No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Elektrostimulācija - Penis & sēklinieki

Informatīvais biļetens

COCK SHOCK 2.0 - Penisa gredzens ar elektrostimulāciju - pilns komplekts

COCK SHOCK 2.0 komplekts ļauj pilnībā un absolūti kontrolēt dzimumlocekļa stāvokli, pateicoties elektrostimulācijai un vibrācijai. Jūs varat izvēlēties starp palutināšanu un patīkamu sodīšanu, no maiga līdz cietam. Un tas viss, izmantojot tālvadības pulti, kas darbojas visur. Mājās, klubā, sporta zālē vai iepirkšanās laikā.

Vairāk informācijas

119,90 €


-20,00 €

99,90 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    COCK SHOCK 2.0 komplekts ļauj pilnībā un absolūti kontrolēt dzimumlocekļa stāvokli, pateicoties elektrostimulācijai un vibrācijai. Jūs varat izvēlēties starp palutināšanu un sodīšanu, no maiga līdz cietam. Un tas viss, izmantojot tālvadības pulti, kas darbojas visur. Mājās, klubā, sporta zālē vai iepirkšanās laikā.

     

    Kas ir tik īpašs COCK SHOCK 2.0?

     

    Ar COCK SHOCK 2.0 elektrostimulācijas gredzenu jūs varat sniegt savam Sub labu efektu! Tas ir lieliski piemērots BDSM lomu spēlēm, jo COCK SHOCK 2.0 acumirklī apvij jūsu dzimumlocekli un sēkliniekus; tad jums atliek tikai pārliecināties, ka viņš klausa jūsu komandām. Ja viņš atsakās, vienkārši izmantojiet tālvadības pulti, lai aktivizētu un kontrolētu soda "impulsus" uz dzimumlocekļa gredzena. Ja viņš labi uzvedas, varat viņu palutināt ar vibrācijām! Vai arī varat izmantot COCK SHOCK 2.0 komplektu, lai baudu baudītu stundām ilgi edging un pārslēgties starp vibrāciju un elektrostimulāciju!

     

    Šis silikona gredzens ir paredzēts ne tikai viņa erekcijas uzlabošanai, bet arī tam, lai jūsu Sub ar pogas pieskārienu sniegtu virpuļojošu elektrošoku. COCK SHOCK 2.0 E-Stim E-Stim Cock Ring ir ideāli piemērots, lai izbaudītu gaidāmā elektrošoka kairinājumu bez nepieciešamības izmantot TENS ierīci, kabeļus vai elektrodus. Tas ir tāpēc, ka visas nepieciešamās tehnoloģijas jau ir integrētas gredzenā.

     

    Mūsu COCK SHOCK 2.0 Cock Ring ir izgatavots no samtaina silikona, kas ir stingrs, bet nedaudz elastīgs un lieliski pielāgojas lielākajai daļai dzimumlocekļa izmēru. Rievotā virsma nodrošina papildu stimulāciju. Elektrošoku 3 līmeņus un 2 modeļus, kā arī vibrāciju 3 ātrumus un 2 modeļus var izbaudīt vienlaikus vai neatkarīgi! Pārslēdzieties starp dažādām triecienu un vibrāciju kombinācijām, starp palutināšanu un sodīšanu. Vai arī izmantojiet COCK SHOCK 2.0 seksa laikā un noskaidrojiet, kurš režīms padara viņa dzimumlocekli visstingrāko, savukārt gredzenā iebūvētie dubultie motori un elektrodi seksa laikā stimulē gan jūs, gan jūsu mīļoto.

     

    Komplektā COCK SHOCK 2.0 ir bezvadu tālvadības pults ar lielu, viegli salasāmu displeju, kas precīzi parāda, kura vibrācijas un trieciena intensitāte pašlaik ir aktīva. Ideāli piemērots, lai atrastu ideālo vibrāciju un triecienu kombināciju, kas jūsu baudu padarīs absolūti maksimālu!

     

    Komplektu var uzlādēt, izmantojot komplektā iekļauto USB uzlādes kabeli, un tas ir izgatavots no samtaini mīksta silikona, kas nesatur ftalātus un lateksu, lai nodrošinātu ķermenim draudzīgu pieredzi. Tomēr augstas kvalitātes materiāls ir saderīgs tikai ar ūdens bāzes lubrikantiem, piemēram, E-SHOCK vai Aquameo.

     

    Kas vēl man jāņem vērā?

     

    Lūdzu, izmantojiet mūsu elektrodu gelu E-SHOCK. Elektroseksa laikā dažādas ķermeņa zonas tiek intensīvi stimulētas ar stimulācijas strāvu. Mūsu E-SHOCK gēls ārkārtīgi pastiprina tirpšanas sajūtu. Pateicoties elektrovadītspējai, mūsu elektrodu gēls ESHOCK uzlabo COCK SHOCK 2.0 un ādas kontaktu, kā arī kalpo kā "palīglīdzeklis" dzimumlocekļa gredzena uzvilkšanai. Pēc lietošanas dzimumlocekļa gredzenu var notīrīt ar mūsu VERYCLEAN aerosolu.

     

    Sīkāka informācija:

     

    • Dr. Sado COCK SHOCK 2.0 Estim Kit
    • Kategorija: E-Stim Penis
    • Izmēri: ārējais diametrs 81 mm, iekšējais diametrs 45 mm vai 50 mm, gredzena biezums 19 mm.
    • Materiāls: silikons, ABS plastmasa
    • Piezīme: Darbības rādiuss ir aptuveni 7-8 metri, un tam nepieciešama CR2032 baterija (iekļauta komplektā).
    • Elektrostimulācija un vibrācija: izbaudiet 3 elektrostimulācijas līmeņus un 2 elektrostimulācijas modeļus, kā arī 3 vibrācijas ātrumus un 2 vibrācijas modeļus, kurus varat izmantot vienlaicīgi vai atsevišķi.
    • Tālvadības pults: tālvadības pults darbības rādiuss ir aptuveni 7 līdz 8 metri. Varat to lietot vienatnē vai uzticēt partnerim, lai mainītu iestatījumus, nēsājot gredzenu ap savu locekli. LCD ekrāns ļauj viegli redzēt, kuri iestatījumi ir izvēlēti, vai kontrolēt funkcijas!
    • Šis gredzens ir gluds un elastīgs, izgatavots no mīksta, elastīga silikona. Visi materiāli nesatur ftalātus un ir nekaitīgi ķermenim.
    • Lūdzu, lietojiet tikai ar lubrikantiem uz ūdens bāzes.
    • Uzlādējams un ūdensizturīgs:
    • Lai uzlādētu COCK SHOCK 2.0 Estim Cock Ring Kit, izmantojiet USB uzlādes kabeli.
    • IPX5 ūdensnecaurlaidīgs un noturīgs pret šļakatām.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    von zart bis sehr hart

    stimulation oder bestrafung ganz so wie die herrin es wünscht. ich muss sagen, dass das die beste anschaffung der letzten jahre war. eine echte bereicherung für unsere beziehung

      Novērtēšana 

      Geschmacksacke

      Ein Toy für Vanillas. Die Vibrationen sind ganz nett aber sehr laut und die Stromimpulse locken keinen richtigen SMler hinter dem Ofen hervor. Schade fürs Geld!

      • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
      Novērtēšana 

      Beängstigender Vergnügen

      Meine Frau hat ihn mir gerade angelegt und ihn benutzt. Es ist wirklich beängstigend, aber es ist nicht extrem schmerzhaft. Der Ruck ist stark und schnell, aber dann verteilt sich der Schock in deinem Körper. Allerdings schreist du vor Lustschmerz auf. Gut für Teasing von zart bis hart mit den anderen Features.

      • 4 no 4 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
      Novērtēšana 

      This toy is amazing

      This toy is amazing, definitely keeps my husband on edge. Great toy for teasing .

      • 3 no 3 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
      Novērtēšana 

      Awesome

      Vibration and estim are awesome

      • 3 no 4 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      COCK SHOCK 2.0 - Penisa gredzens ar elektrostimulāciju - pilns komplekts

      COCK SHOCK 2.0 - Penisa gredzens ar elektrostimulāciju - pilns komplekts

      COCK SHOCK 2.0 komplekts ļauj pilnībā un absolūti kontrolēt dzimumlocekļa stāvokli, pateicoties elektrostimulācijai un vibrācijai. Jūs varat izvēlēties starp palutināšanu un patīkamu sodīšanu, no maiga līdz cietam. Un tas viss, izmantojot tālvadības pulti, kas darbojas visur. Mājās, klubā, sporta zālē vai iepirkšanās laikā.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Citi klienti arī iegādājās:

      30 citas preces tajā pašā kategorijā: