No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Anal elektrostimulācija

Informatīvais biļetens

Liels elektrods ElectroWand™ no E-Stim Systems

Portāls ElectroWand™ ir stieņa formas monopolārs elektrods, ko tur rokā. Šis revolucionārais produkts no E-Stim Systems ievieš jaunu kontroles un intensitātes līmeni seksuālajā elektrostimulācijā.

Vairāk informācijas

3793/00

pieejams

    Vairāk informācijas

    Lielais ElectroWand™ elektrods no E-Stim Systems: elpu aizraujoša seksuālās elektrostimulācijas dimensija!

    ElectroWand™ ir stieņa formas monopolārs elektrods, ko tur rokā. Šis revolucionārais produkts no E-Stim Systems electroWand™ elektrods ir jauns kontroles un intensitātes līmenis seksuālajā elektrostimulācijā.

    Lielā ElectroWand™ elektroda galvenās iezīmes:

    • Inovatīvs monopolārais dizains: elektrods ElectroWand™ ir monopolārs elektrods, kas nodrošina mērķtiecīgu elektrostimulāciju, ja to kombinē ar otru elektrodu, piemēram, Estim līmplēvi.
    • Ar roku turams precizitātei: izolēts rokturis nodrošina drošu un ērtu lietošanu un ļauj precīzi veikt vaginālo vai anālo elektrostimulāciju.
    • Uzlabota pieredze: izjūtiet ne tikai elektrostimulāciju uz ElectroWand™ elektroda pulēta, rievota kāta, bet arī pulsējošos e-stimulācijas signālus uz elektroda galviņas. Kopā šī elektrostimulācija nodrošina satriecošu sajūtu.
    • Augstas kvalitātes konstrukcija: lielais ElectroWand™ elektrods ir aprīkots ar padziļinātu 4 mm ligzdu, ir izgatavots no augstas kvalitātes materiāliem, un tam ir ražotāja mūža garantija E-Stim Systems.
    • Iespaidīgs izmērs vēl lielākai baudai: Šī modeļa versija ir vēl pievilcīgāka ElectroWand™ diametrs ir 50 mm, kas nodrošina intensīvāku un pilnīgāku baudījumu. Ir pieejama arī mazāka versija ar 38 mm diametru.


    Izmēri un tehniskie dati:

    Lielais ElectroWand™ elektrods no E-Stim Systems ir monopolārs, ievietojams elektrods, kas piemērots ikvienam, kurš aizraujas ar anālo vai vaginālo elektrostimulāciju. Tā kopējais garums ir 250 mm un ievietojamais garums - 130 mm, kas nodrošina lielu elektrisko impulsu virsmas laukumu. Elektroda diametrs ElectroWand™ ir 50 mm, kas nodrošina īpaši apmierinošu pieredzi. Svars ir 869 grami ElectroWand™ ir izturīgs, bet ērts elektrods anālai/vaginālai elektrostimulācijai. Pieslēgšanai ElectroWand™ pamatnē ir 4 mm ligzda, kurai var pievienot dažādas elektrostimulācijas ierīces (ir pieejami dažādi adapteri). Šī īpašību kombinācija padara lielo ElectroWand™ elektrodu par ideālu izvēli ikvienam, kas vēlas intensīvu un dziļu vaginālo/anālo elektrostimulāciju.

    Tīrīšana un kopšana:

    ElectroWand™ elektroda tīrīšana ir vienkārša: notīriet to ar siltu ūdeni un maigu mazgāšanas līdzekli vai izmantojiet mūsu VERYCLEAN aerosolu un pēc tam noslaukiet to sausu. Pirms elektroda uzglabāšanas pārliecinieties, ka elektrods, ieskaitot kontaktligzdas, ir pilnīgi sauss.

    Vēl lielākam baudījumam elektrostimulācijas laikā: Pareizs lubrikants optimālai elektrovadītspējai:

    Lai atvieglotu anālo/vaginālo ievietošanu un nodrošinātu optimālu elektrovadītspēju, jālieto ESHOCK lubrikants. Izvairieties no lubrikantiem uz silikona bāzes vai hibrīda lubrikantiem un ņemiet vērā, ka prezervatīvi nav saderīgi ar elektrodiem E-Stim Systems elektrodiem.

    Lielais ElectroWand™: elektrostimulācija vislabākajā veidā!

    Lielais ElectroWand™ ElectroWand™ ir lielisks elektrods ikvienam, kas vēlas jaudīgu un īpaši intensīvu vaginālo vai anālo elektrostimulāciju. Neatkarīgi no tā, vai ElectroWand™ elektrodu izmanto mērķtiecīgai vaginālajai/anālajai stimulācijai vai kā virsmas elektrodu, tas piedāvā aizraujošas un unikālas sajūtas, tāpēc tas ir neaizstājams palīgs ikvienam, kam patīk seksuālā elektrostimulācija.

    Vairāk informācijas:

    • Liels ElectroWand™ no E-Stim Systems
    • Pielietojums: Pieslēdziet monopolāro elektrodu ElectroWand™ pie elektrostimulācijas ierīces vienas izejas. Kā otru polu var izmantot pašlīmējošo Estim spilventiņu vai citu monopolāro elektrodu, kas arī ir savienots ar elektrostimulācijas ierīci. Stieņa formas elektroda izolētais, elektrību nevadošais rokturis ElectroWand™ ļauj to novietot, ievietot (anālais/vaginālais) un pārvietot precīzi pareizajā vietā, kamēr jūsu partneris saņem uzbudinošu elektrostimulāciju ne tikai caur augsti pulēto, rievoto kātu, bet arī caur ElectroWand™ elektroda galviņu.
    • Tips: monopolārais elektrods, ievietojams
    • Kopējais garums: 250 mm
    • Kontakta garums: 130 mm
    • Diametrs: 50 mm
    • Apmērs: 157 mm
    • Svars: 869 g
    • Savienojumi Viena 4 mm ligzda pamatnē
    • Lietošanai ar mūsu elektrostimulācijas ierīcēm (kā piederumi pieejami dažādi savienojuma kabeļi un adapteri).
    • Ar ekskluzīvu ražotāja mūža garantiju.
    • Drošība un kvalitāte E-Stim Systems drošība un kvalitāte ir pirmajā vietā.
    • Izstrādāts un ražots Apvienotajā Karalistē atbilstoši jaunākajiem Lielbritānijas un Eiropas drošības noteikumiem.
    • Drošības piezīme: Erotiskā elektrostimulācija (e-stimulācija) ir izplatīta prakse, taču ir svarīgi apzināties ar to saistītos drošības jautājumus. E-Stim nav piemērots cilvēkiem, kuri slimo ar epilepsiju, kuriem ir elektrokardiostimulators vai medicīniskās infūzijas ierīce, kuriem ir sirds slimība vai kuri ir grūtniecības stāvoklī, un to nedrīkst lietot virs krūtīm vai kakla. Visas ierīces no E-Stim Systems ierīces ir izstrādātas un ražotas atbilstoši visaugstākajiem standartiem. Pircējs uzņemas atbildību par pareizu izstrādājumu lietošanu.
    • E-Stim Systems un MEO: līderi BDSM un elektrostimulācijas jomā.
    • MEO ir reģistrēta MEO preču zīme Vācijā. Visi pārējie zīmolu nosaukumi, logotipi un preču zīmes ir to attiecīgo īpašnieku īpašums.

    Lejupielādēt

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Sehr geil

    Intensiver Prostata-Orgasmus

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    incredible

    when I first got this, it was very nice, however the plunge up my ass was just words cannot describe. all the estim and the full feeling was incredible.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Liels elektrods ElectroWand™ no E-Stim Systems

      Liels elektrods ElectroWand™ no E-Stim Systems

      Portāls ElectroWand™ ir stieņa formas monopolārs elektrods, ko tur rokā. Šis revolucionārais produkts no E-Stim Systems ievieš jaunu kontroles un intensitātes līmeni seksuālajā elektrostimulācijā.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Citi klienti arī iegādājās:

      30 citas preces tajā pašā kategorijā: