No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Anal elektrostimulācija

Informatīvais biļetens

Electrosex Anal Plug - Vidējais - no E-Stim Systems

MEO iepazīstina ar Electrosex Anal Plug Medijs no E-Stim Systemslielāku versiju, kas ir tās mazākā kolēģa no bipolāro elektrodu klāsta. Iedvesmojoties no populārā Bobble™, vidējais izmērs piedāvā Electrosex Anal Plug piedāvā pilnīgāku sajūtu - ideāli piemērots tiem, kas vēlas nedaudz vairāk pilnības un izstiepuma anālās elektrostimulācijas laikā.

Vairāk informācijas

3773/00

159,90 €


-20,00 €

139,90 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Electrosex Anal Plug - Medium - by E-Stim Systems: inovatīvs veids, kā veikt anālo elektrostimulāciju!

    MEO iepazīstina ar Electrosex Anal Plug Medium no E-Stim Systemsbipolāro elektrodu klāsta mazākā kolēģa lielāku versiju. Iedvesmojoties no populārā Bobble™, vidējais izmērs piedāvā Electrosex Anal Plug piedāvā pilnīgāku sajūtu - ideāli piemērots tiem, kas vēlas nedaudz vairāk pilnības un izstiepuma anālās elektrostimulācijas laikā.

    Analā elektrostimulācija (Anal E-Stim) piedāvā unikālu un intensīvu pieredzi, kas atšķiras no tradicionālā anālā seksa ar dildo vai vibratoriem, galvenokārt pateicoties mērķtiecīgai nervu stimulācijai. Anālais reģions, kas ir bagāts ar jutīgiem nerviem, intensīvi reaģē uz elektriskajiem impulsiem un izraisa dziļākas un bieži vien intensīvākas sajūtas nekā manuālā stimulācija. Šī mērķtiecīgā pieeja ļauj veikt stimulāciju, kuras intensitāti un ritmu var precīzi kontrolēt, piedāvājot dažādas sajūtas - no viegla tirpšanas līdz ļoti spēcīgiem ritmiskiem impulsiem. Turklāt anālā elektrostimulācija var trenēt sfinktera muskuļus, izraisot spēcīgas, bet patīkamas muskuļu kontrakcijas. To var izmantot pilnīgi "bez rokām", un tā piedāvā unikālu stimulācijas veidu, kas ir nepārtraukta un ko var uzturēt ilgāku laiku. Šāda veida anālā elektrostimulācija rada unikālas sajūtas un pieredzi, tāpēc tā ir populāra izvēle ikvienam, kurš vēlas atklāt jaunu seksualitātes dimensiju.

    Elegants dizains un spēcīga stimulācija:

    • Iedvesmojoties no populārā Bobble™ anālā spraudņa, mūsu Electrosex Anal Plug lielāks un aprīkots ar greznu, satīna apdari.
    • Gludā, sfēriskā galviņa nodrošina maigu ievietošanu anālajā atverē, savukārt dubultā vidukļa konstrukcija nodrošina ērtu turēšanos anālajā kanālā un mērķtiecīgu stimulāciju.
    • Pirmais viduklis koncentrē sajūtas ap anālo atveri, savukārt ievietošana līdz otrajam viduklim ļauj veikt dziļāku stimulāciju bieži vien nepieejamās vietās.


    Optimizēts komfortam un stimulācijai:

    • Elektriskie kontakti ir integrēti augšpusē un apakšpusē, lai, elektrodam pārvietojoties pa ķermeni, tie būtu dabiskāki.
    • Izstrādājums ir piemērots gan vaginālai, gan anālai stimulācijai un lieliski pielāgojas ķermeņa iekšējai anatomijai.


    Viegla tīrīšana un kopšana:

    • Vienkārši notīriet ar siltu ūdeni un maigu mazgāšanas līdzekli vai VERYCLEAN aerosolu. Pārliecinieties, ka Electrosex Anal Plug pirms uzglabāšanas tas ir pilnīgi sauss, ieskaitot kontaktligzdas.
    • Lai veiktu rūpīgu tīrīšanu, varat izjaukt Electrosex Anal Plug un mazgāt metāla daļas atsevišķi. Tomēr ievērojiet ražotāja norādījumus par demontāžu un montāžu.


    Sagatavošana anālai / vaginālai elektrostimulācijai:

    • Lai atvieglotu ievietošanu un nodrošinātu optimālu elektrovadītspēju, izmantojiet MEO lubrikantu ESHOCK uz ūdens bāzes.
    • Izvairieties no silikona vai hibrīda lubrikantu lietošanas. Prezervatīvi nav saderīgi ar elektrodiem E-Stim Systems elektrodiem.


    Electrosex Anal Plug - Medijs no E-Stim Systems: atklājiet intensīvāku anālo elektrostimulāciju.

    Electrosex Anal Plug Medium no E-Stim Systems ir kas vairāk nekā tikai anālā seksa rotaļlieta, tas ir uzlabots produkts, kas ļauj izbaudīt dziļāku un apmierinošāku anālo vai vaginālo elektrostimulāciju. Neatkarīgi no tā, vai vēlaties palielināt izmēru no mazāka izmēra vai tieši ienirt pilnīgākās sajūtās Electrosex Anal Plug garantē jums aizraujošu un juteklisku elektrostimulācijas pieredzi.

    Sīkāka informācija:

    • Elektroseks anālais spraudnis - vidējs - no E-Stim Systems
    • Izmēri: Garums 132 mm, diametrs 50 mm, ievietojamais garums 100 mm.
    • Svars: 522 g
    • Savienojumi: Ar 4 mm kontaktligzdām, saderīgas ar 4 mm standarta kabeli no E-Stim Systems.
    • Platā pamatne Electrosex Anal Plug ļauj izmantot zema profila kabeli no E-Stim Systemsja anālais kontaktdakša ir jāizmanto ilgstoši.
    • Drošība un kvalitāte ir E-Stim Systems ir galvenā prioritāte.
    • Izstrādāts atbilstoši jaunākajiem Lielbritānijas un Eiropas drošības noteikumiem un ražots Apvienotajā Karalistē.
    • Piegādāts ar ražotāja mūža garantiju.
    • Drošības piezīme: Erotiskā elektrostimulācija (e-stimulācija) ir izplatīta prakse, taču ir svarīgi apzināties ar to saistītos drošības jautājumus. E-Stim nav piemērots cilvēkiem, kuri slimo ar epilepsiju, kuriem ir elektrokardiostimulators vai kuri lieto medicīnisku infūzijas ierīci, kuriem ir sirdsdarbības traucējumi vai kuri ir grūtniecības stāvoklī, un to nedrīkst lietot virs krūtīm vai kakla. Visas ierīces no E-Stim Systems ir izstrādātas un ražotas atbilstoši visaugstākajiem standartiem. Pircējs uzņemas atbildību par pareizu izstrādājumu lietošanu.
    • E-Stim Systems un MEO: līderi BDSM un elektrostimulācijas jomā.

    Lejupielādēt

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Wonderful toy

    The medium bipolar plug is a wonderful toy. Set at the right intensity it can be extremely painful, but is also absolutely wonderful feeling at other settings.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Electrosex Anal Plug - Vidējais - no E-Stim Systems

      Electrosex Anal Plug - Vidējais - no E-Stim Systems

      MEO iepazīstina ar Electrosex Anal Plug Medijs no E-Stim Systemslielāku versiju, kas ir tās mazākā kolēģa no bipolāro elektrodu klāsta. Iedvesmojoties no populārā Bobble™, vidējais izmērs piedāvā Electrosex Anal Plug piedāvā pilnīgāku sajūtu - ideāli piemērots tiem, kas vēlas nedaudz vairāk pilnības un izstiepuma anālās elektrostimulācijas laikā.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Citi klienti arī iegādājās:

      30 citas preces tajā pašā kategorijā: