No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Anal elektrostimulācija

Informatīvais biļetens

Mazais Flo™ vaginālais un anālais elektrods no E-Stim Systems

Mazais Flo™ elektrods ir skaista dizaina, augstas kvalitātes, ievietojams elektrods, kas ir efektīvs un ērts seksuālai elektrostimulācijai. Tā unikālais dizains padara to par universālu elektrodu gan vaginālai, gan anālai stimulācijai.

Vairāk informācijas

3786/00

pieejams

    Vairāk informācijas

    Mazais Flo™ elektrods no E-Stim Systems: plāns un universāls elektrods seksuālai elektrostimulācijai.

    Mazais Flo™ elektrods ir skaista dizaina, augstas kvalitātes, ievietojams elektrods, kas ir gan efektīvs, gan ērts seksuālai elektrostimulācijai. Tā unikālais dizains padara to par universālu elektrodu gan vaginālajai, gan anālajai stimulācijai.

    Ergonomisks dizains vēl lielākam baudījumam:

    Anatomiski veidoto elektrodu ir īpaši viegli ievietot, pateicoties tā gludajai virsmai, un tā platākā pamatne ērti pielāgojas dzimumlocekļa lūpām, lai elektrostimulāciju varētu sajust gan no ārpuses, gan iekšpuses. Lai gan Flo™ elektrods galvenokārt tika izstrādāts vaginālai lietošanai, tas ir ideāli piemērots arī anālajai stimulācijai.

    Dabiska sajūta un ērta lietošana:

    Unikāli augstākās kvalitātes elektrodi no E-Stim Systems ir elektriskās kontakta virsmas. Tās atrodas augšpusē un apakšpusē, nevis sānos, kas elektrostimulācijas laikā nodrošina dabiskāku sajūtu. Flīzēta rieva elektroda pamatnē uzlabo satvērienu vaginālas vai anālas ievadīšanas un izņemšanas laikā, nodrošinot labāku lietošanu.

    Augstas kvalitātes konstrukcija un mūža garantija:

    Tāpat kā visiem premium elektrodiem no E-Stim Systems flo™ elektrodiem arī uz Flo™ elektrodu attiecas ražotāja mūža garantija E-Stim Systemskas garantē ilgu kalpošanas laiku un ilgstošu apmierinātību.

    Izmēri:

    Elektroda garums: 100 mm
    Galviņas diametrs: 25 mm
    Pamatnes diametrs: 50 mm
    Ievietojamais garums: 90 mm
    Svars: 192 g

    Daudzpusīgas savienojuma iespējas:

    Elektrods ir aprīkots ar 4 mm kontaktdakšu un ir saderīgs ar zema profila kabeļiem no E-Stim Systems bet var izmantot arī ar parastiem 4 mm kabeļiem vai divkabeli (skatīt piederumus). Tas ir saderīgs ar visām parastajām elektrostimulācijas ierīcēm (ja nepieciešams, izmantojot mūsu piedāvātos adapterus). Tas nodrošina maksimālu lietošanas elastību.

    Viegla tīrīšana un kopšana:

    Elektrodu var viegli tīrīt ar siltu ūdeni un maigu mazgāšanas līdzekli vai aerosolu VeryClean. Lai izvairītos no elektroda bojājumiem, nedrīkst lietot asus tīrīšanas līdzekļus. Rūpīgākai tīrīšanai var izjaukt elektrodu un atsevišķas detaļas tīrīt atsevišķi. Veicot atkārtotu montāžu, rūpīgi ievērojiet ražotāja norādījumus.

    Tas padara anālo vai vaginālo elektrostimulāciju vēl jautrāku:

    Optimālai pieredzei jāizmanto mūsu lubrikants uz ūdens bāzes ESHOCK. Šis īpašais lubrikants garantē vieglu anālo/vaginālo ievietošanu un labu elektrovadītspēju. Noteikti izvairieties no lubrikantiem uz silikona bāzes vai hibrīda lubrikantiem un ņemiet vērā, ka prezervatīvi nav saderīgi ar E-Stim Systems elektrodiem.

    E-Stim Systems mazais Flo™ elektrods: uzlabots instruments seksuālajai elektrostimulācijai.

    Mazais Flo™ elektrods ir kas vairāk nekā tikai ievietojams elektrods; tas ir uzlabots un ērts instruments seksuālajai elektrostimulācijai. Neatkarīgi no tā, vai tas darbojas vagināli vai anāli, tas piedāvā maigu un dabisku pieredzi, ko nodrošina uzticamība un kvalitāte, ko nodrošina produkti no E-Stim Systems produkti.

    Vairāk informācijas:

    • Mazais elektrods Flo® no E-Stim Systems
    • Tips: BiPolar, ievietojams
    • Kopējais garums: 100 mm
    • Ievietojamais garums: 70 mm
    • Galviņas diametrs: 25 mm
    • Pamatnes diametrs: 50 mm
    • Svars: 192 g
    • Savienojumi: Divas 4 mm ligzdas pamatnē.
    • Lietošanai ar mūsu elektrostimulācijas ierīcēm (kā piederumi pieejami dažādi savienojuma kabeļi un adapteri).
    • Ar ekskluzīvu ražotāja mūža garantiju.
    • Drošība un kvalitāte E-Stim Systems drošība un kvalitāte ir pirmajā vietā.
    • Izstrādāts un ražots Apvienotajā Karalistē atbilstoši jaunākajiem Lielbritānijas un Eiropas drošības noteikumiem.
    • Drošības piezīme: Erotiskā elektrostimulācija (e-stimulācija) ir izplatīta prakse, taču ir svarīgi apzināties ar to saistītos drošības jautājumus. E-Stim nav piemērots cilvēkiem, kuri slimo ar epilepsiju, kuriem ir elektrokardiostimulators vai medicīniskās infūzijas ierīce, kuriem ir sirds slimība vai kuri ir grūtniecības stāvoklī, un to nedrīkst lietot virs krūtīm vai kakla. Visas ierīces no E-Stim Systems ierīces ir izstrādātas un ražotas atbilstoši visaugstākajiem standartiem. Pircējs uzņemas atbildību par pareizu izstrādājumu lietošanu.
    • E-Stim Systems un MEO: līderi BDSM un elektrostimulācijas jomā.
    • MEO ir reģistrēta MEO preču zīme Vācijā. Visi pārējie zīmolu nosaukumi, logotipi un preču zīmes ir to attiecīgo īpašnieku īpašums.

    Lejupielādēt

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Fantastico

    Direi eccezionale, aiuta tantissimo per la dilatazione senza alcun dolore, apprezzato molto anche dal mio partner

      Novērtēšana 

      Revolutionäre Prostata-Stimulation!

      Als Mann, der immer auf der Suche nach neuen Wegen zur Steigerung des sexuellen Genusses ist, war ich sehr gespannt auf die Analelektrode von Meo. Meine Erwartungen wurden nicht nur erfüllt, sondern weit übertroffen.

      Die Qualität der Elektrode ist hervorragend - robust, sicher und mit einer glatten Oberfläche, die eine komfortable Anwendung ermöglicht. Die eigentliche Magie beginnt jedoch, wenn die Elektrostimulation aktiviert wird. Die gezielte Stimulation meiner Prostata mit Stimulationsstrom war eine völlig neue und unglaublich intensive Erfahrung.

      Jede Impulswelle der Elektrode fühlte sich an, als würde sie meine Prostata direkt massieren, was zu einer tiefen, durchdringenden Geilheit führte, die ich so noch nie erlebt hatte. Der Orgasmus, den ich dadurch erlebte, war außergewöhnlich - intensiv, lang anhaltend und unglaublich befriedigend. Es war, als würde jede Zelle meines Körpers elektrisiert, und der Höhepunkt war mehr als nur ein körperliches Erlebnis, es war fast spirituell.

      Ich kann die Analelektrode von Meo jedem Mann empfehlen, der seine sexuellen Erfahrungen auf ein neues Niveau heben möchte. Besonders für diejenigen, die die Prostatastimulation ausprobieren wollen, ist dieses Produkt ein absolutes Muss.

      Bewertung: 5 Sterne

        Uzrakstiet savu pārskatu

        Mazais Flo™ vaginālais un anālais elektrods no E-Stim Systems

        Mazais Flo™ vaginālais un anālais elektrods no E-Stim Systems

        Mazais Flo™ elektrods ir skaista dizaina, augstas kvalitātes, ievietojams elektrods, kas ir efektīvs un ērts seksuālai elektrostimulācijai. Tā unikālais dizains padara to par universālu elektrodu gan vaginālai, gan anālai stimulācijai.

        Uzrakstiet savu pārskatu

        30 citas preces tajā pašā kategorijā: