No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Penis spraudņi

Informatīvais biļetens

Penisa spraudnis ar sēklinieka gredzenu "Démonique

Iegremdējieties jaunās baudas dimensijās ar garo "Démonique" dzimumlocekļa spraudni. Tā iespaidīgais garums ir gandrīz 28 cm, un tas tiek uzskatīts par vienu no garākajiem dzimumlocekļa spraudņiem pasaulē.

Vairāk informācijas

9091/00

pieejams

    Vairāk informācijas

    Iegremdējieties jaunās baudas dimensijās ar garo "Démonique" dzimumlocekļa spraudni. Ar iespaidīgo gandrīz 28 cm garumu tas tiek uzskatīts par vienu no garākajiem dzimumlocekļa spraudņiem pasaulē.

    Dzimumlocekļa spraudnis ar integrētu dzimumlocekļa gredzenu ir īpaši vīriešiem paredzēta seksa rotaļlieta, kas kalpo gan stimulācijai, gan dekorēšanai. Galvenā daļa - dzimumlocekļa spraudnis - tiek ievietota urīnizvadkanālā intensīvai iekšējai stimulācijai. Tā kā dzimumlocekļa spraudnis ir izgatavots no nerūsējošā tērauda, tas nodrošina gludu, higiēnisku virsmu, kas ļauj to ērti ievietot un viegli lietot. Nerūsējošā tērauda priekšrocība ir tā, ka tas ir izturīgs, viegli sterilizējams un izturīgs pret temperatūru.

    Integrētais no silikona izgatavotais dzimumlocekļa gredzens aptver dzimumlocekli vai dzimumlocekļa gredzenu un pilda vairākas funkcijas:

    • Fiksācija: gredzens palīdz droši noturēt dzimumlocekļa spraudni vietā un neļauj tam pārāk tālu ieslīdēt urīnizvadkanālā.
    • Sajūtu uzlabošana: nelielais dzimumlocekļa gredzena spiediens var pastiprināt sajūtu uz dzimumlocekļa, kas uzlabo dzimumlocekļa spraudņa kopējo sajūtu.
    • Ērtums: Lai gan nerūsējošais tērauds ir lieliska izvēle dzimumlocekļa aizbāžņiem, silikons nodrošina elastību un pielāgojamību dzimumlocekļa gredzenam, padarot to ērtu valkāšanai.


    Kopā dzimumlocekļa spraudnis un dzimumlocekļa gredzens nodrošina intensīvu un unikālu sajūtu, ko iecienījuši gan iesācēji, gan pieredzējuši BDSM un fetiša entuziasti. Tomēr, lietojot šīs seksa rotaļlietas, vienmēr nodrošiniet pareizu un higiēnisku lietošanu, lai izvairītos no traumām vai infekcijām.

    . "Démonique" dzimumlocekļa spraudnis tika izstrādāts mīlētājiem, kuri novērtē pilnīgu kontroles zaudēšanu un alkst īpaši dziļas, ekstrēmas un intensīvas iekļūšanas sajūtas. Tomēr tā milzīgā garuma dēļ mēs to iesakām lietot tikai pieredzējušiem lietotājiem.

    Lai padarītu baudījumu vēl intensīvāku, esam nodrošinājuši dzimumlocekļa spraudni ar rievām un bumbiņām, kas nodrošina papildu stimulāciju ievietošanas laikā. Dzimumlocekļa spraudņa diametrs ir aptuveni 8 mm un ievietojamais garums - aptuveni 23 cm.

    Materiāls? Augstas kvalitātes, antialerģisks ķirurģiskais tērauds. Tas ir izgatavots ar vislielāko rūpību CNC procesā un pēc tam pulēts līdz spoguļa spīdumam. Tas nodrošina ne tikai elegantu izskatu, bet arī patīkami gludu sajūtu uz ādas.

    Kāpēc VeryDeep un INSTACLEAN ir absolūti nepieciešami Urethral Play!

    Optimāla sagatavošana un kopšana tādām praksēm kā Urethral Play ir ļoti svarīga, lai nodrošinātu patīkamu un higiēnisku pieredzi. Tieši šeit noder lubrikants VeryDeep un dezinfekcijas aerosols INSTACLEAN.

    • Lubrikants VeryDeep ir īpaši izstrādāts Urethral Play. Tam ir unikāla konsistence, kas atvieglo ievietošanu un nodrošina maigu, patīkamu sajūtu. Parastie lubrikanti nav pietiekami ilgi noturīgi vai nenodrošina vajadzīgo eļļošanu, savukārt VeryDeep nodrošina ilgstošu un vienmērīgu iedarbību, kas samazina kairinājuma un ievainojumu risku. Turklāt VeryDeep ir klīniski pārbaudīts, drošs un saderīgs pat jutīgai ādai.
    • Pēc Urethral Play ir svarīgi rūpīgi notīrīt gan dzimumlocekļa aizbāzni, gan skarto vietu, lai novērstu infekcijas risku. Dezinficējošais aerosols INSTACLEAN piedāvā ideālu risinājumu šim nolūkam. Aerosols efektīvi un ātri iznīcina baktērijas, vīrusus un citus kaitīgus mikroorganismus, tādējādi nodrošinot drošību Urethral Play. Vienkārši uzsmidziniet to, ļaujiet iedarboties un pārliecinieties, ka dzimumlocekļa aizbāzni atbrīvo no potenciāli kaitīgiem mikrobiem.


    Sīkāka informācija:

    • Garš dzimumlocekļa aizbāžnis "Démonique" ar dzimumlocekļa gredzenu
    • Izmēri: Diametrs 8 mm, ievietojamais garums aptuveni 23 cm.
    • Materiāls: nerūsējošais tērauds, silikons

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    A great buy and an excellent product

    This is definitely a great buy got it earlier than expected. I used it right away and once I got it in I was able to get it as far as it would go. It felt real good inside of my penis. It had me very excited and my penis stayed hard the whole time while inside me . Don't forget the "very deep" lube.

    • 7 no 7 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Kinky, scary the first time.

    Kinky, scary the first time. After a few tries it went in and didn't hurt when fully inserted. Now i wish it was long enough to reach my prostate,which, i'm told, almost always results in involuntary ejaculation.

    • 8 no 8 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Penisa spraudnis ar sēklinieka gredzenu "Démonique

    Penisa spraudnis ar sēklinieka gredzenu "Démonique

    Iegremdējieties jaunās baudas dimensijās ar garo "Démonique" dzimumlocekļa spraudni. Tā iespaidīgais garums ir gandrīz 28 cm, un tas tiek uzskatīts par vienu no garākajiem dzimumlocekļa spraudņiem pasaulē.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Citi klienti arī iegādājās:

    30 citas preces tajā pašā kategorijā: