No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

ElectraStim

Informatīvais biļetens

Flick Duo EM80-E elektrostimulācijas ierīce no ElectraStim

Jauns Piedāvājums
  • Flick Duo EM80-E elektrostimulācijas ierīce no ElectraStim

Izmantojot šo unikālo funkciju, varat pārvērst katru rokas kustību par īstu ekstāzi: Tā dēvētais Flick režīms uz visiem laikiem mainīs jūsu seksa veidu! Portāls ElectraStim Flick Duo ir vislabākā elektrostimulācijas ierīce piedzīvojumu alkstošiem vientuļniekiem un pāriem, kas vēlas kopā sasniegt jaunus baudas augstumus.

Vairāk informācijas

3889/00

229,90 €


-30,00 €

199,90 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Izmantojot šo unikālo funkciju, varat pārvērst katru rokas kustību par īstu ekstāzi: Tā sauktais Flick režīms uz visiem laikiem mainīs jūsu seksa veidu! Portāls ElectraStim Flick Duo ir vislabākā elektrostimulācijas ierīce piedzīvojumu alkstošiem vientuļniekiem un pāriem, kas vēlas kopā sasniegt jaunus baudas augstumus. Maza, viegla un uzlādējama, šī pārnēsājamā elektrostimulācijas ierīce apvieno milzīgu jaudu kompaktā dizainā, kas ir lieliski saderīgs ar lielāko daļu elektrodu.

    Elektrostimulācijas ierīcei Flick Duo ir divas neatkarīgas izejas, un tā var vienlaikus darbināt līdz pat 4 unipolāriem vai 2 bipolāriem elektrodiem. Tas padara to par ideālu elektrostimulācijas ierīci ikvienam, kas vēlas vienlaikus izmantot vairākus elektrodus.

    ElectraStim Flick Duo tika laists tirgū pirms vairāk nekā 10 gadiem kā pasaulē pirmā uzlādējamā elektrostimulācijas ierīce ar diviem neatkarīgiem kanāliem. Tā ir ideāla izvēle pāriem un vientuļniekiem, kuri vēlas vienlaikus izmantot vairākus elektrodus, piemēram, dildo vai krūtsgala skavas. Katru kanālu var kontrolēt neatkarīgi, ļaujot precīzi pielāgot sajūtas un uzlabojot kopīgu elektrostimulāciju ar partneri.

    Ar 8 stimulācijas modeļiem un 4 kustību aktivizētiem flick režīmiem 25 intensitātes līmeņos Flick Duo piedāvā gandrīz bezgalīgu aizraujošu veidu izvēli, kā atklāt šīs inovatīvās elektrostimulācijas ierīces valdzinošo valdzinājumu.

    Flick režīms uz visiem laikiem mainīs jūsu seksa veidu!

    Flick režīms ir inovatīva un patentēta funkcija, kas ir pieejama dažās elektrostimulācijas ierīcēs no ElectraStim piemēram, Flick Duo EM80-E. Šī unikālā funkcija ļauj kontrolēt elektrostimulācijas intensitāti, kustinot ierīci. Flick režīmā ar ierīci veiktās kustības tiek pārvērstas tieši elektriskajos impulsos, kas pēc tam ar pievienoto elektrodu starpniecību tiek nogādāti ķermenī.

    Kā darbojas Flick režīms?

    Flick režīmā elektrostimulācijas ierīce reaģē, kad jūs to kustināt vai kratāt ar roku. Atkarībā no tā, cik spēcīgi vai ātri jūs kustināt ierīci, jūs varat radīt spēcīgākus vai ātrākus impulsus. Šis režīms ir īpaši interesants tiem, kuri vēlas elektrostimulācijas pieredzi padarīt interaktīvāku un tieši kontrolēt stimulācijas spēku un ritmu.

    Flick režīma priekšrocības:

    • Interaktivitāte: Flick režīms padara elektrostimulāciju interaktīvāku un personalizētāku. Jūs varat pielāgot stimulāciju savām vēlmēm vai partnera reakcijām reālajā laikā.
    • Radošums: Šis režīms paver jaunas radošas iespējas seksuālajai elektrostimulācijai. Varat eksperimentēt ar to, kā dažādas kustības rada atšķirīgas sajūtas, kas elektrostimulāciju padara aizraujošu un daudzveidīgu.
    • Kontrole: Flick režīmā jums ir ļoti tieša un intuitīva stimulācijas intensitātes kontrole. Tas ļauj precīzi regulēt elektrostimulāciju, nodrošinot precīzi vajadzīgo stimulācijas daudzumu īstajā laikā.


    Pielietojuma jomas:

    Flick režīms ir īpaši piemērots pāriem, kuri vēlas papildināt erotisko elektrostimulācijas seansu ar tiešas fiziskas mijiedarbības elementu. Tas ir ideāli piemērots arī solo seksam, ja vēlaties saglabāt kontroli pār intensitāti, vienlaikus eksperimentējot ar dažādiem kustību modeļiem.

    Rezumējot, Flick režīms piedāvā inovatīvu un dinamisku elektrostimulācijas pieredzi un paplašina sajūtu klāstu, ko var izraisīt elektrodi.

    Sīkāka informācija:

    • Flick Duo elektrostimulācijas ierīce - EM80-E no ElectraStim
    • 4 x patentētas (GB2499585) "Flick" kustību aktivizēšanas funkcijas
    • Divi kanāli - nodrošina divreiz vairāk elektrodu nekā vienkanāla elektrostimulācijas ierīce
    • Neatkarīga intensitātes kontrole katram kanālam
    • Uzlādējams, izmantojot USB - nav nepieciešamas baterijas
    • Līdz 6 stundām darbības laika starp uzlādēšanas reizēm
    • Brīdinājums par izlādējušos akumulatoru
    • Viegli lietojams - ideāli piemērots iesācējiem
    • Palielina baudu visu veidu seksuālās rotaļās
    • Ideāli piemērots masturbācijai, priekšspēlei vai kā seksa rotaļlieta pāriem penetratīvā seksa laikā
    • 8 stimulācijas iestatījumi, tostarp nepārtraukta stimulācija, pulsācija un eskalācija
    • 25 intensitātes līmeņi
    • Mīksts pieskāriena vadības panelis ar spiedpogu un LED displeju
    • Kompakts, parocīgs izmērs
    • Piegādes apjoms: 1x ElectraStim Flick Duo EM80 elektrostimulācijas ierīce, 4x unipolārās ElectraPads, 2x savienojuma kabelis ar 2 mm tapām, 1x uzlādes kabelis, 1x uzglabāšanas soma
    • Drošības piezīme: Seksuālā elektrostimulācija (e-stimulācija) ir izplatīta prakse, taču ir svarīgi apzināties ar to saistītos drošības jautājumus. E-Stim nav piemērots cilvēkiem, kuri slimo ar epilepsiju, izmanto elektrokardiostimulatoru vai medicīnisku infūzijas ierīci, kuriem ir sirds slimība vai kuri ir grūtniecības stāvoklī, un to nedrīkst lietot virs krūtīm vai kakla. Visas ierīces no ElectraStim ierīces ir izstrādātas un ražotas atbilstoši visaugstākajiem standartiem. Pircējs uzņemas atbildību par pareizu izstrādājumu lietošanu.


    ElectraStim x MEO

    ElectraStim e-Stim ir inovāciju un kvalitātes simbols seksuālās elektrostimulācijas (E-Stim) jomā, un kopš tās pirmsākumiem tā ir iemantojusi savu vārdu, nepārtraukti paplašinot iespējas šajā aizraujošajā pieaugušo izklaides jomā. Pievēršot lielu uzmanību dizainam, tehnoloģijām un lietotāja pieredzei, produkti no ElectraStim produkti piedāvā unikālu baudas un veiktspējas kombināciju, kas ir saistoša gan iesācējiem, gan pieredzējušiem lietotājiem. Produktu klāsts aptver gan sākumlīmeņa komplektus, gan sarežģītas ierīces, un visi tie ir rūpīgi izstrādāti, lai nodrošinātu drošu, patīkamu un efektīvu pieredzi. ElectraStim uzņēmums lielu uzsvaru liek uz kvalitāti un inovācijām, kas atspoguļojas tā patentētajā "Flick" tehnoloģijā, kas apliecina tā apņemšanos padarīt elektrostimulāciju personalizētāku un interaktīvāku. Šī apņemšanās sasniegt izcilību un vēlme pārsniegt patērētāju gaidas padara ElectraStim vadošo zīmolu savā segmentā. MEO.de ir ideāls izplatīšanas partneris ElectraStim pateicoties savai pieredzei augstas kvalitātes un specializētu pieaugušajiem paredzētu produktu izplatīšanā. MEO.de ir iemantojis reputāciju ar dziļu izpratni par savu klientu vajadzībām un vēlmēm apvienojumā ar nelokāmu apņemšanos nodrošināt klientu apmierinātību. MEO BDSM veikals ne tikai piedāvā plašu produktu klāstu dažādās kategorijās, bet arī pievērš lielu uzmanību izglītošanai un informācijai, lai klienti varētu pieņemt apzinātu lēmumu par pirkumu. Turklāt MEO.de mērķgrupa lieliski atbilst ElectraStimjo abu uzņēmumu prioritāte ir piedāvāt augstas kvalitātes un inovatīvus produktus, kas uzlabo klientu seksuālo labsajūtu un pieredzi. MEO.de plašais aptvērums gan tiešsaistē, gan ar izveidotā partneru tīkla starpniecību garantē, ka MEO.de ražojumi ElectraStim sasniedz plašu un ieinteresētu mērķgrupu. Apvienojot revolucionārās tehnoloģijas no ElectraStim ar MEO.de kompetenci un apņemšanos nodrošināt klientu apmierinātību veido spēcīgu partnerību, kas vērsta uz izcilas un bagātinošas pieredzes sniegšanu saviem klientiem. Kopā tās ir lieliski piemērotas, lai radītu revolūciju elektrostimulācijas pasaulē, vienlaikus nodrošinot izcilu apkalpošanu un atbalstu.

    ElectraStim Flick Duo EM80-E lietotāja rokasgrāmata:

    Flick Duo uzlāde:

    Pirms elektrostimulācijas ierīces lietošanas ElectraStim Flick Duo var lietot, tā ir jālādē. Lai to izdarītu, USB uzlādes kabelis tiek pievienots uzlādes ligzdai ierīces apakšpusē un USB kontaktdakša tiek pievienota USB kontaktligzdai vai elektrotīkla adapterim. Uzlādes procesa laikā iedegas sarkans uzlādes indikators, un, kad uzlāde ir pabeigta, tas nodziest. Uzlāde ilgst līdz 3 stundām, un pilnīgas uzlādes pietiek līdz 6 lietošanas stundām.

    Kad elektrostimulācijas ierīce ir pilnībā uzlādēta, jautrība var sākties! ElectraStim Flick Duo var izmantot kā viena vai divu kanālu elektrostimulācijas ierīci.

    Izmantošanai tikai ar vienu kanālu: Pievienojiet savienojuma kabeli vienā no ierīces izejas ligzdām. Ievietojiet abus 2 mm kabeļa kontaktus divos unipolāros vai vienā bipolārajā elektrodā. Ja tiek izmantoti divi unipolāri elektrodi, lai tie darbotos, abiem jābūt kontaktā ar ķermeni.

    Lai izmantotu abus kanālus: otru savienojuma kabeli pievienojiet otrai izejas ligzdai un abus kontaktus pievienojiet papildu elektrodiem, piemēram, diviem ElectraPads katram kanālam.

    Svarīga piezīme: elektrodi jāpievieno vai jāievieto pirms elektrostimulācijas ierīces ieslēgšanas. Pirms lietošanas izlasiet visu lietošanas instrukciju katram elektrodam.

    Darbība:

    Jaudas līmeņu maiņa:
    Ieslēdziet Flick Duo ar ieslēgšanas/izslēgšanas pogu. Displejs iedegas. Intensitāti katram kanālam var iestatīt neatkarīgi, izmantojot +/- pogas. Digitālais displejs parāda izvēlēto jaudas līmeni.

    Stimulācijas modeļa maiņa:
    Flick Duo piedāvā 8 aizraujošus stimulācijas modeļus dažādām erotiskām sajūtām. Programmas displejā tiek parādīts pašreizējais modelis. Daži stimulācijas modeļi izmanto abus kanālus vienlaicīgi, citi - pārmaiņus.

    Flick režīma aktivizēšana:
    Lai stimulācija reaģētu uz kustībām, pārslēdziet uz vienu no 4 flick režīmiem, nospiežot režīma pogu uz 2 sekundēm. Katrs nākamais nospiedums maina flick režīmu.

    Flick tehnika:
    Elektrostimulācijas ierīci turiet plakanā stāvoklī rokā un kratiet to kā ritmisku mūzikas instrumentu. Jo enerģiskāk ierīce tiek kustināta, jo ātrāka un intensīvāka kļūst elektrostimulācija. Izmantojiet intensitātes regulētājus, lai pielāgotu stimulācijas stiprumu. Izvēlētais iestatījums nosaka maksimālo intensitāti, ko izjutīsiet elektrostimulācijas laikā.

    Izbaudiet elektrostimulāciju vienlaikus ar savu partneri:
    EM80 ļauj jums un jūsu partnerim izjust elektrostimulāciju vienlaikus, dalot elektrodus vienā vai abos kanālos.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    MEO

    Hat eine hervorragende Programm Auswahl. Zudem kann man die E-stim sehr gut einstellen von angenehm leicht bis richtig hart. Die Lieferung war Pünktlich in einer neutralen Verpackung

      Novērtēšana 

      It’s awesome

      It’s awesome.

        Uzrakstiet savu pārskatu

        Flick Duo EM80-E elektrostimulācijas ierīce no ElectraStim

        Flick Duo EM80-E elektrostimulācijas ierīce no ElectraStim

        Izmantojot šo unikālo funkciju, varat pārvērst katru rokas kustību par īstu ekstāzi: Tā dēvētais Flick režīms uz visiem laikiem mainīs jūsu seksa veidu! Portāls ElectraStim Flick Duo ir vislabākā elektrostimulācijas ierīce piedzīvojumu alkstošiem vientuļniekiem un pāriem, kas vēlas kopā sasniegt jaunus baudas augstumus.

        Uzrakstiet savu pārskatu

        Citi klienti arī iegādājās:

        26 citas preces tajā pašā kategorijā: