No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Zondes un dilinātāji

Informatīvais biļetens

Piespiedu izķidāšana BDSM - Penis Vibrator

Piespiedu orgasms un piespiedu atbrīvošanās ar vairāku orgasmu palīdzību! Šī stilīgā seksa rotaļlieta ir skaista dizaina piespiedu orgasma BDSM dzimumlocekļa vibrators, kas ļauj precīzi stimulēt visas jūsu erogēnās zonas. Tas ir aprīkots ar 12 piespiedu orgasma vibrācijas iestatījumiem, kurus var viegli regulēt ar pogu uz roktura.

Vairāk informācijas

2374/00

64,90 €


-10,00 €

54,90 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Šī stilīgā seksa rotaļlieta ir skaisti veidots piespiedu orgasma BDSM dzimumlocekļa vibrators, kas ļauj precīzi stimulēt visas erogēnās zonas. Tam ir 12 piespiedu orgasma vibrācijas iestatījumi, kurus var viegli regulēt ar pogu uz roktura.

     

    Šis dzimumlocekļa vibrators ir ideāla rotaļlieta dzimumlocekļa stimulācijai! Mūsu vibratoram ir apaļš uzgalis, ar kuru varat stimulēt jutīgo dzimumlocekļa atveri un dzimumlocekļa malu. MEO dzimumlocekļa vibrators ir aprīkots ar 12 vibrācijas ātrumiem, un to var uzlādēt, izmantojot komplektā iekļauto USB kabeli. Penisa vibrators ir noturīgs pret šļakatām, tāpēc varat to lietot arī dušā.

     

    Vibratoram ir grezns glabāšanas futrālis, tāpēc seksa rotaļlietu varat diskrēti glabāt.

     

    Pirms un pēc lietošanas notīriet vibratoru ar mūsu Sextoy Cleaner VERYCLEAN vai ar maigām antibakteriālām ziepēm, lai nodrošinātu labu higiēnu. Mūsu īpaši izstrādātais VERYDEEP lubrikants atvieglo vibratora ievietošanu dzimumorgānā.

     

    Piespiedu orgasms un piespiedu ejakulācija ar vairāku orgasmu palīdzību

     

    "Šo piespiedu orgasma veidu ar dzimumlocekļa vibratoru izmanto visdažādākajās situācijās, un to izmanto arī BDSM. Vairumā gadījumu vīrietis šādai procedūrai tiek sasiets, lai viņš nevarētu izvairīties no šīs procedūras. Tagad vīrieti var novest līdz piespiedu orgasmam, izmantojot 12 vibrācijas iestatījumus.

     

    Tomēr piespiedu orgasma grūtības ir neļaut pasīvajam vīrietim atpūsties pēc orgasma, bet turpināt seksuāli stimulēt un uzbudināt viņu, lai spētu izraisīt vēl vienu kulmināciju. Šeit galvenokārt liela nozīme ir iespēju variācijām. Pirmkārt, vīrieša vēlmei ir jābūt uzbudinātai, bet vīrieša dzimumloceklim sākumā ir jābūt stimulētam pēc iespējas vairāk veidos, lai nesasniegtu pārstimulāciju. Tomēr sasniedzamo kulmināciju skaits katram vīrietim ir atšķirīgs un atkarīgs no daudziem faktoriem. Ja tiek sasniegts punkts, kad vīrietis pat ar lielām pūlēm vairs nevar sasniegt kulmināciju, ir divas iespējas.

     

    Vieglā varianta gadījumā ir sasniegts piespiedu iztukšošanas mērķis. Pakļāvīgais vīrietis tika "slaukts" līdz brīdim, kad viņu vairs nebija iespējams novest līdz orgasmam. Otrajā variantā vīrietis tiek beidzot pēdējo reizi pievests līdz piespiedu orgasmam, izmantojot prostatas masāžu ar mūsu CUMELOT® stimulatoru, lai patiešām noņemtu visas spermas paliekas un novestu vīrieti tālu aiz viņa dabiskajām robežām.

     

    Kad šis pēdējais kulminācijas punkts būs sasniegts, vīrietis tuvākajā laikā vairs nespēs sasniegt kulmināciju vispār. Tomēr jāatceras, ka šī procedūra vīrietim var būt ļoti nogurdinoša un prasīga, un pēc tās ir jānodrošina pietiekams atpūtas laiks."

     

    Sīkāka informācija:

     

    • Piespiedu ejakulācija BDSM dzimumlocekļa vibrators dzimumlocekļa slaukšanai
    • Materiāls: silikons, ABS - nesatur ftalātus
    • Svars: 170 g
    • Regulējama vibrācija / vairāki ātrumi
    • Darbības laiks: 60 min
    • Iestatījumi: 12
    • Platums: 2,50 cm
    • Minimālais diametrs: 0,50 cm
    • Garums: 14,70 cm
    • Penisa vibrators ir uzlādējams, izmantojot komplektā iekļauto USB uzlādes kabeli.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Nice Gadget

    Lässt sich dank Etui gut verstauen um es auch mitzunehmen, sehr hohe frequenz um punktuell zu stimulieren.
    Gefällt mir sehr

      Novērtēšana 

      konzentrierte Reize

      Die Funktionalität eines Penisvibrators habe ich bereits durch ein anderes Gerät kennen- und schätzengelernt. Die vibrierende Spitze kann man(n) selbst über die Eichel oder in der Kranzfurche entlang zum Bändchen führen. Ein Abstecher zu den männlichen Lustknospen kann die Erregung weiter steigern. Zum Einleiten und während des Finales muss der Vibrator im Inneren der Eichel seine Wirkung entfalten.
      Das elegante Design des Vibrators inklusive der neutralen Aufbewahrung lässt dieses Angebot zum Geschenk für den männlichen Partner werden. Wenn er dann nur noch genießen muss, weil er damit behandelt wird, wird dieser Penisvibrator zum Luxusgeschenk.
      Aus eigener Erfahrung ist unbedingt zu erwähnen, dass damit auch die Vulva, die Labien und die Klitoris zum Vorteil und Genuss der Dame auf den Kontaktpunkt reizintensiv bearbeitet werden können.

      • 3 no 3 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Piespiedu izķidāšana BDSM - Penis Vibrator

      Piespiedu izķidāšana BDSM - Penis Vibrator

      Piespiedu orgasms un piespiedu atbrīvošanās ar vairāku orgasmu palīdzību! Šī stilīgā seksa rotaļlieta ir skaista dizaina piespiedu orgasma BDSM dzimumlocekļa vibrators, kas ļauj precīzi stimulēt visas jūsu erogēnās zonas. Tas ir aprīkots ar 12 piespiedu orgasma vibrācijas iestatījumiem, kurus var viegli regulēt ar pogu uz roktura.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Citi klienti arī iegādājās:

      30 citas preces tajā pašā kategorijā: