No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

ElectraStim

Informatīvais biļetens

ElectraLoops™ Prestige - Regulējami gredzeni no ElectraStim

Ļoti cieta erekcija un elpu aizraujoša stimulācija ir solīta ar ElectraLoops™ no ElectraStimregulējamiem gredzeniem, kurus vīrieši mīl. Pateicoties augstas kvalitātes materiāliem un regulējamai piemērošanai, šie gredzeni piedāvā unikālu komforta, stila un elektrostimulācijas kombināciju.

Vairāk informācijas

69,90 €


-10,00 €

59,90 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Ļoti cieta erekcija un elpu aizraujoša stimulācija tiek solīta ar ElectraLoops™ no ElectraStimregulējamiem gredzeniem, kurus vīrieši mīl. Pateicoties augstas kvalitātes materiāliem un regulējamam pieguļumam, šie gredzeni piedāvā unikālu komforta, stila un elektrostimulācijas kombināciju.

    ElectraLoops

    Gredzeni, kas ir ne tikai funkcionāli, bet arī estētiski pievilcīgi, ir izgatavoti no biezas gumijas (6,5 mm), kas vienmērīgi sadala elektrostimulāciju un tādējādi palielina intensitāti. Vienlaikus materiāls nodrošina stingru satvērienu ap dzimumlocekli un līdz ar to arī stingrāku un ilgāk noturīgu erekciju - ideāli piemērots gan ilgstošām solo sesijām, gan kaislīgiem brīžiem ar partneri.

    Īstiem pazinējiem, kas novērtē ne tikai funkcionalitāti, bet arī dizainu, mēs esam integrējuši augstas kvalitātes regulēšanas skavu, kas izgatavota no CNC frēzēta alumīnija. Tā ir pieejama trīs anodēta metāla krāsās, kas piešķir mūsu ElectraLoops™ greznumu un padara tās par īstu pievilcību.

    Katrā iepakojumā atradīsiet divas cilpas izvēlētajā krāsā, kas ir gatavas pastiprināt jūsu baudu. Pateicoties inovatīvai, regulējamai regulēšanas klipsei, kas izgatavota no cieta, jūras ūdenim izturīga alumīnija, kuru anodētā virsma gan aizsargā, gan izolē, elektrostimulācija tiek novirzīta tieši tur, kur tā sagādā vislielāko baudu.

    Neatkarīgi no tā, vai izvietojat abas cilpas gar dzimumlocekli, vai vienu cilpu ap dzimumlocekli, bet otru ap sēkliniekus, ElectraLoops™ "Prestige" piedāvā jums un jūsu partnerim nebeidzamas iespējas izjust elektrostimulāciju. Pateicoties to unipolārajai funkcijai, jūs pat varat kombinēt vienu cilpu ar citu elektrostimulācijas piederumu, lai izjustu dažādas sajūtas. Jūsu iztēlei nav robežu!

    Savietojamība ar lielāko daļu elektrostimulācijas ierīču:

    "ElectraLoops™" ir saderīgas ar visām elektrostimulācijas ierīcēm no ElectraStim saderīgs. Lai gan ElectraLoops™ tika izstrādātas tiešai savienošanai ar ElectraStim elektrostimulācijas ierīcēm, tās var pievienot arī citu ražotāju elektrostimulācijas ierīcēm, izmantojot mūsu piedāvātos adapterus.

    Sīkāka informācija:

    • ElectraLoops™ Prestige - Regulējami dzimumlocekļa gredzeni no ElectraStim
    • Maksimālais diametrs: 60 mm
    • Maksimālais apkārtmērs: 188 mm
    • Savienojums: 2 mm
    • Svars: 36 grami
    • Materiāls: 6,5 mm bieza, vadoša gumija, CNC apstrādāta, anodēta alumīnija regulēšanas skava.
    • Polu skaits: 1 (viens polis). Abām cilpām jābūt saskarē ar ķermeni, lai sajustu elektriskās sajūtas.
    • Komplektā ietilpst: 2x ElectraStim Prestige ElectraLoops regulējamie gredzeni (jūsu izvēlētā krāsā), 1x mikrošķiedras maisiņš, 1x daudzvalodu lietošanas instrukcija (EN/FR/DE/NL/ES/IT).
    • Drošības piezīme: seksuālā elektrostimulācija (E-Stim) ir izplatīta prakse, taču ir svarīgi apzināties ar to saistītos drošības aspektus. E-stim nav piemērots cilvēkiem, kuri slimo ar epilepsiju, izmanto elektrokardiostimulatoru vai medicīnisku infūzijas ierīci, kuriem ir sirds slimība vai kuri ir grūtniecības stāvoklī, un to nekad nedrīkst lietot virs krūtīm vai kakla. Visas ierīces no ElectraStim ierīces ir izstrādātas un ražotas atbilstoši visaugstākajiem standartiem. Pircējs uzņemas atbildību par pareizu izstrādājumu lietošanu.



    ElectraLoops™ lietošanas instrukcija no ElectraStim

    ElectraLoops™ ir īpaši izstrādāti, regulējami dzimumlocekļa gredzeni, kas ar elektrostimulācijas palīdzību pastiprina seksuālo pieredzi.

    Kas jums jāzina pirms lietošanas:

    ElectraLoops™ ir unipolāri, kas nozīmē, ka jums ir jāizmanto abas cilpas vai jāapvieno viena cilpa ar citu unipolāru elektrostimulācijas piederumu, lai noslēgtu elektrisko ķēdi. Lai aktivizētu elektrostimulāciju, ir nepieciešama stimulācijas ierīce ElectraStim (iegādājama atsevišķi).

    Sagatavošanās:

    • Pārliecinieties, ka ElectraLoops™ un jūsu rokas ir tīras.
    • Izvēlieties sev piemērotāko gredzena izmēru. ElectraLoops™ var nēsāt gar dzimumlocekli vai ap sēkliniekus.


    Pielāgojiet izmēru:

    • Lai atvērtu vai aizvērtu gredzenu un panāktu perfektu pieguļšanu, novietojiet cilpas galu caur regulēšanas klipu. Gumijas berze pret metālu novērš slīdēšanu vai atslābšanu.


    Uzklājiet vadītspējīgu lubrikantu:

    • Lai uzlabotu vadītspēju un palielinātu komfortu, uzklājiet mūsu ESHOCK vadītspējīgo eļļošanas līdzekli (iegādājams atsevišķi) uz cilpas iekšpuses.


    Pievienojiet elektrostimulācijas ierīci:

    • Pievienojiet elektrostimulācijas ierīces 2 mm savienojuma kabeļus no ElectraStim pie ElectraLoops™.
    • Ieslēdziet elektrostimulācijas ierīci un sāciet ar zemu iestatījumu, lai pakāpeniski palielinātu elektrostimulācijas intensitāti.


    Izmantojot dzimumlocekļa gredzenus:

    • Eksperimentējiet ar dažādām pozīcijām, lai noskaidrotu, kura no tām jums patīk vislabāk. Populāras ir abas cilpas uz dzimumlocekļa vārpstas vai viena cilpa uz dzimumlocekļa un otra ap maksts.


    Pēc lietošanas:

    • Atvienojiet ElectraLoops™ cilpas no elektrostimulācijas ierīces un notīriet tās saskaņā ar lietošanas instrukciju. Izmantojiet siltu ūdeni un maigas ziepes vai mūsu INSTACLEAN aerosolu.


    Svarīgi drošības norādījumi:

    • Izmantojiet ElectraLoops™ tikai tā, kā aprakstīts šajā lietošanas instrukcijā.
    • Vienmēr sāciet ar zemāko iestatījumu un lēnām palieliniet intensitāti.
    • Cilvēki ar sirdsdarbības traucējumiem vai elektrokardiostimulatoru nedrīkst lietot elektrostimulāciju.
    • Nepatīkamu sajūtu vai sāpju gadījumā nekavējoties pārtrauciet lietošanu.




    ElectraStim x MEO

    ElectraStim e-Stim zīmols simbolizē inovācijas un kvalitāti seksuālās elektrostimulācijas (E-Stim) jomā un kopš tā pirmsākumiem ir ieguvis slavu, nepārtraukti paplašinot iespējamās robežas šajā aizraujošajā pieaugušo izklaides jomā. Pievēršot lielu uzmanību dizainam, tehnoloģijām un lietotāja pieredzei, produkti no ElectraStim produkti piedāvā unikālu baudas un veiktspējas kombināciju, kas ir saistoša gan iesācējiem, gan pieredzējušiem lietotājiem. Produktu klāsts aptver gan sākumlīmeņa komplektus, gan sarežģītas ierīces, un visi tie ir rūpīgi izstrādāti, lai nodrošinātu drošu, patīkamu un efektīvu pieredzi. ElectraStim uzņēmums lielu uzsvaru liek uz kvalitāti un inovācijām, kas atspoguļojas tā patentētajā "Flick" tehnoloģijā, kas apliecina tā apņemšanos padarīt elektrostimulāciju personalizētāku un interaktīvāku. Šī apņemšanās sasniegt izcilību un vēlme pārsniegt patērētāju gaidas padara ElectraStim vadošo zīmolu savā segmentā. MEO.de ir ideāls izplatīšanas partneris ElectraStim pateicoties savai pieredzei augstas kvalitātes un specializētu pieaugušajiem paredzētu produktu izplatīšanā. MEO.de ir iemantojis reputāciju ar dziļu izpratni par savu klientu vajadzībām un vēlmēm apvienojumā ar nelokāmu apņemšanos nodrošināt klientu apmierinātību. MEO BDSM veikals ne tikai piedāvā plašu produktu klāstu dažādās kategorijās, bet arī pievērš lielu uzmanību izglītošanai un informācijai, lai klienti varētu pieņemt apzinātu lēmumu par pirkumu. Turklāt MEO.de mērķa grupa lieliski atbilst ElectraStimjo abu uzņēmumu prioritāte ir piedāvāt augstas kvalitātes un inovatīvus produktus, kas uzlabo klientu seksuālo labsajūtu un pieredzi. MEO.de plašais aptvērums gan tiešsaistē, gan ar izveidotā partneru tīkla starpniecību garantē, ka MEO.de ražojumi ElectraStim sasniedz plašu un ieinteresētu mērķgrupu. Apvienojot revolucionārās tehnoloģijas no ElectraStim ar MEO.de kompetenci un apņemšanos nodrošināt klientu apmierinātību veido spēcīgu partnerību, kas vērsta uz izcilas un bagātinošas pieredzes sniegšanu saviem klientiem. Kopā tās ir lieliski piemērotas, lai radītu revolūciju elektrostimulācijas pasaulē, vienlaikus nodrošinot izcilu apkalpošanu un atbalstu.

    Lejupielādēt

    Kakla gredzeni

    Kā uzvilkt dzimumlocekļa gredzenu un kā izvēlēties pareizo dzimumlocekļa gredzena izmēru

    Lejupielādēt (1.21M)

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Perfectly awesome

    Jerking off is even more fun when you add an electrical current to the mix. These thick unipolar loops distribute the electro sensation evenly for a really pleasurable experience that will have you blowing your load in no time.

      Novērtēšana 

      ElectraStim Prestige ElectraLoops

      The build quality of the Prestige Electraloops is far superior to any other adjustable e-stim cock rings Ive ever had. For that matter, theyre higher quality than any regular (non-e-stim) cock rings Ive ever had. At 6.5mm thick, the rubber loop is strong, durable, and stays on tightly. The 2mm pin connectors hold the leads in securely. And, the current that passes through these is consistent and evenly spread.

      In the past, I tried some cheap cock rings from other stores. When I put them on and turned on the power box (they made a cheap one that ended up just hurting), the electric current was way too focused on one or two spots. It created an intolerable amount of pain to my frenulum, and it felt like it was burning through my penis.

      MEO charges a higher price, because they have a superior quality product. When I put these on, I was scared that they were going to do the same thing as those ones from discount stores. Not at all. The current was as gentle or as violent as I wanted it to be. There was no burning sensation. It was complete relaxation with a mind-blowing hands-free orgasm at the end.

      If I could give these six stars, I would. Most amazing cock rings ever!

        Novērtēšana 

        Awesome

        They work great combine them with a butt plug and enjoy.

          Uzrakstiet savu pārskatu

          ElectraLoops™ Prestige - Regulējami gredzeni no ElectraStim

          ElectraLoops™ Prestige - Regulējami gredzeni no ElectraStim

          Ļoti cieta erekcija un elpu aizraujoša stimulācija ir solīta ar ElectraLoops™ no ElectraStimregulējamiem gredzeniem, kurus vīrieši mīl. Pateicoties augstas kvalitātes materiāliem un regulējamai piemērošanai, šie gredzeni piedāvā unikālu komforta, stila un elektrostimulācijas kombināciju.

          Uzrakstiet savu pārskatu

          Citi klienti arī iegādājās:

          26 citas preces tajā pašā kategorijā: