No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Anal elektrostimulācija

Informatīvais biļetens

Vidēja Magnum™ Elektrods no E-Stim Systems

Vidēja izmēra Magnum™ elektrods, kas ir daļa no ekskluzīvās Magnum™ saimes no E-Stim Systemsir bipolārs, ievietojams elektrods, kas paredzēts dziļi apmierinošai anālai/vaginālai elektrostimulācijai.

Vairāk informācijas

3799/00

pieejams

    Vairāk informācijas

    E-Stim Systems vidēja izmēra Magnum™ elektrods: vairāk baudas un komforta erotiskās elektrostimulācijas laikā!

    E-Stim Systems vidēja izmēra Magnum™ elektrods, daļa no ekskluzīvās Magnum™ saimes E-Stim Systemsir unikāls bipolārs, ievietojams elektrods, kas paredzēts unikālai anālās/vaginālās elektrostimulācijas pieredzei. Tas ir izgatavots no augstas kvalitātes, cieta aviācijas un kosmosa alumīnija sakausējuma un ir paredzēts ikvienam, kas vēlas pacelt savu elektrostimulācijas pieredzi jaunā līmenī.

    Izbaudiet absolūtu sajūsmu ar Magnum™ elektrodu no E-Stim Systems!

    Inovatīvais Magnum™ elektrods no E-Stim Systemskas ir izstrādāts gan anālai, gan vaginālai elektrostimulācijai, jūs varat izdzīvot savas visdrosmīgākās fantāzijas. Izgatavots no augstas kvalitātes lidmašīnas alumīnija, elektrods nodrošina intensīvu, bet patīkamu pieredzi, kas ir ideāli piemērots ikvienam, kurš vēlas padziļināt savu elektrostimulācijas pieredzi.

    Kas šajā elektrodā ir tik īpašs?

    • Ideāls izmērs intensīvai baudai: Vidēja izmēra elektrods ir ideāli piemērots Magnum™ nodrošina pilnvērtīgu sajūtu, bet nav pārāk liels, tāpēc tas ir piemērots plašam lietotāju lokam.
    • Unikāls dizains: Īpašais dizains nodrošina vienmērīgu vaginālo/anālo ievietošanu un patīkamu komfortu, padarot katru aplēšu sesiju par fantastisku pieredzi.
    • Universāls: neatkarīgi no tā, vai elektrods paredzēts vaginālai vai anālai elektrostimulācijai Magnum™ Elektrods pielāgojas visām vēlmēm un nodrošina dziļas, pulsējošas sajūtas.


    Izmēri un tehniskie dati:

    Vidēja izmēra Magnum™ no E-Stim Systems ir bipolārs elektrods, kas piemērots gan vaginālai, gan anālai elektrostimulācijai. Šī elektroda garums ir 135 mm, lai nodrošinātu dziļāku un intensīvāku elektrostimulāciju, un ievietojamais garums ir 110 mm, lai nodrošinātu gan optimālu iekļūšanu, gan komfortu lietošanas laikā. Maksimālais diametrs ir 38 mm, tāpēc šis elektrods ir ideāla izvēle tiem, kas vēlas intensīvāku sajūtu, kas vienlaikus stimulē un ir viegli lietojams izmēra ziņā. Ar 331 g svaru mūsu elektrods nodrošina perfektu līdzsvaru starp jaudu un vadāmību labi kontrolētai lietošanai. Elektrods ir aprīkots ar divām 4 mm ligzdām pie pamatnes, kas ir savietojamas ar dažādām elektrostimulācijas ierīcēm un nodrošina daudzpusīgu un pielāgojamu elektrostimulācijas pieredzi.

    Dizains un pielietojums:

    Vidēja izmēra Magnum™ elektrodam ir "ballistisks izliekums", kas ļauj to bez piepūles ievietot un ērti pielietot gan anālai, gan vaginālai elektrostimulācijai. Satīna apdare ne tikai nodrošina greznu izskatu, bet arī uzlabo vispārējo juteklisko pieredzi. Šis elektrods ir lieliski piemērots ikvienam, kam jau ir pieredze ar mazāka izmēra elektrodiem un kas vēlas izbaudīt intensīvāku un dziļāku elektrostimulāciju.

    Kopšana un tīrīšana:

    Šo elektrodu ir ļoti viegli kopt. Vienkārši nomazgājiet ar siltu ūdeni un maigu mazgāšanas līdzekli vai izmantojiet VERYCLEAN aerosolu un pirms uzglabāšanas pārliecinieties, ka elektrods, ieskaitot kontaktligzdas, ir pilnīgi sauss. Lai maksimāli uzlabotu elektrostimulācijas pieredzi, izmantojiet lubrikantu uz ūdens bāzes, piemēram, mūsu ESHOCK. Tas atvieglo elektroda ievietošanu un uzlabo elektrovadītspēju. Lūdzu, ņemiet vērā, ka jāizvairās no lubrikantiem uz silikona vai hibrīda bāzes un ka prezervatīvi nav saderīgi ar elektrodiem E-Stim Systems elektrodiem.

    Mūža garantija:

    Tāpat kā visi augstākās kvalitātes elektrodi no E-Stim Systems Magnum™ ir mūža garantija. Magnum™ Elektrodi ir ideāli piemēroti ikvienam, kurš vēlas uzlabot elektrostimulācijas pieredzi ar produktu, kas sola gan lielāku baudu, gan lielāku seksuālo apmierinājumu.

    Sīkāka informācija:

    • Vidēja izmēra Magnum™ Elektrods no E-Stim Systems
    • Tips: BiPolar, ievietojams
    • Kopējais garums: 135 mm
    • Ievietojamais garums: 110 mm
    • Maksimālais diametrs: 38 mm
    • Apmērs/izmērs: 116 mm
    • Svars: 331 g
    • Savienojumi: 2 x 4 mm ligzdas pamatnē.
    • Lietošanai ar mūsu elektrostimulācijas ierīcēm (dažādi savienojuma kabeļi un adapteri pieejami kā piederumi).
    • Ar ekskluzīvu ražotāja mūža garantiju.
    • Drošība un kvalitāte E-Stim Systems drošība un kvalitāte ir pirmajā vietā.
    • Izstrādāts un ražots Apvienotajā Karalistē atbilstoši jaunākajiem Lielbritānijas un Eiropas drošības noteikumiem.
    • Drošības piezīme: Erotiskā elektrostimulācija (e-stimulācija) ir izplatīta prakse, taču ir svarīgi apzināties ar to saistītos drošības jautājumus. E-Stim nav piemērots cilvēkiem, kuri slimo ar epilepsiju, kuriem ir elektrokardiostimulators vai medicīniskās infūzijas ierīce, kuriem ir sirds slimība vai kuri ir grūtniecības stāvoklī, un to nedrīkst lietot virs krūtīm vai kakla. Visas ierīces no E-Stim Systems ierīces ir izstrādātas un ražotas atbilstoši visaugstākajiem standartiem. Pircējs uzņemas atbildību par pareizu izstrādājumu lietošanu.
    • E-Stim Systems un MEO: līderi BDSM un elektrostimulācijas jomā.
    • MEO ir reģistrēta MEO preču zīme Vācijā. Visi pārējie zīmolu nosaukumi, logotipi un preču zīmes ir to attiecīgo īpašnieku īpašums.

    Lejupielādēt

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Stromübertragung gut

    Die Elektrode ist aufgrund ihrer Größe (ca. 4 cm Durchmesser) gut einzuführen. Stromübertragung gut, mit Kontaktgel Eshock noch viel besser. Angemessener Preis, schnelle Lieferung, die Beantwortung von Fragen funktioniert bei MEO immer einwandfrei - schnell und hilfreich. Eindeutige Empfehlung wenn man harte Orgasmen erleben will.

      Novērtēšana 

      Amazing

      My boyfriend and I have both enjoyed it beyond measure. I highly recommend it as either of you can have a handsfree orgasm or better yet, use it on each other for ultimate pleasures.

        Uzrakstiet savu pārskatu

        Vidēja Magnum™ Elektrods no E-Stim Systems

        Vidēja Magnum™ Elektrods no E-Stim Systems

        Vidēja izmēra Magnum™ elektrods, kas ir daļa no ekskluzīvās Magnum™ saimes no E-Stim Systemsir bipolārs, ievietojams elektrods, kas paredzēts dziļi apmierinošai anālai/vaginālai elektrostimulācijai.

        Uzrakstiet savu pārskatu

        Citi klienti arī iegādājās:

        30 citas preces tajā pašā kategorijā: