No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Elektrostimulācija - krūšu gali

Informatīvais biļetens

TWIST N SUCK ELECTRO - krūtsgala elektriskā vakuuma stimulācija

No mīkstiem līdz cietiem, MEO® krūtsgala sūkļi sola absolūtu SM baudu. Ja jums patīk īpaši intensīva krūtsgala stimulācija, MEO® elektriskie krūtsgala sūkļi jūs vairāk nekā saviļņos.

Vairāk informācijas

1802/00

pieejams

    Vairāk informācijas

    Tas ir tas, pēc kā ilgojas ikviens pakļāvīgs partneris: ekstrēma sprauslu stimulācija ar stimulācijas strāvu un neticami spēcīgu vakuumu.

     

    Intensīvai krūtsgala stimulācijai mēs apvienojam divu pasauļu priekšrocības ar TWIST N SUCK ELECTRO: Izcili spēcīgs vakuums, izmantojot regulējamu negatīvu spiedienu, kā arī regulējama elektrostimulācija un tās daudzās iespējas starp sodīšanu un palutināšanu.

     

    MEO® krūtsgala sūkļi sola absolūtu SM baudu - no maiga līdz cietam. Ja jums patīk īpaši intensīva krūtsgala stimulācija, MEO® elektriskie krūtsgala sūkļi jūs vairāk nekā saviļņos.

     

    Pateicoties inovatīvajam dizainam, elektriskie krūšu sūcēji, vienkārši pagriežot tos, sūc sprauslas arvien spēcīgāk un spēcīgāk un sniedz jums vai jūsu partnerim sensacionālas sajūtas.

    Vienkārši novietojiet krūtsgala sūcējus ar atvērumu uz krūtsgala. Pēc tam maigi radiet vakuumu ar pagrieziena kustību - krūtsgals un krūts tiek stingri ievilkti cilindrā! Neaprakstāma sajūta: it kā jūsu partneris sūktos, sūktos un kostu. Vakuuma ietekmē krūtsgali uzbriest un kļūst cieti un smaili kā mazi burkāni.

    Spēcīgā sūkšanas jauda ir patiešām unikāla salīdzinājumā ar parastajiem krūtsgalu sūkņiem! Jūsu sprauslas tiek stimulētas līdz galējībai un kļūst cietas un kuplas. Mīcīšana, saspiežot ar pirkstiem vai sūcot ar muti diez vai izdosies izpildīt mūsu TWIST N SUCK taisnību. Ja jums patīk spēcīgāk, intensīvāk vai varbūt pat sāpīgāk, tagad varat ieslēgt stimulācijas strāvu un pilnībā ļauties baudas sāpēm.

     

    Krūtsgala orgasms! Vai esat kādreiz dzirdējuši par krūtsgala orgasmu? Tas ietver sūkāšanu, laizīšanu un virpuļošanu - jo sprauslām ir tiešs savienojums no "augšas" uz "apakšu". Daudzus vīriešus ar plašu krūtsgala stimulāciju var ne tikai padarīt patiešām uzbudināmus, bet pat novest līdz orgasmam!


    Elektriskie krūšu sūcēji nodrošina arī to, ka, palielinoties asins plūsmai, palielinās krūšu jutīgums un kairināmība. Pēc krūtsgala sūcēju lietošanas sprauslas ir lielas un cietas, tāpēc ar tām var īpaši labi spēlēties. Protams, šos MEO® vakuuma elektrodus var izmantot arī uz citām ķermeņa daļām. Jūsu iztēlei nav robežu.

     

    Sīkāka informācija:

     

    • 2 krūtsgala sūkļi, vakuums un elektrostimulācija
    • Spēcīga sūkšana kombinācijā ar elektrostimulāciju var izraisīt krūtsgala orgasmu!
    • Materiāls: ABS, silikons, savienojuma kabelis
    • Var pievienot MEO® stimulācijas strāvas ierīcēm vai daudzām TENS un EMS ierīcēm. Šim nolūkam mēs iesakām izmantot MEO® SexBox
    • Aizraujoša papildinformācija: atkarībā no iestatījuma ir piemērota arī TT seansiem.
    • Elektrību vadošs elektrodu gēls, piemēram, ESHOCK, nodrošina spēcīgāku iesūkšanos un intensīvākas sajūtas
    • Pēc lietošanas notīriet ar siltu ūdeni, maigām ziepēm un VERYCLEAN aerosolu
    • Erotiskā elektrostimulācija NAV piemērota cilvēkiem ar elektrokardiostimulatoriem vai citām elektroniskām ierīcēm ķermenī vai uz tā!

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    I highly recommend these!

    I've had these for several months now. Like some of the other reviews, I have increased my usage of my nipple suckers. I love how sensitive they make my nipples. As a man, I'm one of many (silent) others who is in tune with this area of my body. So my nipples are already sensitive; but these toys take that sensitivity to another level entirely! It is amazing how sensitive and arousing it is for something as simple as my t-shirt rubbing against them at times. When used with other toys (with or without a partner) it can really blow your mind!

    • 3 no 3 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Twist up electro nipple suckers

    Love this product it enlarges your nipples a can give you pleasure and a little bit of pain the farther you twist.

    • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Set mit zwei TWIST N SUCK Elektro

    Geiles Toy – sowohl mit, als auch ohne Strom. Haben einen guten Zug und machen die Nippel wunderbar sensitiv. Ich mag es sehr, und kann es jedem nur empfehlen.

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Ohne Strom - die schwarzen Kappen lieber weglassen.

    Das Produkt an sich ist geil.
    Das einzige Problem sind die schwarzen Elektroden.
    Mich persönlich stört, das diese zu eckig sind.
    Wenn man die abnimmt, hat man ein abgerundetes Plastik vor sich.

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    TWIST N SUCK ELECTRO - krūtsgala elektriskā vakuuma stimulācija

    TWIST N SUCK ELECTRO - krūtsgala elektriskā vakuuma stimulācija

    No mīkstiem līdz cietiem, MEO® krūtsgala sūkļi sola absolūtu SM baudu. Ja jums patīk īpaši intensīva krūtsgala stimulācija, MEO® elektriskie krūtsgala sūkļi jūs vairāk nekā saviļņos.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Citi klienti arī iegādājās:

    4 citas preces tajā pašā kategorijā: