No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Anal elektrostimulācija

Informatīvais biļetens

Moaner™ Electrosex Anal Plug no E-Stim Systems

Moaner™ elektroda dizains ir balstīts uz mūsu vislabāk pārdotā atloka elektroda dizainu, taču tam ir nedaudz garāks kakliņš un lielāka galviņa, lai anālās vai vaginālās elektrostimulācijas laikā gūtu dziļāku un vēl lielāku baudījumu.

Vairāk informācijas

3781/00

Piegādes laiks aptuveni 7 dienas

    Vairāk informācijas

    Moaner™ Electrosex Anal Plug no E-Stim Systems: izstrādāts anālai un vaginālai elektrostimulācijai.

    Moaner™ elektroda dizains ir balstīts uz mūsu vislabāk pārdotā atloka elektroda, taču tam ir nedaudz garāks kakliņš un lielāka galviņa, lai anālās vai vaginālās elektrostimulācijas laikā gūtu dziļāku un vēl lielāku gandarījumu.

    Noderīgi zināt: "Moaner", starp citu, nozīmē "stenēt", tāpēc mēs elektrodam devām Moaner™ nosaukumu, jo viens no mūsu testu komandas dalībniekiem teica, ka šis elektrostimulācijas tehnoloģijas brīnums liek viņam stenēt!

    Labāks dizains lielākam baudījumam:

    • Moaner™ elektrodam ir nedaudz garāks kakliņš un lielāka galviņa nekā Flange elektrodam, kas ļauj ne tikai veikt spēcīgu elektrostimulāciju, bet arī patīkamu anālo vai vaginālo penetrāciju.
    • Moaner™ elektrods ir ideāli piemērots vaginālai un anālai lietošanai, un tas nodrošina apmierinošu sajūtu, taču elektrods nav pārāk liels.


    Ērti un droši lietojams:

    • Flanšētā pamatne ne tikai nodrošina drošību un komfortu lietošanas laikā, bet arī nodrošina papildu kontakta virsmu, kas padara šo elektrodu īpaši populāru vaginālajai stimulācijai, jo tas stimulē arī dzimumlocekļa zonu.
    • Flīzētā rieva pie elektroda pamatnes atvieglo tā ievietošanu un izņemšanu un veicina tā funkcionalitāti.


    Optimāls kontakts un dabiska sajūta:

    • Tāpat kā ar citiem elektrodiem no E-Stim Systems elektrodiem, elektrodu kontakti atrodas augšpusē un apakšpusē, kas nodrošina lielisku elektrisko kontaktu un dabiskāku sajūtu lietošanas laikā.


    Augstas kvalitātes dizains un izsmalcināta izgatavošana:

    • Moaner™ elektrods ir izgatavots no aviācijas un kosmosa klases materiāliem, un ar pienācīgu kopšanu tas kalpos gadiem ilgi.
    • Elektrods ir viegli izjaucams tīrīšanai, un tam ir satīna apdare, ar ko Moaner™ ir pazīstams E-Stim Systems ir pazīstams ar.


    Specifikācijas un kopšana:

    • Izmērs: pamatnes diametrs 50 mm, galvas diametrs 38 mm, garums 120 mm, svars 277 g.
    • Aprīkots ar 4 mm ligzdām pamatnē, tas ir saderīgs ar zema profila savienotājiem E-Stim Systems saderīgi.
    • Elektrodu var viegli notīrīt ar siltu ūdeni un maigām ziepēm vai MEO VERYCLEAN aerosolu. Jāizvairās no spēcīgiem tīrīšanas līdzekļiem.


    Ieteicamais smērviela:

    • Optimālai darbībai jāizmanto ūdens bāzes lubrikants, piemēram, ESHOCK, lai nodrošinātu vieglu ievietošanu makstī vai anālajā atverē un labu elektrisko vadītspēju.
    • Nedrīkst izmantot silikona vai hibrīda lubrikantus, un prezervatīvi nav saderīgi ar elektrodiem E-Stim Systems nav saderīgi.


    Moaner™ Electrosex Anal Plug no E-Stim Systems: elpu aizraujošiem orgasmiem!

    The Moaner™ Electrosex Anal Plug no E-Stim Systems nav tikai anālā rotaļlieta, bet gan augstas kvalitātes elektrods, kas nodrošina intensīvu elektrostimulāciju un augstu lietotāja komforta līmeni. Moaner™ Electrosex Anal Plug no E-Stim Systems ir piemērots ikvienam, kas vēlas dziļu un ļoti apmierinošu elektrostimulāciju.

    Vairāk informācijas:

    • Moaner™ Electrosex Anal Plug
    • Tips: BiPolar, ievietojams
    • Izmēri: kopējais garums 115 mm, ievietojamais garums 85 mm, galvas diametrs 38 mm, pamatnes diametrs 50 mm.
    • Svars: 277 g.
    • Savienojumi Divas 4 mm ligzdas pamatnē.
    • Nepieciešams 4 mm kabelis. Alternatīvi var izmantot lentes kabeli (3808). Zema profila kabelim ir 4 mm kontaktdakšas, bet tas neizvirzās tik tālu no elektroda kā standarta 4 mm kabelis. Tas ir ideāli piemērots savienošanai ar šo elektrodu, ja elektrodu paredzēts izmantot arī sēdus stāvoklī. Var izmantot arī divkabeli (3809). Tam ir 4 mm savienotājs un 2 mm savienotājs vienā galā, lai varētu pievienot dažādus elektrodus. Tas ir ideāli piemērots, lai kombinētu ievietojamo elektrodu ar uzlīmējamiem spilventiņiem.
    • Drošība un kvalitāte ir E-Stim Systems prioritāte.
    • Izstrādāts un ražots Apvienotajā Karalistē saskaņā ar jaunākajiem Lielbritānijas un Eiropas drošības noteikumiem.
    • Ar ražotāja mūža garantiju.
    • Izgatavots saskaņā ar jaunākajiem ES un Apvienotās Karalistes drošības noteikumiem.
    • Drošības piezīme: Erotiskā elektrostimulācija (e-stimulācija) ir izplatīta prakse, taču ir svarīgi apzināties ar to saistītos drošības jautājumus. E-stimulators nav piemērots cilvēkiem, kuri slimo ar epilepsiju, kuriem ir elektrokardiostimulators vai medicīniskās infūzijas ierīce, kuriem ir sirds slimība vai kuri ir grūtniecības stāvoklī, un to nedrīkst lietot virs krūtīm vai kakla. Visas ierīces no E-Stim Systems ierīces ir izstrādātas un ražotas atbilstoši visaugstākajiem standartiem. Pircējs uzņemas atbildību par pareizu izstrādājumu lietošanu.
    • E-Stim Systems un MEO: BDSM un elektrostimulācijas līderis!
    • MEO ir reģistrēta MEO preču zīme Vācijā. Visi pārējie zīmolu nosaukumi, logotipi un preču zīmes ir to attiecīgo īpašnieku īpašums.

    Lejupielādēt

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    tolle Qualität

    Lieferung war super schnell da gut verpackt, tolle Qualität bin sehr zufrieden Danke Danke Danke

      Novērtēšana 

      Hochwertiges Produkt

      Sehr gute Verarbeitungsqualität (made in Großbritannien), sehr langlebig mit lebenslanger Garantie. Starke elektrische Leitfähigkeit - trifft genau den wichtigsten Punkt bei mir (Prostata). Besonders effiziente Wirkung auch direkt an der Rosette.

        Novērtēšana 

        Muy buena fabricación y diseño ergonómico

        Muy buena fabricación, funciona con TENS , lo único que es un poco grande para mí, así que me he hecho con el pequeño. Este es el primer electroestimulador que compro y la verdad que no me imaginaba que pudiera ser tan placentero.

          Novērtēšana 

          Worth the money and pleasure

          oly crap the best plug I ever got. Absolutely the most comfortable, the best electro stim ever.

            Novērtēšana 

            WOW what a feeling

            It felt like someone was thrusting my ass and as the power increased the thrust increased. Pulse was the best setting. WOW what a feeling. Maybe MEO could make another model about two inches longer.

            • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

            Uzrakstiet savu pārskatu

            Moaner™ Electrosex Anal Plug no E-Stim Systems

            Moaner™ Electrosex Anal Plug no E-Stim Systems

            Moaner™ elektroda dizains ir balstīts uz mūsu vislabāk pārdotā atloka elektroda dizainu, taču tam ir nedaudz garāks kakliņš un lielāka galviņa, lai anālās vai vaginālās elektrostimulācijas laikā gūtu dziļāku un vēl lielāku baudījumu.

            Uzrakstiet savu pārskatu

            Citi klienti arī iegādājās:

            30 citas preces tajā pašā kategorijā: