No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Anal elektrostimulācija

Informatīvais biļetens

Electrosex Anal Plug - Mazs - no E-Stim Systems

Mazais Electrosex Anal Plug no E-Stim Systems ir augstas kvalitātes bipolārs elektrods, kas piemērots gan iesācējiem, gan pieredzējušiem anālās/vaginālās elektrostimulācijas cienītājiem. Šis elektrods ir sākums produktu klāstam, kas sniedzas līdz iespaidīgajam XL izmēram un tādējādi piedāvā plašu izvēli dažādām vēlmēm.

Vairāk informācijas

3772/00

pieejams

    Vairāk informācijas

    Electrosex Anal Plug - Small - E-Stim Systems: optimālai anālai elektrostimulācijai.

    Mazais Electrosex Anal Plug no E-Stim Systems ir augstas kvalitātes bipolārs elektrods, kas piemērots gan iesācējiem, gan pieredzējušiem anālās/vaginālās elektrostimulācijas cienītājiem. Šis elektrods ir sākums produktu klāstam, kas sniedzas līdz pat ievērojamajam XL izmēram, tādējādi piedāvājot plašas iespējas dažādām vēlmēm.

    Anālā elektrostimulācija (Anal E-Stim) piedāvā unikālu un intensīvu pieredzi, kas atšķiras no tradicionālā anālā seksa ar dildo vai vibratoriem galvenokārt mērķtiecīgas nervu stimulācijas dēļ. Anālais reģions, kas ir bagāts ar jutīgiem nerviem, intensīvi reaģē uz elektriskajiem impulsiem un izraisa dziļākas un bieži vien intensīvākas sajūtas nekā manuālā stimulācija. Šī mērķtiecīgā pieeja ļauj veikt stimulāciju, kuras intensitāti un ritmu var precīzi kontrolēt, piedāvājot dažādas sajūtas - no viegla tirpšanas līdz ļoti spēcīgiem ritmiskiem impulsiem. Turklāt anālā elektrostimulācija var trenēt sfinktera muskuļus, izraisot spēcīgas, bet patīkamas muskuļu kontrakcijas. To var izmantot pilnīgi "bez rokām", un tā piedāvā unikālu stimulācijas veidu, kas ir nepārtraukta un ko var uzturēt ilgāku laiku. Šāda veida anālā elektrostimulācija rada unikālas sajūtas un pieredzi, tāpēc tā ir populāra izvēle ikvienam, kurš vēlas atklāt jaunu seksualitātes dimensiju.

    Elegants dizains un spēcīga stimulācija:

    • Iedvesmojoties no populārā Bobble™ anālā spraudņa, mūsu Electrosex Anal Plug lielāks un aprīkots ar greznu, satīna apdari.
    • Gludā, sfēriskā galviņa nodrošina maigu ievietošanu anālajā atverē, savukārt dubultā vidukļa konstrukcija nodrošina ērtu turēšanos anālajā kanālā un mērķtiecīgu stimulāciju.
    • Pirmais viduklis koncentrē sajūtas ap anālo atveri, savukārt ievietošana līdz otrajam viduklim ļauj veikt dziļāku stimulāciju bieži vien nesasniedzamās vietās.


    Optimizēts komfortam un stimulācijai:

    • Elektriskie kontakti ir izvietoti augšpusē un apakšpusē, lai, elektrodam pārvietojoties pa ķermeni, tie būtu dabiskāki.
    • Izstrādājums ir piemērots gan vaginālai, gan anālai stimulācijai un lieliski pielāgojas ķermeņa iekšējai anatomijai.


    Viegla tīrīšana un kopšana:

    • Viegli tīrāms ar siltu ūdeni un maigu mazgāšanas līdzekli vai VERYCLEAN aerosolu. Pārliecinieties, ka Electrosex Anal Plugieskaitot uzmavas, pirms uzglabāšanas ir pilnīgi sauss.
    • Lai veiktu rūpīgu tīrīšanu, varat izjaukt Electrosex Anal Plug un mazgāt metāla daļas atsevišķi. Tomēr ievērojiet ražotāja norādījumus par demontāžu un montāžu.


    Sagatavošana anālai / vaginālai elektrostimulācijai:

    • Lai atvieglotu ievietošanu un nodrošinātu optimālu elektrovadītspēju, izmantojiet MEO lubrikantu ESHOCK uz ūdens bāzes.
    • Izvairieties no silikona vai hibrīda lubrikantu lietošanas. Prezervatīvi nav saderīgi ar elektrodiem E-Stim Systems nav saderīgi.


    Mazāks Electrosex Anal Plug no E-Stim Systems: elektrostimulācijas precizitāte!

    Mazie.. Electrosex Anal Plug no E-Stim Systems ir ne tikai anālā rotaļlieta, bet arī izsmalcināts izstrādājums dziļai un precīzai elektrostimulācijai. Neatkarīgi no tā, vai vēlaties iepazīt jaunas sajūtas vai meklējat ļoti īpašu pieredzi Electrosex Anal Plug ir izstrādāts, lai sniegtu jums unikālu pieredzi.

    Sīkāka informācija:

    • Electrosex anālais spraudnis - Mazs - no E-Stim Systems
    • Izmēri: Garums 112 mm, diametrs 44 mm, ievietojamais garums: 84 mm.
    • Svars: 331 g
    • Savienojumi: Ar 4 mm ligzdām, saderīgas ar 4 mm standarta kabeli no E-Stim Systems.
    • Platā pamatne Electrosex Anal Plug ļauj izmantot zema profila kabeli no E-Stim Systemsja anālais kontaktdakša ir jāizmanto ilgstoši.
    • Drošība un kvalitāte ir E-Stim Systems ir galvenā prioritāte.
    • Izstrādāts atbilstoši jaunākajiem Lielbritānijas un Eiropas drošības noteikumiem un ražots Apvienotajā Karalistē.
    • Piegādāts ar ražotāja mūža garantiju.
    • Drošības piezīme: Erotiskā elektrostimulācija (e-stimulācija) ir izplatīta prakse, taču ir svarīgi apzināties ar to saistītos drošības jautājumus. E-Stim nav piemērots cilvēkiem, kuri slimo ar epilepsiju, kuriem ir elektrokardiostimulators vai kuri lieto medicīnisku infūzijas ierīci, kuriem ir sirdsdarbības traucējumi vai kuri ir grūtniecības stāvoklī, un to nedrīkst lietot virs krūtīm vai kakla. Visas ierīces no E-Stim Systems ir izstrādātas un ražotas atbilstoši visaugstākajiem standartiem. Pircējs uzņemas atbildību par pareizu izstrādājumu lietošanu.
    • E-Stim Systems un MEO: BDSM un elektrostimulācijas līderi

    Lejupielādēt

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    it feels like you are being pumped by a nice big cock

    I got this toy for my birthday am ejnoying it very much it feels like you are being pumped by a nice big cock

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Electrosex Anal Plug - Mazs - no E-Stim Systems

      Electrosex Anal Plug - Mazs - no E-Stim Systems

      Mazais Electrosex Anal Plug no E-Stim Systems ir augstas kvalitātes bipolārs elektrods, kas piemērots gan iesācējiem, gan pieredzējušiem anālās/vaginālās elektrostimulācijas cienītājiem. Šis elektrods ir sākums produktu klāstam, kas sniedzas līdz iespaidīgajam XL izmēram un tādējādi piedāvā plašu izvēli dažādām vēlmēm.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Citi klienti arī iegādājās:

      30 citas preces tajā pašā kategorijā: