No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Anal elektrostimulācija

Informatīvais biļetens

Anal Egg Estim Pro - vibrācijas ola ar elektrostimulāciju

Šī vibrējošā ola ar e-stimulatoru būs jūsu personīgais noslēpums elektrizējošiem orgasmiem! Aprīkota ar jaudīgiem iekšējiem motoriem, Estim Egg nodrošina intensīvu vibrāciju un elektrostimulāciju bez papildu stimulācijas ierīcēm vai kabeļiem. Ideāla seksa rotaļlieta ikvienam, kurš vēlas iepazīt aizraujošo elektrostimulācijas pasauli vienkāršā veidā!

Vairāk informācijas

3421/00

pieejams

    Vairāk informācijas

    Šī vibrējošā ola ar e-stimulatoru būs jūsu personīgais noslēpums elektrizējošiem orgasmiem! Aprīkota ar jaudīgiem iekšējiem motoriem, Estim Egg nodrošina intensīvu vibrāciju un elektrostimulāciju bez papildu stimulācijas ierīcēm, kabeļiem vai elektrodiem. Ideāla seksa rotaļlieta ikvienam, kurš vēlas iepazīt aizraujošo elektrostimulācijas pasauli vienkāršā veidā! Ļaujiet savam partnerim diskrēti jūs apmierināt vai sodīt un izbaudiet dziļus, pulsējošus baudas mirkļus!

     

    E-Stim Pro vibrācijas ola ar tālvadības pulti: elektrizējoša bauda ar vienu pogas pieskārienu!

     

    Dažādojiet stimulāciju: izvēlieties starp 3 elektrostimulācijas intensitātēm un 2 Estim modeļiem, kā arī 3 vibrācijas ātrumiem un 2 vibrācijas modeļiem. Atklājiet neskaitāmas kombinācijas, lai atrastu sev piemērotāko stimulāciju. Vibrāciju un elektrostimulāciju var kontrolēt neatkarīgi, lai jūs varētu izbaudīt tieši to, ko vēlaties. Kompaktais dizains un klusais motors padara šo olu īpaši diskrētu baudījumu. Pateicoties atgriešanās siksniņai, olu var pilnībā ievietot anāli vai vagināli, un tā piedāvā intensīvu iekšējo stimulāciju, kurai nav līdzīgas.

     

    Vadība ir jūsu rokās: komplektā iekļautajā bezvadu tālvadības pultī ir kompakts displejs, kas parāda, kura vibrācijas funkcija un elektrostimulācijas intensitāte pašlaik ir aktīva. Olu virsmas teksturētās rievas pastiprina stimulāciju vēl intensīvākai pieredzei!

     

    Pārvaldība ar roku: Bezvadu tālvadības pults nosaka jaunus erotisko vai pat dominējošo pārsteigumu standartus. Iedomājieties vakaru ar partneri, kurā pilnībā atsakāties no kontroles. Vakariņu vai ballītes vidū slepeni nospiežot pogu, pēkšņi izraisa elektrizējošu impulsu vai intensīvu vibrāciju dziļi jūsu ķermenī.

     

    Augstas kvalitātes materiāli: vibrācijas olu var uzlādēt, izmantojot komplektā iekļauto USB uzlādes kabeli, un tā ir izgatavota no samtaini mīksta silikona, kas nesatur ftalātus un lateksu. Lai gūtu vislabāko pieredzi, mēs iesakām izmantot ūdens bāzes elektrodu gelu.

     

    Seksa rotaļlieta ar vibrāciju un elektrostimulāciju piedāvā plašas iespējas BDSM kontekstā, lai pastiprinātu spēli starp baudu un sāpēm, dominēšanu un pakļaušanos, kontroli un padošanos. Šeit ir daži iespējamie pielietojumi un paņēmieni, lai pilnībā izmantotu Estim seksa rotaļlietu potenciālu:

     

    Laipalielinātu pakļāvīgā partnera jutīgumu, sāciet ar maigu vibrāciju. Pēc brīža elektrostimulācija pastiprinās, vienlaikus palielinot uzbudinājuma un paaugstinātas jutības sajūtu.

     

    Kontrolēta bauda: dominējošais partneris var kontrolēt vibrāciju un elektrostimulācijas intensitāti un ritmu. Tas ļauj pakļauto partneri novest līdz orgasma robežai un pēc tam atkal viņu apturēt (kairinājums un noliegums).

     

    Sods un apbalvojums: augstāku elektrostimulācijas līmeni izmantojiet kā "sodu", bet vibrāciju - kā "apbalvojumu". Tas var palīdzēt pakļāvīgajam sajust, ka viņam ir "jānopelna" prieks.

     

    Pakļāvīgais partneris tiek sasaistīts, un, lai radītu bezpalīdzības sajūtu, tiek izmantota Estim seksa rotaļlieta. Saistošanas un erotiskās elektrostimulācijas kombinācija var pastiprināt pakļaušanās sajūtu.

     

    Sensoru deprivācija: aizsieniet partnerim acis un izmantojiet ausu aizbāžņus, lai izslēgtu citas maņas. Tas palielina koncentrēšanos uz elektrostimulāciju un vibrācijām, kas palielina pieredzes intensitāti.

     

    Lomu spēle: Ietveriet Estim seksa rotaļlietu dažādās lomu spēlēs, piemēram, kā "medicīnas ierīci" klīnikas scenārijā.

     

    Kombinācija ar citām seksa rotaļlietām: Izmantojiet Estim seksa rotaļlietu kombinācijā ar citiem BDSM piederumiem, piemēram, pātagām, krūtsgala skavām vai vasku. Atkarībā no konteksta tas var palielināt baudu vai sāpes.

     

    Padoms: īpaši intensīvai pieredzei mēs iesakām izmantot ūdens bāzes elektrodu želeju, piemēram, mūsu ESHOCK lubrikantu. Pirms un pēc lietošanas Estim seksa rotaļlietu vajadzētu notīrīt ar mūsu aerosolu VERYCLEAN.

     

    Ļaujieties elektrizējošam pavedinājumam un izbaudiet ekstātisku stimulāciju, kas visu noliek ēnā!

     

    Sīkāka informācija:

     

    • Estim Anal Egg - anālais vibrators ar elektrositmulāciju
    • Ar tālvadības pulti
    • Izmēri: Kopējais garums aptuveni 81 mm, lielākais ievietojamais diametrs aptuveni 41 mm, izvilkšanas siksniņas garums aptuveni 89 mm.
    • Materiāli: silikons, ABS plastmasa
    • Piezīme: darbojas ar 1 bateriju CR2032, kas iekļauta komplektācijā.
    • Seksa rotaļlietas ar vibrāciju un elektrostimulāciju var būt aizraujošs papildinājums BDSM sesijai, lai gan drošībai vienmēr jābūt prioritātei. Ir svarīgi iepriekš noteikt skaidras robežas un drošus vārdus un vienmēr pievērst uzmanību partnera reakcijai. Elektrostimulācija vienmēr jālieto piesardzīgi un pēc rūpīgas iepazīšanās ar ražotāja lietošanas instrukcijām.
    • Iepazīstiet aizraujošo erotiskās elektrostimulācijas pasauli ar MEO - vienu no nozares līderiem e-stimulācijas produktu jomā. Pateicoties ilggadējai pieredzei, mēs esam izstrādājuši ekskluzīvu produktu klāstu, kas ļaus piepildīt pat visdīvainākās fantāzijas. E-Stim Dildos & Estim Anal Plugs: izjūtiet intensīvu un unikālu sajūtu, ko rada dziļi jūsu iekšienē pulsējoši elektriskie impulsi. Mūsu E-Stim dildo un anālie spraudņi ir ne tikai ergonomiski izstrādāti, bet arī nodrošina drošu un patīkamu lietošanu elpu aizraujošiem mirkļiem. Elektriskie dzimumlocekļa gredzeni: paceliet savu uzbudinājumu jaunā līmenī! Mūsu dzimumlocekļa gredzeni sola ne tikai cietāku un ilgāku erekciju, bet arī tirpinošu baudu, kas pastiprinās ar katru pieskārienu. Elektro spilventiņi un elektrodi: ideāli piemēroti iesācējiem un pieredzējušiem lietotājiem. Novietojiet tos tur, kur vēlaties visvairāk izbaudīt elektrostimulāciju, un izbaudiet pilnīgi jaunu sajūtu spektru. E-Stim kontrolieri: No maigiem tirpinājumiem līdz intensīviem uzplūdiem - mūsu kontrolieri ļauj jums pilnībā kontrolēt savus elektriskos piedzīvojumus. MEO nozīmē kvalitāti, drošību un inovācijas. Visi mūsu produkti ir izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem un piedāvā vislabāko erotisko elektrostimulāciju. Iedvesmojieties no mūsu Estim produktu daudzveidības un ienirstiet elektriskās ekstāzes pasaulē.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Für mich ist die Elektrostimulation nichts

    Für mich ist die Elektrostimulation nichts. Für Leute die darauf stehen ist es bestimmt toll aber mein Fall ist es nicht. Ansonsten ist das Teil gut gemacht und die Vibration ist stark.

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Primer contacto satisfactorio

    Ha sido la primera vez que pruebo con la electroestimulación así que no puedo comparar pero me ha gustado y es fácil de utilizar y muuuy placentera la experiencia, así que le pongo 5 estrellas por que he quedado satisfecho también con este producto

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Klasse

    Das Produkt hat meine Erwartungen bei weitem übertroffen. Die Größe und Form des Eies ist genau richtig (nicht zu klein, aber auch nicht zu groß) und das Material ist wirklich super. Wie stark die elektrische Funktion tatsächlich ist, hat mich beim ersten Test überrascht. Wirklich mal was anderes in Kombination mit der Vibration. Das Ding macht auf jeden Fall sehr viel Spaß und hat es sich auf jeden Fall verdient, einen festen Platz in unserer Schublade zu bekommen.

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Fun with a shock!

    This really got my sub wet and wild. I was afraid she might short something out with all the waterworks it produced. It excites her to the point she was able to achieve a squirting experience, something that's only happened twice before. A big turn on for me, I can see us wearing this item out and buying more!

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Electrifying!

    My submissive friend she loved it when I amped it up a little inside her the throbbing she enjoyed from the shocks she couldn't get enough of it.

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Zuckende Orgasmen aber nicht nur....

    Was das elektrische Ei selbst betrifft:
    Die angegebenen Maße sind sehr genau und es gibt auch keine scharfen oder unebenen Gusskanten. Von der Haptik her wirkt das Spielzeug sehr hochwertig und angenehm. Die Größe könnte unter Umständen für einen Anfänger zu groß sein, aber da ist ja jeder Mensch anders. Meiner Meinung nach ist es von der Größe her perfekt und von der Form her super. Er trägt nicht auf, so dass man ihn versteckt unter der Kleidung tragen kann und der männliche G-Punkt wird genau getroffen, was bei den Vibrationen ab und zu ungewollte feuchte Hosen bedeutet.

    Nun zur Funktion:
    Die Vibrationen sind der absolute Wahnsinn. Ich habe schon viele Sexspielzeuge getestet, aber die meisten sind sehr schwach auf der Brust. Dieses Prachtstück ist alles andere als schwach, man spürt die Vibration dauerhaft sehr gut, auch beim normalen Gehen, beim Sport treiben oder beim Sitzen. Die Programme sind, wie ich finde, sehr abwechslungsreich und angenehm bis aufregend. Die Elektostimulation ist, wie ich finde, sehr stark. Wer also im BDSM-Bereich unterwegs ist und jemanden bestrafen möchte und/oder auf Tease & Denial steht, ist hier genau richtig. Für mich war das Gefühl etwas ungewohnt aber super super geil, wobei das Zucken meines Schwanzes meinen Freund sehr angeturnt hat. Es ist auch sehr schwer, sich gegen die Vibrationen zu wehren. Beim Bettsport ist das für die Bewegung sehr förderlich :-)

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Ein geiles Toy...

    Ob alleine oder zu zweit. Spass und Orgasmen sind garantiert!
    Die verschiedenen Estim-Stufen sind leicht einzustellen und die Elektrostimulation ist der Wahnsinn.

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Anal Egg Estim Pro - vibrācijas ola ar elektrostimulāciju

    Anal Egg Estim Pro - vibrācijas ola ar elektrostimulāciju

    Šī vibrējošā ola ar e-stimulatoru būs jūsu personīgais noslēpums elektrizējošiem orgasmiem! Aprīkota ar jaudīgiem iekšējiem motoriem, Estim Egg nodrošina intensīvu vibrāciju un elektrostimulāciju bez papildu stimulācijas ierīcēm vai kabeļiem. Ideāla seksa rotaļlieta ikvienam, kurš vēlas iepazīt aizraujošo elektrostimulācijas pasauli vienkāršā veidā!

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Citi klienti arī iegādājās:

    30 citas preces tajā pašā kategorijā: