No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Anal elektrostimulācija

Informatīvais biļetens

Lielais Flo™ vaginālais un anālais elektrods no E-Stim Systems

Šeit nāk lielais Flo™ no E-Stim Systemsaugstākās klases ievietojamais elektrods ikvienam, kas vēlas dziļāku un apmierinošāku vaginālās vai anālās elektrostimulācijas pieredzi. Balstoties uz mazā Flo™ panākumiem, šī lielā versija piedāvā pavisam jaunu baudas dimensiju.

Vairāk informācijas

3787/00

pieejams

    Vairāk informācijas

    Lielais Flo™ elektrods no E-Stim Systems: intensīvāka elektrostimulācija lielākā dziļumā un apjomā.

    Šeit ir lielais Flo™ elektrods no E-Stim Systems E-Stim Systemsaugstākās klases ievietojamais elektrods tiem, kas vēlas dziļāku un apmierinošāku vaginālo vai anālo elektrostimulāciju. Balstoties uz mazā Flo™ panākumiem, šī lielā versija piedāvā pavisam jaunu baudas dimensiju.

    Elegants dizains dziļākām sajūtām:

    Gludas, plūstošas līnijas, garāks kakliņš un lielāka galviņa - lielais Flo™ ir ideāli piemērots, lai sasniegtu dziļāku ķermeņa iekšpusi. Gludā, ļoti pulētā virsma ne tikai izskatās eleganti, bet arī ļauj viegli ievadīt anālo/vaginālo atveri un gūt vēl intensīvākas sajūtas.

    Ergonomisks dizains vēl lielākai baudai:

    Anatomiski veidoto elektrodu ir īpaši viegli ievietot, pateicoties tā gludajai virsmai, un tā platākā pamatne ērti pieguļ pie dzimumlocekļa, tāpēc elektrostimulāciju var sajust gan no ārpuses, gan no iekšpuses. Lai gan Flo™ elektrods galvenokārt tika izstrādāts vaginālai lietošanai, tas ir ideāli piemērots arī anālajai stimulācijai.

    Dabiska sajūta un ērta lietošana:

    Unikāli augstākās kvalitātes elektrodi no E-Stim Systems ir elektriskās kontakta virsmas. Tās atrodas augšpusē un apakšpusē, nevis sānos, kas elektrostimulācijas laikā nodrošina dabiskāku sajūtu. Flīzēta rieva pie elektroda pamatnes uzlabo satvērienu vaginālas vai anālas ievadīšanas un izņemšanas laikā, nodrošinot labāku lietošanu.

    Augstas kvalitātes konstrukcija un mūža garantija:

    Tāpat kā visiem premium elektrodiem no E-Stim Systems flo™ elektrodiem arī uz Flo™ elektrodu attiecas ražotāja mūža garantija E-Stim Systemskas garantē ilgu kalpošanas laiku un ilgstošu apmierinātību.

    Izmēri:

    Elektroda garums: 120 mm
    Galviņas diametrs: 37,5 mm
    Pamatnes diametrs: 50 mm
    Ievietojamais garums: 110 mm
    Svars: 268 g

    Daudzpusīgas savienojuma iespējas:

    Elektrods ir aprīkots ar 4 mm kontaktdakšu un ir saderīgs ar zema profila kabeļiem no E-Stim Systems bet var izmantot arī ar parastiem 4 mm kabeļiem vai divkabeli (skatīt piederumus). Tas ir saderīgs ar visām parastajām elektrostimulācijas ierīcēm (ja nepieciešams, izmantojot mūsu piedāvātos adapterus). Tas nodrošina maksimālu lietošanas elastību.

    Viegla tīrīšana un kopšana:

    Elektrodu var viegli tīrīt ar siltu ūdeni un maigu mazgāšanas līdzekli vai aerosolu VeryClean. Lai izvairītos no elektroda bojājumiem, nedrīkst lietot asus tīrīšanas līdzekļus. Rūpīgākai tīrīšanai var izjaukt elektrodu un atsevišķas detaļas tīrīt atsevišķi. Veicot atkārtotu montāžu, rūpīgi ievērojiet ražotāja norādījumus.

    Tas padara anālo vai vaginālo elektrostimulāciju vēl jautrāku:

    Optimālai pieredzei jāizmanto mūsu lubrikants uz ūdens bāzes ESHOCK. Šis īpašais lubrikants garantē vieglu anālo/vaginālo ievietošanu un labu elektrovadītspēju. Jebkurā gadījumā izvairieties no lubrikantiem uz silikona bāzes vai hibrīda lubrikantiem un ņemiet vērā, ka prezervatīvi nav saderīgi ar E-Stim Systems elektrodiem.

    Lielais Flo™ no E-Stim Systems: unikāls ceļojums elektrostimulācijas dzīlēs!

    Ar lielo Flo™ elektrostimulācijas laikā jūs vienkārši piedzīvosiet vairāk, jo tas piedāvā dziļāku iekļūšanu un intensīvāku sajūtu. Neatkarīgi no tā, vai vēlaties izpētīt vaginālo vai anālo elektrostimulāciju, šis elektrods ir izstrādāts, lai uzlabotu jūsu elektrostimulācijas pieredzi ar lielāku komfortu, stilu un efektivitāti.

    Vairāk informācijas:

    • Flo® lielais elektrods no E-Stim Systems
    • Tips: BiPolar, ievietojams
    • Kopējais garums: 120 mm
    • Ievietojamais garums: 110 mm
    • Galviņas diametrs: 37,5 mm
    • Pamatnes diametrs: 50 mm
    • Svars: 268 g
    • Savienojumi: Divas 4 mm ligzdas pamatnē.
    • Lietošanai ar mūsu elektrostimulācijas ierīcēm (dažādi savienojuma kabeļi un adapteri pieejami kā piederumi).
    • Ar ekskluzīvu ražotāja mūža garantiju.
    • Drošība un kvalitāte E-Stim Systems drošība un kvalitāte ir pirmajā vietā.
    • Izstrādāts un ražots Apvienotajā Karalistē atbilstoši jaunākajiem Lielbritānijas un Eiropas drošības noteikumiem.
    • Drošības piezīme: Erotiskā elektrostimulācija (e-stimulācija) ir izplatīta prakse, taču ir svarīgi apzināties ar to saistītos drošības jautājumus. E-Stim nav piemērots cilvēkiem, kuri slimo ar epilepsiju, kuriem ir elektrokardiostimulators vai medicīniskās infūzijas ierīce, kuriem ir sirds slimība vai kuri ir grūtniecības stāvoklī, un to nedrīkst lietot virs krūtīm vai kakla. Visas ierīces no E-Stim Systems ierīces ir izstrādātas un ražotas atbilstoši visaugstākajiem standartiem. Pircējs uzņemas atbildību par pareizu izstrādājumu lietošanu.
    • E-Stim Systems un MEO: līderi BDSM un elektrostimulācijas jomā.
    • MEO ir reģistrēta MEO preču zīme Vācijā. Visi pārējie zīmolu nosaukumi, logotipi un preču zīmes ir to attiecīgo īpašnieku īpašums.

    Lejupielādēt

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Severo ma giusto!

    E' un valido compagno di avventure, presente ma non invadente.

      Novērtēšana 

      Ein außergewöhnliches Erlebnis

      Ich habe vor kurzem die Analelektrode von MEO gekauft und bin von der Qualität dieses Produktes absolut begeistert. Die Verarbeitung ist erstklassig!

      Was mich aber wirklich überwältigt hat, ist das einzigartige Erlebnis eines analen Orgasmus, der durch die Reizstromstimulation dieser Elektrode hervorgerufen wird. Die Empfindungen sind intensiv und tief, eine ganz neue Art von Orgasmus, die ich bisher nicht kannte. Die Elektrostimulation erzeugt ein Gefühl, das sich am besten als eine Mischung aus tiefer Entspannung und gleichzeitig pulsierender, durchdringender Erregung beschreiben lässt. Es ist, als würde eine Welle elektrischer Energie den ganzen Körper durchfluten und zu einem Höhepunkt führen, der sowohl intensiv als auch unglaublich befriedigend ist.

      Ich kann dieses Produkt jedem empfehlen, der auf der Suche nach einer neuen Art der erotischen Stimulation ist. Die Analelektrode von MEO hat meine Erwartungen nicht nur erfüllt, sondern weit übertroffen. Ein absolutes Muss für Liebhaber der Elektrostimulation!

      • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Lielais Flo™ vaginālais un anālais elektrods no E-Stim Systems

      Lielais Flo™ vaginālais un anālais elektrods no E-Stim Systems

      Šeit nāk lielais Flo™ no E-Stim Systemsaugstākās klases ievietojamais elektrods ikvienam, kas vēlas dziļāku un apmierinošāku vaginālās vai anālās elektrostimulācijas pieredzi. Balstoties uz mazā Flo™ panākumiem, šī lielā versija piedāvā pavisam jaunu baudas dimensiju.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Citi klienti arī iegādājās:

      30 citas preces tajā pašā kategorijā: