No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

BDSM apkakles

Informatīvais biļetens

BDSM ādas apkakle - melna/zilā - Amsterdam

Pateicoties īpašajai ādai un izsmalcinātajai apdarei, BDSM apkakle nodrošina optimālu valkāšanas komfortu, tāpēc melno/zilo apkakli var nēsāt ne tikai verdzības sesijas laikā. Vergu pavadas vai ķēdes ar karabīnēm var piestiprināt pie 3 piestiprinātiem gredzeniem no nerūsējošā tērauda, lai jūs vienmēr varētu kontrolēt savu Sub.

Vairāk informācijas

2560/00

pieejams

    Vairāk informācijas

    Pateicoties īpašajai ādai un izsmalcinātajai apdarei, BDSM apkakle nodrošina optimālu valkāšanas komfortu, tāpēc melno/zilo apkakli var nēsāt ne tikai verdzības sesijas laikā. Vergu pavadas vai ķēdes ar karabīnēm var piestiprināt pie 3 pievienotajiem nerūsējošā tērauda gredzeniem, lai jūs vienmēr varētu kontrolēt savu Sub.

     

    BDSM apkaklei ir ne tikai praktisks pielietojums verdzībā, bet tai vienmēr ir arī liela simboliska nozīme. Tomēr MEO ® iet vēl tālāk un papildina šo BDSM skatuves skaidro zīmi ar šo BDSM apkakli ar krāsainu dizainu, kas atklāj daudz vairāk nekā tikai to, ka kāds ir padevīgs vai vergs.

     

    Ar šo BDSM divkrāsu apkakli jūs varat izvēlēties no dažādām krāsām, piemēram, melnas, zaļas, sarkanas, zilas un baltas. Šīs krāsas ir analogas Hanky kodam, kas ir pazīstams visā pasaulē. Šis kods neatstāj neatbildētus jautājumus, un Sub var pat pastāstīt savam potenciālajam partnerim, kas viņam patīk vai kāds ir viņa fetišs, kad viņš ir sasiets un apsaukāts verdzības laikā. Ādas BDSM apkakli var nēsāt pat kā modes aksesuāru.

     

    Trīs tērauda gredzeni, viens priekšpusē un divi sānos, ļauj BDSM apkakli lieliski integrēt verdzināšanas sesijā, piemēram, piestiprināt ķēdes ar āķiem, vergu virves vai vergu pavadas. BDSM apkakles izmēru var regulēt, izmantojot metāla sprādzi, un to var pielāgot praktiski jebkuram kakla izmēram.

     

    Kas ir tik īpašs šajā BDSM ādas apkakle?

     

    BDSM apkakles izgatavošanā mēs izmantojam īpašu ādu, kas padara to ārkārtīgi ērtu nēsāšanai. Pateicoties izcilajai meistarībai, BDSM apkakle ir ļoti ērta nēsāšanai pat pa nakti, un tā nekļūst neērta. Šajā BDSM apkakle, par kuras kvalitāti MEO ® garantē ar savu nosaukumu, apvienojas nevainojama meistarība un aizraušanās ar verdzību. Pateicoties tās klasiskajam dizainam ar mūsdienīgu ievirzi, šī skaistā BDSM apkakle noteikti pārsteigs ikvienu.

     

    Vai BDSM apkakles var kombinēt ar citiem bondage aksesuāriem?

     

    Papildus šai BDSM apkaklei mūsu "Amsterdam" sērijā ietilpst arī ādas roku saites un atbilstošas potīšu aproces. Jūs varat izvēlēties no dažādām krāsām. Īpaši, ja jūs apvienosiet šo BDSM apkakli ar roku dzelžiem vai, iespējams, izmantosiet arī aizsietās acis, paveras brīnišķīgas iespējas. Vai arī jūs varat izmantot bondage masku, kas nodrošina erotisku uztveres pastiprinājumu un padara varas un uzticības aizraujošo mijiedarbību bondage vēl iespaidīgāku. Vai vēlaties iet vēl tālāk? Tad varbūt pat integrējiet savā verdzības seansā populāro CELLMATE šķīstības jostu. Noderīgi piederumi šai BDSM apkaklei noteikti ir mūsu vergu pavadas, ko mēs piedāvājam daudzos dizainos, bondage virve vai mūsu īpašais bondage āķis ķēdīšu piestiprināšanai.

     

    Kā kopt un tīrīt ādas BDSM apkakles?

     

    BDSM apkakli vienkārši notīriet ar mitru drānu. Lai koptu ādas BDSM apkakli, laiku pa laikam izmantojiet labu ādas smērvielu gludai ādai. Tas uztur ādu elastīgu. Tikai pareizi kopjot ādas BDSM apkakli, tā saglabāsies labā stāvoklī un būs izturīga un izturīga.

     

    Kam jāpievērš uzmanība, iegādājoties BDSM apkakles?

     

    Ar MEO ® bondage izstrādājumiem jūs ne tikai būsiet drošībā, bet arī varēsiet 100% izbaudīt bondage kopā ar savu partneri. Iegādājoties bondage ierobežojošus līdzekļus, pārliecinieties, ka izvēlētie izstrādājumi ir piemēroti un individuāli regulējami pēc izmēra! Tas palielina valkāšanas komfortu un garantē jums gadiem ilgu baudu. Materiālam jābūt izturīgam un izturīgam, piemēram, augstas kvalitātes ādai, ko mēs izmantojam. Lai nodrošinātu, ka arī pēc sasaistīšanas Jūs saglabāsiet labu garastāvokli, Jums jāievēro arī mūsu kopšanas instrukcijas, kuras mēs, protams, pievienojam katram izstrādājumam.

     

    Padomi un triki bondage:

     

    Pirms sasiešanas palīdz definēt tā saukto sai Safeword komplektu. Tas novērš iespēju tik ātri netīšām pārkāpt personīgās robežas. Šis Safeword ir BDSM praksēs izmantots signāls, ar kuru sasaistītais, pakļāvīgais partneris var norādīt, ka nevēlas turpināt darbību. Kontekstā ar piekrišanu veiktu prakšu kontekstā izteikts Safeword ir beznosacījumu pienākums nekavējoties pārtraukt. Efektīva un uzticama drošo vārdu lietošana ir viens no absolūti nepieciešamajiem BDSM priekšnoteikumiem.

     

    Sīkāka informācija:

     

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Assolutamente consigliato

    Oggetto fine e non volgare... assolutamente consigliato!!!

      Novērtēšana 

      Auch für lange Tragezeiten

      Das BDSM Halsband von MEO ist wirklich sehr gut gepolstert und hat innen eine weiche Oberfläche, die sich samtig anfühlt. Es ist außerdem stabil und kann lange problemlos getragen werden.

        Uzrakstiet savu pārskatu

        BDSM ādas apkakle - melna/zilā - Amsterdam

        BDSM ādas apkakle - melna/zilā - Amsterdam

        Pateicoties īpašajai ādai un izsmalcinātajai apdarei, BDSM apkakle nodrošina optimālu valkāšanas komfortu, tāpēc melno/zilo apkakli var nēsāt ne tikai verdzības sesijas laikā. Vergu pavadas vai ķēdes ar karabīnēm var piestiprināt pie 3 piestiprinātiem gredzeniem no nerūsējošā tērauda, lai jūs vienmēr varētu kontrolēt savu Sub.

        Uzrakstiet savu pārskatu

        Citi klienti arī iegādājās:

        30 citas preces tajā pašā kategorijā: