No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Anal elektrostimulācija

Informatīvais biļetens

Estim butt plug Pro - Anal vibrators ar elektrostimulāciju

Izbaudiet elektrizējošu piedzīvojumu savā klasē ar šo anatomiski veidoto Estim butt plug - no maiga līdz cietam! Vibrējošais silikona anālais kontaktdakša E-Stim Pro apvieno tradicionālo anālo stimulāciju ar aizraujošo elektrostimulācijas pasauli, un tam nav nepieciešams barošanas avots, kabeļi vai elektrodi.

Vairāk informācijas

3422/00

Pieejams drīzumā

    Vairāk informācijas

    Izbaudiet elektrizējošu piedzīvojumu savā klasē ar šo anatomiski veidoto Estim butt plug - no maiga līdz cietam! Vibrējošais silikona anālais kontaktdakša E-Stim Pro apvieno tradicionālo anālo stimulāciju ar aizraujošo elektrostimulācijas pasauli, un tam nav nepieciešams barošanas avots, kabeļi vai elektrodi. Izbaudiet piepildījumu sniedzošas iekļūšanas sajūtas apvienojumā ar pavedinošiem elektriskajiem impulsiem dziļi jūsu ķermenī!

     

    E-Stim Pro anālais spraudnis ar tālvadības pulti: šī EStim seksa rotaļlieta revolucionāri mainīs jūsu mīlas dzīvi!

     

    Izvēlieties starp maigajām un cietajām funkcijām: Izvēlieties starp 5 vibrācijas funkcijām un 5 elektrostimulācijas funkcijām, lai gūtu maksimālu anālo baudu. Izmantojiet vibrāciju un elektrostimulāciju atsevišķi vai kombinācijā, lai atrastu sev piemērotāko anālo stimulāciju. Izmantojiet šo Estim butt plug papildu baudai ar elektrisku triecienu, nodarbojoties ar seksu ar partneri, vai arī izbaudiet butt plug vienatnē, lai piešķirtu īpašu pieskārienu savai sesijai.

     

    Bezvadu vadība: MEO E-Stim Pro seksa rotaļlietām ir bezvadu tālvadības pults ar lielu, viegli salasāmu displeju, lai jūs vienmēr precīzi zinātu, kāda vibrācija un strāva ir aktīva. Ideāli piemērots, lai atrastu ideālo vibrācijas un elektrostimulācijas kombināciju, kas jūsu baudu pacels jaunā līmenī.

     

    Nododiet vadību rokās: Bezvadu tālvadības pults nosaka jaunus erotisku vai pat dominējošu pārsteigumu standartus. Iedomājieties vakaru ar partneri, kurā jūs pilnībā nododat vadību. Vakariņu vai ballītes vidū ar slepenu pogas nospiešanu pēkšņi izsauc elektrizējošu impulsu vai dziļu vibrāciju dziļi jūsu ķermenī.

     

    Tīrs greznums: katrs MEO E-Stim Pro sērijas izstrādājums ir uzlādējams, izmantojot komplektā iekļauto USB uzlādes kabeli, un izgatavots no samtaini mīksta silikona, kas nesatur ftalātus un lateksu - drošai un īpaši patīkamai pieredzei. Lai gūtu maksimālu baudu, mēs iesakām lietot ar ūdens bāzes elektrodu gelu.

     

    Seksa rotaļlieta ar vibrāciju un elektrostimulāciju piedāvā plašas iespējas BDSM kontekstā, lai pastiprinātu spēli starp baudu un sāpēm, dominēšanu un pakļaušanos, kontroli un padevību. Šeit ir daži iespējamie pielietojumi un paņēmieni, lai pilnībā izmantotu Estim seksa rotaļlietu potenciālu:

     

    Laipalielinātu pakļāvīgā partnera jutīgumu, sāciet ar maigu vibrāciju. Pēc brīža elektrostimulācija pastiprinās, vienlaikus palielinot uzbudinājuma un paaugstinātas jutības sajūtu.

     

    Kontrolēta bauda: dominējošais partneris var kontrolēt vibrāciju un elektrostimulācijas intensitāti un ritmu. Tas ļauj pakļauto partneri novest līdz orgasma robežai un pēc tam atkal viņu apturēt (kairinājums un noliegums).

     

    Sods un apbalvojums: augstāku elektrostimulācijas līmeni izmantojiet kā "sodu", bet vibrāciju - kā "apbalvojumu". Tas var palīdzēt pakļāvīgajam sajust, ka viņam ir "jānopelna" prieks.

     

    Pakļāvīgais partneris tiek sasaistīts, un, lai radītu bezpalīdzības sajūtu, tiek izmantota Estim seksa rotaļlieta. Saistošanas un erotiskās elektrostimulācijas kombinācija var pastiprināt pakļaušanās sajūtu.

     

    Sensoru deprivācija: aizsieniet partnerim acis un izmantojiet ausu aizbāžņus, lai izslēgtu citas maņas. Tas palielina koncentrēšanos uz elektrostimulāciju un vibrācijām, kas palielina pieredzes intensitāti.

     

    Lomu spēle: Ietveriet Estim seksa rotaļlietu dažādās lomu spēlēs, piemēram, kā "medicīnas ierīci" klīnikas scenārijā.

     

    Kombinācija ar citām seksa rotaļlietām: Izmantojiet Estim seksa rotaļlietu kombinācijā ar citiem BDSM piederumiem, piemēram, pātagām, krūtsgala skavām vai vasku. Atkarībā no konteksta tas var palielināt baudu vai sāpes.

     

    Padoms: īpaši intensīvai pieredzei mēs iesakām izmantot ūdens bāzes elektrodu želeju, piemēram, mūsu ESHOCK lubrikantu. Pirms un pēc lietošanas Estim seksa rotaļlietu vajadzētu notīrīt ar mūsu aerosolu VERYCLEAN.

     

    Ļaujiet sevi palutināt ar šo izcilo e-stimulatoru butt plug un palieliniet savu baudu ar tādu tirpšanas sajūtu, kādu vēl nekad neesat piedzīvojis!

     

    Sīkāka informācija:

     

    • Estim butt plug - anālais vibrators ar elektrostimulāciju
    • Ar tālvadības pulti
    • Ar 3 dažādām Estim intensitātēm, 2 stimulācijas modeļiem, 3 vibrācijas ātrumiem un 2 vibrācijas modeļiem.
    • Izmēri: Kopējais garums 104 mm, ievietojamais garums 81 mm, lielākais ievietojamais diametrs 41 mm.
    • Materiāls: silikons un ABS plastmasa.
    • Piezīme: darbojas ar 1 CR2032 bateriju, kas iekļauta komplektā.
    • Seksa rotaļlietas ar vibrāciju un elektrostimulāciju var būt aizraujošs papildinājums BDSM sesijai, lai gan drošībai vienmēr jābūt prioritātei. Ir svarīgi iepriekš skaidri noteikt robežas un drošus vārdus un vienmēr pievērst uzmanību partnera reakcijai. Elektrostimulācija vienmēr jālieto piesardzīgi un pēc rūpīgas iepazīšanās ar ražotāja lietošanas instrukcijām.
    • Iepazīstiet aizraujošo erotiskās elektrostimulācijas pasauli ar MEO - vienu no nozares līderiem e-stimulācijas produktu jomā. Pateicoties ilggadējai pieredzei, mēs esam izstrādājuši ekskluzīvu produktu klāstu, kas ļaus piepildīt pat visdīvainākās fantāzijas. E-Stim Dildos & Estim Anal Plugs: izjūtiet intensīvu un unikālu sajūtu, ko rada dziļi jūsu iekšienē pulsējoši elektriskie impulsi. Mūsu E-Stim dildo un anālie spraudņi ir ne tikai ergonomiski izstrādāti, bet arī nodrošina drošu un patīkamu lietošanu elpu aizraujošiem mirkļiem. Elektriskie dzimumlocekļa gredzeni: paceliet savu uzbudinājumu jaunā līmenī! Mūsu dzimumlocekļa gredzeni sola ne tikai cietāku un ilgāku erekciju, bet arī tirpinošu baudu, kas pastiprinās ar katru pieskārienu. Elektro spilventiņi un elektrodi: ideāli piemēroti iesācējiem un pieredzējušiem lietotājiem. Novietojiet tos tur, kur vēlaties visvairāk izbaudīt elektrostimulāciju, un izbaudiet pilnīgi jaunu sajūtu spektru. E-Stim kontrolieri: No maigiem tirpinājumiem līdz intensīviem uzplūdiem - mūsu kontrolieri ļauj jums pilnībā kontrolēt savus elektriskos piedzīvojumus. MEO nozīmē kvalitāti, drošību un inovācijas. Visi mūsu produkti ir izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem un piedāvā vislabāko erotisko elektrostimulāciju. Iedvesmojieties no mūsu Estim produktu daudzveidības un ienirstiet elektriskās ekstāzes pasaulē.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Sehr gut

    Sehr gut stimulierend oder sehr gut bestrafend. Ich liebe es!

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Awesome

    Good piece to ease into estim play. Remote makes for a great restraint/bondage tool and allows great control over the intensity. My sub goes wild with this in her.

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Good feeling

    I love the way it vibrates and shocks gave me pleasure but even better when Electro Sex Gel ESHOCK is used. The only thing I don't like is you can't stop either action unless you turn it off but other than that great toy to use.

      Novērtēšana 

      Good first e-stim toy

      The size and shape are perfect, the vibrations are just right, it's easy to pull out, and the e-stim is not too extreme for a beginner. I'm looking forward to trying it with the gel next. Most of the time it works just like the instructions say, and you can actually turn off one or both or the other without turning off the whole she-bang, but you have to read the instructions to learn how. It's not intuitive to learn how to use. That said, I had it get stuck on the lowest e-stim and vibe setting once, but it was mild enough to be more of a hilarious situation than truly uncomfortable, don't know what happened to cause it because it never happened again.

      When I wear this out, which I probably will, I'll buy it again. Absolutely worth it, especially for the relatively low price.

        Uzrakstiet savu pārskatu

        Estim butt plug Pro - Anal vibrators ar elektrostimulāciju

        Estim butt plug Pro - Anal vibrators ar elektrostimulāciju

        Izbaudiet elektrizējošu piedzīvojumu savā klasē ar šo anatomiski veidoto Estim butt plug - no maiga līdz cietam! Vibrējošais silikona anālais kontaktdakša E-Stim Pro apvieno tradicionālo anālo stimulāciju ar aizraujošo elektrostimulācijas pasauli, un tam nav nepieciešams barošanas avots, kabeļi vai elektrodi.

        Uzrakstiet savu pārskatu

        Citi klienti arī iegādājās:

        30 citas preces tajā pašā kategorijā: