No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Anal elektrostimulācija

Informatīvais biļetens

Mazs ElectroWand™ no E-Stim Systems

Mazais ElectroWand™ no E-Stim Systems piedāvā jaunu elektrostimulācijas metodi, kas apvieno elektrisko impulsu un mērķtiecīgas anālās vai vaginālās penetrācijas sajūtu. Kā monopolārs elektrods ElectroWand® ir lielisks papildinājums jebkurai elektrostimulācijas ierīcei!

Vairāk informācijas

3792/00

pieejams

    Vairāk informācijas

    Mazais ElectroWand™ no E-Stim Systems: revolūcija anālās un vaginālās elektrostimulācijas jomā!

    The small ElectroWand™ no E-Stim Systems piedāvā jaunu elektrostimulācijas metodi, kas apvieno elektrisko impulsu kairinājumu ar mērķtiecīgu anālo vai vaginālo penetrāciju. Kā monopolārs elektrods ElectroWand® ir brīnišķīgs papildinājums jebkurai elektrostimulācijas ierīcei!

    ElectroWand® ir monopolārs, ar roku turams elektrods nūjiņas formā. Šis revolucionārais produkts no E-Stim Systems electroWand® ievieš jaunu kontroles un intensitātes līmeni seksuālajā elektrostimulācijā.

    Mazās ElectroWand® svarīgākās īpašības:

    • Monopolārais elektrods: tas ElectroWand™ ir monopolārs elektrods, kam nepieciešams papildu elektrods (piemēram, Estim līmējošais elektrods), lai pabeigtu ķēdi. Tas ļauj veikt fokusētu un kontrolētu elektrostimulāciju.
    • Rokā turams un ievietojams: tā kā ElectroWand™ ir ar roku turēts un ievietojams, to var precīzi kontrolēt, un tas ļauj veikt mērķtiecīgu stimulāciju gan vagināli, gan anāli, gan uz ādas virsmas.
    • Izolēts rokturis ērtai lietošanai: ElectroWand™ ir izolēts rokturis, kas nodrošina ērtu lietošanu elektrostimulācijas laikā. Tas nodrošina, ka patīkamās sajūtas tiek koncentrētas tikai uz rievotā kāta un pulētās galviņas ElectroWand™ koncentrējas tikai uz rievotās vārpstas un pulētās galviņas.
    • Augstas kvalitātes materiāli un izgatavošana: nelielais ElectroWand™ ir izgatavots atbilstoši augstiem kvalitātes standartiem, un tam ir 4 mm padziļināta ligzda. Tas ir izgatavots no izturīgiem materiāliem, un tam ir ražotāja mūža garantija E-Stim Systems.


    Izmēri un tehniskie dati:

    Mazais ElectroWand™ kopējais garums ir 250 mm, ievietojamais garums - 130 mm, diametrs - 38 mm, un tas sver 639 gramus. Tiem, kas dod priekšroku lielākam diametram ElectroWand™ pieejams arī lielāks izmērs.

    Tīrīšana un kopšana:

    ElectroWand™ elektroda tīrīšana ir vienkārša: notīriet elektrodu ar siltu ūdeni un maigu mazgāšanas līdzekli vai izmantojiet mūsu VERYCLEAN aerosolu un pēc tam noslaukiet to līdz sausumam. Pirms glabāšanas pārliecinieties, ka elektrods, ieskaitot kontaktligzdas, ir pilnīgi sauss.

    Vēl lielākam elektrostimulācijas baudījumam:

    Izmantojiet ESHOCK lubrikantu, lai atvieglotu anālo/vaginālo ievietošanu un nodrošinātu optimālu elektrovadītspēju. Izvairieties no lubrikantiem uz silikona bāzes vai hibrīda lubrikantiem un ņemiet vērā, ka prezervatīvi nav saderīgi ar elektrodiem E-Stim Systems elektrodiem.

    Mazais ElectroWand™: absolūta precizitāte anālajā un vaginālajā elektrostimulācijā!

    Mazais ElectroWand™ elektrods ar savu unikālo dizainu un daudzpusību piedāvā jaunu un aizraujošu veidu, kā atklāt un dažādot erotisko elektrostimulāciju. Neatkarīgi no tā, vai tas paredzēts anālai/vaginālai stimulācijai vai kā ādas kontakta elektrods, tas piedāvā elektrizējošu pieredzi, tāpēc ir vērtīgs papildinājums jebkurai elektrostimulācijas ierīcei.

    Vairāk informācijas:

    • Small ElectroWand™ no E-Stim Systems
    • Pielietojums: Pieslēgt monopolāro elektrodu ElectroWand™ pie vienas elektrostimulācijas ierīces izejas. Kā otru polu var izmantot pašlīmējošo Estim spilventiņu vai citu monopolāro elektrodu, kas arī ir savienots ar elektrostimulācijas ierīci. Stieņa formas elektroda izolētais, elektrību nevadošais rokturis ElectroWand™ ļauj to novietot, ievietot (anālais/vaginālais) un pārvietot precīzi pareizajā vietā, kamēr jūsu partneris saņem uzbudinošu elektrostimulāciju ne tikai caur augsti pulēto, rievoto kātu, bet arī caur ElectroWand™ elektroda galviņu.
    • Tips: monopolārais elektrods, ievietojams
    • Kopējais garums: 250 mm
    • Ievietojamais garums: 130 mm
    • Diametrs: 38 mm
    • Apmērs/izmērs: 119 mm
    • Svars: 639 g
    • Savienojumi: Viena 4 mm ligzda pamatnē
    • Lietošanai ar mūsu elektrostimulācijas ierīcēm (dažādi savienojuma kabeļi un adapteri pieejami kā piederumi).
    • Ar ekskluzīvu ražotāja mūža garantiju.
    • Drošība un kvalitāte E-Stim Systems drošība un kvalitāte ir pirmajā vietā.
    • Izstrādāts un ražots Apvienotajā Karalistē atbilstoši jaunākajiem Lielbritānijas un Eiropas drošības noteikumiem.
    • Drošības piezīme: Erotiskā elektrostimulācija (e-stimulācija) ir izplatīta prakse, taču ir svarīgi apzināties ar to saistītos drošības jautājumus. E-Stim nav piemērots cilvēkiem, kuri slimo ar epilepsiju, kuriem ir elektrokardiostimulators vai medicīniskās infūzijas ierīce, kuriem ir sirds slimība vai kuri ir grūtniecības stāvoklī, un to nedrīkst lietot virs krūtīm vai kakla. Visas ierīces no E-Stim Systems ierīces ir izstrādātas un ražotas atbilstoši visaugstākajiem standartiem. Pircējs uzņemas atbildību par pareizu izstrādājumu lietošanu.
    • E-Stim Systems un MEO: līderi BDSM un elektrostimulācijas jomā.
    • MEO ir reģistrēta MEO preču zīme Vācijā. Visi pārējie zīmolu nosaukumi, logotipi un preču zīmes ir to attiecīgo īpašnieku īpašums.

    Lejupielādēt

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Die Electro Wand ist für jedermann / frau empfehlenswert.

    Die Lieferung, Versand und Verpackung - wie gewohnt gut bei MEO. Die Electro Wand lässt sich sehr gut einführen. Das Estim-Empfinden ist mehr als zufriedenstellend. Dadurch, dass die Einführ-Tiefe von einem selber einstellbar ist, ist es auch sehr gut möglich die entsprechenden Körper-Regionen (bspw. ProstataI) zu finden. Auch für den Vaginalen Einsatz. Die Electro Wand ist somit für jedermann / frau empfehlenswert.

      Novērtēšana 

      Best electro purchase ever

      I bought these secretly for my wife. I'm the kinky one, and she reluctantly goes along with toys, sometimes. She really wasn't into the electrosex thing at first, so I bought the small Electro Wand for her to use as a dildo. I convinced her to try it out, and HOLY SHIT. She came completely hands free, no clit stimulation, in about 2 minutes, then came again, and was begging for my cock before her third orgasm. I pulled the wand out of her, and she quickly replaced it with the real thing and had two more orgasms. Happy wife, happy life.

        Uzrakstiet savu pārskatu

        Mazs ElectroWand™ no E-Stim Systems

        Mazs ElectroWand™ no E-Stim Systems

        Mazais ElectroWand™ no E-Stim Systems piedāvā jaunu elektrostimulācijas metodi, kas apvieno elektrisko impulsu un mērķtiecīgas anālās vai vaginālās penetrācijas sajūtu. Kā monopolārs elektrods ElectroWand® ir lielisks papildinājums jebkurai elektrostimulācijas ierīcei!

        Uzrakstiet savu pārskatu

        30 citas preces tajā pašā kategorijā: