemērots verdzības ierobežošanas līdzekļu izgatavošanai.
    • Unikalitāte: Mūsu bondage izstrādājumi, piemēram, šī BDSM apkakle, ir ar rokām darināti unikāli izstrādājumi.
    • Diskrētība: tie tiek piegādāti neuzkrītošā kastītē, kas nesniedz nekādas norādes par saturu.
    • MEO ® ir bondage izstrādājumu līderis. Šeit, tiešsaistes bondage veikalā, jūs atradīsiet visu nepieciešamo bondage sesijai: BDSM ādas roku saites, potīšu aproces, izstiepšanas stienis, lodīšu knupis, acu apsējs, bondage virves un daudz ko citu.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Sehr gutes Bondage Halsband für SM

    Ein sehr schönes Bondage Accessoire. Das Halsband mit innenliegenden Dornen ist sehr gut verarbeitet und die Ringe halten auch einem stärkerem Zug stand. Durch die Breite sieht und sitzt das Halsband unglaublich toll am Hals aus. Wenn man die Bewegungsfreiheit des Subs nicht nur einschränken will sondern gleichzeitig noch etwas Dominanz hinzufügen will, dann kann man es mit diesem Halsband auf alle Fälle tun.

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Ādas BDSM apkakle ar tapām un D-veida gredzeniem

    Ādas BDSM apkakle ar tapām un D-veida gredzeniem

    Ādas BDSM apkakle ar dzelkšņiem ir rūpīgi izstrādāta un kalpo kā vergu sods paverdzināšanas sesiju laikā. Spīles atrodas apkakles iekšpusē. Kad kakla siksnai piestiprināsiet pavadiņu, pietiks ar vieglu, īsu pavelkšanu, un kakla siksnas dzelkšņus varēs skaidri sajust Bottom.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Citi klienti arī iegādājās:

    30 citas preces tajā pašā kategorijā: