No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Uretrālie vibratori

Informatīvais biļetens

Uretrālais vibrators ar E-stimulatoru - X-Play Trainer

Jauns Piedāvājums
  • Uretrālais vibrators ar E-stimulatoru - X-Play Trainer

Ar X-Play Trainer jūs varat izbaudīt pilnīgi jaunas seksuālās stimulācijas dimensijas. Šis revolucionārais urīnizvadkanāla vibrators ir kas vairāk nekā tikai seksa rotaļlieta vīriešiem. X-Play Trainer apvieno jutekliskās vibrācijas, kuras jau pazīstat un mīlat, ar aizraujošu elektrostimulāciju, kas sūta orgasmiskus viļņus caur dzimumlocekļa kātu tieši uz vēderu.

Vairāk informācijas

3494/00

189,90 €


-40,00 €

149,90 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Ar X-Play Trainer jūs varat izbaudīt pilnīgi jaunas seksuālās stimulācijas dimensijas. Šis revolucionārais urīnizvadkanāla vibrators ir kas vairāk nekā tikai seksa rotaļlieta vīriešiem. X-Play Trainer apvieno jutekliskās vibrācijas, kuras jūs jau pazīstat un mīlat, ar aizraujošu elektrostimulāciju, kas sūta orgasma viļņus caur dzimumlocekļa vārpstu tieši uz vēderu.

    Šis izstrādājums no BDSM skatuves insaidera ir kļuvis par pasaules bestselleru!

    The Estim X-Play Trainer ir ne tikai iemantojis slavu BDSM kopienā, bet kļūst arvien populārāks arī plašākas auditorijas vidū. Mūsu klienti visā pasaulē ziņo par nepārspējamu un intensīvu pieredzi, kas gūta, izmantojot šo ierīci X-Play Trainer ir bijuši ar Klasiskās vibrācijas un intensīvas elektrostimulācijas kombinācija paver pilnīgi jaunus intimitātes un baudas apvāršņus. Tieši šī daudzpusība ir padarījusi Estim X-Play Trainer viens no pieprasītākajiem produktiem savā segmentā. Nav svarīgi, vai kāds ir iesācējs urīnizvadkanāla stimulācijā, vai arī viņam jau ir pieredze, - The X-Play Trainer piedāvā gan iesācējiem, gan pieredzējušiem lietotājiem unikālu, elpu aizraujošu pieredzi.

    10 režīmi, nebeidzami orgasmi: X-Play Trainer sajūsmina mūsu klientus!

    The Estim X-Play Trainer ir desmit dažādi vibrācijas režīmi, kas piedāvā plašu sajūtu klāstu - no maigas pulsēšanas līdz spēcīgām pulsācijām, kas atkal un atkal izraisīs jaunas kulminācijas. Bet tas ir tikai sākums, jo īstais izcilākais ir intensīvā elektrostimulācija. Elektrostimulācija, kas sākas pie dzimumlocekļa gala jeb glansa un no turienes pa visu dzimumlocekļa kātu uz ķermeņa iekšpusi sūta spēcīgus, bet patīkamus elektriskos impulsus, ir patiesi elpu aizraujoša. Tāda sajūta, kādu noteikti vēl nekad neesat piedzīvojis.

    Dizains un funkcija pilnībā: atklājiet X-Play Trainer!

    Kas attiecas uz materiālu, tad X-Play Trainer tas pārsteidz ar savu drošību un nekaitīgumu. Izgatavots no metāla, kas nesatur niķeli, urīnizvadkanāla vibrators ir piemērots pat jutīgākai ādai. Augstas kvalitātes metāls ne tikai nodrošina pievilcīgu izskatu, bet arī ir saderīgs ar silikona un ūdens bāzes lubrikantiem. Nepārtrauktai rotaļu laika baudīšanai Estim X-Play Trainer var viegli uzlādēt, izmantojot USB, un tas vienmēr ir gatavs nākamajai kārtai!

    Vibrācijaun elektrostimulācija: dubulta bauda, kas jūs atstās bez vārdiem!

    Uretrālais vibrators ar elektrostimulāciju ir īpašs ar unikālu un intensīvu stimulācijas veidu. Lūk, daži iemesli, kāpēc vīrieši X-Play Trainer ir sajūsmā:

    • Mērķtiecīga stimulācija: urīnizvadkanāls ir erogēnā zona, kas bieži vien tiek piemirsta. Uretras vibrators tieši un intensīvi stimulē šo jutīgo zonu.
    • Dziļas sajūtas: Elektriskā stimulācija piedāvā pilnīgi atšķirīgu pieredzi salīdzinājumā ar parasto vibrāciju. Tā rada tirpšanas vai pulsēšanas sajūtu, ko daudzi vīrieši raksturo kā īpaši intensīvu un uzbudinošu.
    • Īpaša veida stimulācija: vibrācijas un elektrostimulācijas kombinācija piedāvā plašu sajūtu klāstu - no maigas līdz intensīvai, lai vīrieši varētu pielāgot pieredzi savām vēlmēm.
    • Jaunas stimulācijas iespējas: daudziem vīriešiem urīnizvadkanāla stimulēšana ar elektrostimulāciju ir pilnīgi jauna pieredze, kas paver iepriekš nezināmas kulminācijas un patīkamas sajūtas.


    Pielietojums:

    • Lai nodrošinātu ērtu lietošanu, izmantojiet augstas kvalitātes lubrikantu, piemēram, VeryDep, un pirms lietošanas dezinficējiet ierīci ar INSTACLEAN aerosolu no MEO.
    • Masējiet dzimumlocekli, līdz tas ir līdz pusei erekcijas stāvoklī, un pēc tam ievietojiet ierīci X-Play Trainer ievietot.
    • Ieslēdziet vibrāciju un, ja nepieciešams, elektrostimulāciju un izvēlieties sev tīkamu vibrācijas modeli un intensitāti.
    • Ļaujiet sevi pārņemt sensacionālajām sajūtām.


    Sīkāka informācija:

    • Estim X-Play Trainer
    • Materiāls: nerūsējošais tērauds, ABS plastmasa
    • Izmēri: Kopējais garums: 21,5 cm, ievietojamais garums: 18 cm, zondes diametrs: 5 mm.
    • Piegādes apjoms: 1 X-Play Trainer (urīnizvadkanāla vibrators ar elektrostimulāciju), 1 USB uzlādes kabelis.
    • 10 dažādi vibrācijas režīmi: 10 vibrācijas režīmu klāsts nodrošina, ka X-Play Trainer piedāvā iespaidīgu sajūtu daudzveidību - no maiga tirpšanas līdz intensīvai pulsācijai.
    • E-Stim: izbaudiet elektrostimulāciju, kas sūta intensīvus, pulsējošus viļņus caur visu dzimumlocekli.
    • Bez niķeļa un drošs: metāla zonde, kas nesatur niķeli, ļauj eksperimentēt vēlamajā dziļumā un ir droša jutīgai ādai.
    • Augstas kvalitātes materiāls X-Play Trainer no MEO ir izgatavots no augstas kvalitātes metāla un ir saderīgs gan ar silikona, gan ūdens bāzes lubrikantiem, lai nodrošinātu patīkamu pieredzi.
    • USB uzlādējams: USB uzlādes funkcija nodrošina ātru un vienkāršu uzlādi.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Alter Schwede!!!!!

    WOW! Der X-Play Trainer ist wirklich ein geiler Game-Changer für mich. Ich war zunächst skeptisch, da ich noch nie einen Harnröhrenvibrator mit E-stim ausprobiert hatte, aber dieses Produkt von MEO hat mich absolut überzeugt! Die Qualität, die Intensität und die Präzision der Stimulation sind einfach top. Die verschiedenen Einstellungen erlauben es mir, meine Spielereien jedes Mal aufs neue anzupassen. Die Handhabung ist easy und es fühlt sich sicher und komfortabel an. Ein absolutes Must-Have für alle, die ihr Spiel auf das nächste Level heben wollen. Danke MEO, ich freue mich schon darauf, mehr von Euren Produkten auszuprobieren!

    • 5 no 5 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Uretrālais vibrators ar E-stimulatoru - X-Play Trainer

    Uretrālais vibrators ar E-stimulatoru - X-Play Trainer

    Ar X-Play Trainer jūs varat izbaudīt pilnīgi jaunas seksuālās stimulācijas dimensijas. Šis revolucionārais urīnizvadkanāla vibrators ir kas vairāk nekā tikai seksa rotaļlieta vīriešiem. X-Play Trainer apvieno jutekliskās vibrācijas, kuras jau pazīstat un mīlat, ar aizraujošu elektrostimulāciju, kas sūta orgasmiskus viļņus caur dzimumlocekļa kātu tieši uz vēderu.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Citi klienti arī iegādājās:

    7 citas preces tajā pašā kategorijā: