No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Anal elektrostimulācija

Informatīvais biļetens

Deviant™ - Liels vaginālais un anālais elektrods no E-Stim Systems

Lielais Deviant™ elektrods ir uzņēmuma augstākās klases elektrods E-Stim Systems un ir ideāls tehnoloģisko zināšanu un radoša dizaina apvienojums. Šis elektrods nodrošina pilnu intensitāti anālajai un vaginālajai elektrostimulācijai, un tā izmērs ir iespaidīgs un pārliecinošs.

Vairāk informācijas

3790/00

179,90 €


-20,00 €

159,90 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Lielais Deviant™ elektrods no E-Stim Systems: anālās un vaginālās elektrostimulācijas iemiesojums!

    Lielais Deviant™ elektrods ir E-Stim Systems augstākās klases elektrods E-Stim Systems un tas ir ideāls tehnoloģisko zināšanu un radoša dizaina apvienojums. Šis elektrods nodrošina pilnu intensitāti anālajai un vaginālajai elektrostimulācijai izmērā, kas pārsteidz un pārliecina.

    Piedzīvojiet tīru ekstāzi ar E-Stim Systems Deviant™ elektrodiem:

    Deviant™ elektrodi ir pieejami trīs izmēros un piedāvā izcilu vaginālās vai anālās elektrostimulācijas pieredzi Unikālā Ripplehead™ tehnoloģija ar rievotu virsmu pastiprina elektroda elektrostimulāciju ķermenī un padara to par ārkārtīgi efektīvu līdzekli ekstātiskiem orgasmiem. Bipolārais dizains fokusē elektrisko sajūtu un pastiprina stimulāciju un baudu. Izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, elektrodi ir ērti lietojami un sola drošību un pilnīgu seksuālo apmierinājumu. Neatkarīgi no tā, vai tie paredzēti G punkta vai prostatas stimulācijai, Deviant™ elektrodi ir atslēga uz intensīviem un elpu aizraujošiem orgasmiem.

    Lielā Deviant™ elektroda galvenās īpašības:

    • Unikāls Ripplehead™ dizains: Deviant™ elektroda galviņai ir daudz izciļņu, kas rūpīgi izstrādāti, lai nodrošinātu īpaši intensīvu stimulāciju anālās/vaginālās penetrācijas laikā. Gropes pastiprina elektrostimulāciju, savukārt gludā, apaļā galviņa nodrošina ērtu anālo/vaginālo ievadīšanu.
    • Efektīva bipolārā elektroda konstrukcija: vadoša elektroda galviņas un pamatnes kombinācija, ko atdala izolēts kakliņš, rada ļoti efektīvu bipolāro elektrodu. Šī konstrukcija nodrošina mērķtiecīgu un intensīvu elektrostimulāciju gan anāli, gan vagināli.
    • Ergonomisks un drošs dizains: Izolētā, elektrību nevadošā kakliņa maigās līknes un pamatnē izfrēzētā rieva atvieglo anālo/vaginālo ievietošanu un izņemšanu.
    • Augstas kvalitātes konstrukcija: Deviant™ elektrods ir izgatavots no augsti pulēta aviācijas un kosmosa kvalitātes alumīnija ar 4 mm nerūsējošā tērauda savienojuma ligzdām, un tam ir ražotāja mūža garantija E-Stim Systems.
    • Deviant™ elektrodu savieno ar elektrostimulācijas ierīci, izmantojot pamatnē integrētās 4 mm ligzdas. Mēs piedāvājam dažādus adapterus, lai mūsu elektrodus varētu pievienot arī citu ražotāju ierīcēm.
    • Izmēri: Lielā Deviant™ elektroda diametrs ir 50 mm un garums 148 mm, un tas ir ideāli piemērots ikvienam, kurš vēlas izjust intensīvākas sajūtas anālās vai vaginālās elektrostimulācijas laikā.


    Elektroda tīrīšana un kopšana:

    Deviant™ elektrodu ir viegli tīrīt - vienkārši noskalojiet ar siltu ūdeni un maigu mazgāšanas līdzekli vai izmantojiet VERYCLEAN aerosolu un atstājiet nožūt. Pirms uzglabāšanas elektrodam jābūt pilnīgi sausam, jo īpaši 4 mm ligzdām.

    Vēl lielākam elektrostimulācijas baudījumam:

    Lai nodrošinātu ērtu ievietošanu maksts/anālajā atverē un īpaši labu elektrovadītspēju, jālieto lubrikants uz ūdens bāzes, piemēram, ESHOCK no MEO. Izvairieties no lubrikantiem uz silikona bāzes vai hibrīda lubrikantiem un ņemiet vērā, ka prezervatīvi nav saderīgi ar elektrodiem E-Stim Systems

    Lielais Deviant™ elektrods: drosmīga izvēle ikvienam, kam patīk seksuāla elektrostimulācija!

    Lielais Deviant™ elektrods ir lieliska izvēle ikvienam, kas vēlas intensīvu un apmierinošu elektrostimulācijas pieredzi. Neatkarīgi no tā, vai meklējat jaunas sajūtas vai vēlaties pārcelt elektroseksu uz nākamo līmeni BDSM kontekstā, lielais Deviant™ elektrods piedāvā elektrizējošu ceļojumu anālajā vai vaginālajā dziļumā, kas jūs saviļņos.

    Vairāk informācijas:

    • Deviant™ - Lielais vaginālais un anālais elektrods no E-Stim Systems
    • Precīzi veidotas rievas gar garo elektroda galviņu nodrošina intensīvu stimulāciju ievietošanas laikā, savukārt gludā, noapaļotā elektroda galviņa atvieglo ievietošanu gan vīriešiem (anālais), gan sievietēm (vaginālais vai anālais). Pēc ievietošanas elektroda daudzās rievas nodrošina ļoti efektīvu elektrisko kontaktu - tas ir pluss elpu aizraujošam elektroseksam.
    • Nevadošais elektroda kakliņš ir veidots ar maigām līknēm, lai nodrošinātu lielāku komfortu, un pamatnei ir dziļāka rieva, kas atvieglo izņemšanu no anālās atveres vai maksts.
    • Elektrodus vadošā elektroda galviņas un pamatnes kombinācija, ko atdala izolēts elektroda kakliņš, nodrošina ļoti efektīvu bipolāro elektrodu. Tagad tikai pievienojiet mūsu elektrostimulācijas ierīču brīnišķīgās funkcijas, un jums ir satriecoša un būtiska Estim seksa rotaļlieta.
    • Tips: Bipolārais, ievietojams
    • Kopējais garums: 150 mm
    • Ievietojamais garums: 115 mm
    • Diametrs: 50 mm
    • Apjoms: 157 mm
    • Svars: 658 g
    • Savienojumi Divas 4 mm ligzdas pamatnē.
    • Lietošanai ar mūsu elektrostimulācijas ierīcēm (dažādi savienojuma kabeļi un adapteri pieejami kā piederumi).
    • Ar ekskluzīvu ražotāja mūža garantiju.
    • Drošība un kvalitāte E-Stim Systems drošība un kvalitāte ir pirmajā vietā.
    • Izstrādāts un ražots Apvienotajā Karalistē saskaņā ar jaunākajiem Lielbritānijas un Eiropas drošības noteikumiem.
    • Drošības piezīme: Erotiskā elektrostimulācija (e-stimulācija) ir izplatīta prakse, taču ir svarīgi apzināties ar to saistītos drošības jautājumus. E-Stim nav piemērots cilvēkiem, kuri slimo ar epilepsiju, kuriem ir elektrokardiostimulators vai medicīniskās infūzijas ierīce, kuriem ir sirds slimība vai kuri ir grūtniecības stāvoklī, un to nedrīkst lietot virs krūtīm vai kakla. Visas ierīces no E-Stim Systems ierīces ir izstrādātas un ražotas atbilstoši visaugstākajiem standartiem. Pircējs uzņemas atbildību par pareizu izstrādājumu lietošanu.
    • E-Stim Systems un MEO: līderi BDSM un elektrostimulācijas jomā.
    • MEO ir reģistrēta MEO preču zīme Vācijā. Visi pārējie zīmolu nosaukumi, logotipi un preču zīmes ir to attiecīgo īpašnieku īpašums.

    Lejupielādēt

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Große Wirkung

    Als ich den Deviant Plug in der Hand hielt, dachte ich, dass er zu groß ist und daher habe ich nicht viel von ihm erwartet. Aber schon bei der ersten Anwendung wurde ich eines Besseren belehrt. Estim funktioniert unglaublich gut und bringt mich schon nach wenigen Augenblicken zum Mörder-Orgasmus. Toll ist auch die einstellbare Intensität aller Funktionen über das Estim-Gerät.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Deviant™ - Liels vaginālais un anālais elektrods no E-Stim Systems

      Deviant™ - Liels vaginālais un anālais elektrods no E-Stim Systems

      Lielais Deviant™ elektrods ir uzņēmuma augstākās klases elektrods E-Stim Systems un ir ideāls tehnoloģisko zināšanu un radoša dizaina apvienojums. Šis elektrods nodrošina pilnu intensitāti anālajai un vaginālajai elektrostimulācijai, un tā izmērs ir iespaidīgs un pārliecinošs.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Citi klienti arī iegādājās:

      30 citas preces tajā pašā kategorijā: