No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Anal elektrostimulācija

Informatīvais biļetens

Lielais Magnum™ elektrods no E-Stim Systems

Lielais Magnum™ elektrods no E-Stim Systems ir īsts elektrostimulācijas meistardarbs, kas sniedz nepārspējamu baudu gan vaginālai, gan anālai lietošanai. Precīzi izstrādātais elektrods ar unikālo formu ir ne tikai viegli ievietojams, bet arī nodrošina intensīvu un dziļi apmierinošu pieredzi.

Vairāk informācijas

3800/00

pieejams

    Vairāk informācijas

    Lielais Magnum™ elektrods no E-Stim Systems: labākais vaginālās un anālās elektrostimulācijas līdzeklis.

    Lielais Magnum™ elektrods no E-Stim Systems: labākais vaginālās un anālās elektrostimulācijas līdzeklis E-Stim Systems ir īsts elektrostimulācijas šedevrs, kas sniedz nepārspējamu baudu gan vaginālai, gan anālai lietošanai. Precīzi izstrādātais elektrods ar savu unikālo formu ir ne tikai viegli ievietojams, bet arī nodrošina intensīvu un dziļi apmierinošu pieredzi. Lielais Magnum™ ir eleganta satīna apdare, kas ir zīmola E-Stim Systemskas simbolizē kvalitāti un stilīgu dizainu.

    Ar 50 mm diametru un 167 mm garumu šis elektrods ir lielākais modelis Magnum™ sērijā no Magnum™ E-Stim Systems. Inovatīvais dizains ar elektrovadošiem kontaktiem augšpusē un apakšpusē, nevis sānos, nodrošina lielisku kontaktu ar ķermeni un vēl dabiskāku sajūtu erotiskās elektrostimulācijas laikā.

    Dizains un lietošana:

    Šis lielais elektrods, kas izgatavots no aviācijas materiāliem, ir īpaši izturīgs, un to var pat izjaukt, lai rūpīgi notīrītu. Pamatnei ir frēzēta rieva, kas atvieglo anālo/vaginālo ievietošanu un izņemšanu.

    Magnum™ elektrodam ir divas 4 mm ligzdas pie pamatnes, un tam ir ražotāja mūža garantija E-Stim Systems. Šis elektrods sver 644 gramus, un tas nodrošina spēcīgu un apmierinošu elektrostimulācijas pieredzi.

    Tīrīšana un kopšana:

    Lai notīrītu elektrodu, to var vienkārši notīrīt ar siltu ūdeni un kādu maigu mazgāšanas līdzekli vai ar mūsu VERYCLEAN aerosolu. Pirms elektroda uzglabāšanas ļaujiet tam pilnībā nožūt. Lai gūtu vēl labāku pieredzi, izmantojiet ESHOCK lubrikantu uz ūdens bāzes, kas nodrošina vieglu ievietošanu un optimālu elektrovadītspēju. Lūdzu, ņemiet vērā, ka silikona vai hibrīda lubrikanti nav ieteicami un prezervatīvi nav saderīgi ar šo elektrodu.

    Mūža garantija:

    Tāpat kā visi augstākās kvalitātes elektrodi no E-Stim Systems lielo Magnum™ arī šim elektrodam ir ražotāja mūža garantija. Šis elektrods ir ideāli piemērots ikvienam, kas vēlas uzlabot savu elektrostimulācijas pieredzi ar produktu, kas piedāvā gan lielāku baudu, gan lielāku komfortu lietošanas laikā.

    Vairāk informācijas:

    • Lielais Magnum™ elektrods no E-Stim Systems
    • Tips: BiPolar, ievietojams
    • Kopējais garums: 167 mm
    • Ievietojamais garums: 135 mm
    • Maksimālais diametrs: 50 mm
    • Apmērs: 157 mm
    • Svars: 644 g
    • Savienojumi: 2 x 4 mm ligzdas pamatnē.
    • Lietošanai ar mūsu elektrostimulācijas ierīcēm (dažādi savienojuma kabeļi un adapteri pieejami kā piederumi).
    • Ar ekskluzīvu ražotāja mūža garantiju.
    • Drošība un kvalitāte E-Stim Systems drošība un kvalitāte ir pirmajā vietā.
    • Izstrādāts un ražots Apvienotajā Karalistē atbilstoši jaunākajiem Lielbritānijas un Eiropas drošības noteikumiem.
    • Drošības piezīme: Erotiskā elektrostimulācija (e-stimulācija) ir izplatīta prakse, taču ir svarīgi apzināties ar to saistītos drošības jautājumus. E-Stim nav piemērots cilvēkiem, kuri slimo ar epilepsiju, kuriem ir elektrokardiostimulators vai medicīniskās infūzijas ierīce, kuriem ir sirds slimība vai kuri ir grūtniecības stāvoklī, un to nedrīkst lietot virs krūtīm vai kakla. Visas ierīces no E-Stim Systems ierīces ir izstrādātas un ražotas atbilstoši visaugstākajiem standartiem. Pircējs uzņemas atbildību par pareizu izstrādājumu lietošanu.
    • E-Stim Systems un MEO: līderi BDSM un elektrostimulācijas jomā.
    • MEO ir reģistrēta MEO preču zīme Vācijā. Visi pārējie zīmolu nosaukumi, logotipi un preču zīmes ir to attiecīgo īpašnieku īpašums.

    Lejupielādēt

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Positive Überraschung

    Ich war mir zuerst nicht sicher, ob ich das Produkt von MEO kaufen sollte, wegen der Elektrostimulation, die für mich neu war. Ich habe es dann aber doch ausprobiert und war positiv überrascht, dass es doch geiler ist als erwartet. Ich benutze die Elektrode übrigens mit dem E-Stim Gerät Sexbox von MEO.

      Novērtēšana 

      magnum

      rien a redire, conforme a la description et au prix tres competitif , rien a redire au niveau qualité, facile d'utilisation

      • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
      Novērtēšana 

      Funziona benissimo

      Funziona benissimo

        Novērtēšana 

        This is a must have

        Unbelievable!!!!. I am enjoying the ass pounding sensations that this product delivers. One of the best investments I've made to date for the E-Stim. It would be nice to have a bigger base to keep it from being pulled in and I would truely love to see one longer and thicker. The larger toy looses its contact once my ass has been streched in preparation for some full on anal activities

          Uzrakstiet savu pārskatu

          Lielais Magnum™ elektrods no E-Stim Systems

          Lielais Magnum™ elektrods no E-Stim Systems

          Lielais Magnum™ elektrods no E-Stim Systems ir īsts elektrostimulācijas meistardarbs, kas sniedz nepārspējamu baudu gan vaginālai, gan anālai lietošanai. Precīzi izstrādātais elektrods ar unikālo formu ir ne tikai viegli ievietojams, bet arī nodrošina intensīvu un dziļi apmierinošu pieredzi.

          Uzrakstiet savu pārskatu

          Citi klienti arī iegādājās:

          30 citas preces tajā pašā kategorijā: