No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

ElectraStim

Informatīvais biļetens

Flick EM60-E elektrostimulācijas ierīce no ElectraStim

Jauns Piedāvājums
  • Flick EM60-E elektrostimulācijas ierīce no ElectraStim

Vai vēlaties piedzīvot kaut ko pilnīgi jaunu, kas pilnībā mainīs jūsu līdzšinējo seksuālo pieredzi un no jauna noteiks jūsu baudas robežas? Tad Flick EM60-E elektrostimulators no ElectraStim ir tieši tas, kas piemērots tieši jums. Iegremdējieties intensīvu sajūtu un neaizmirstamu kulmināciju pasaulē.

Vairāk informācijas

3887/00

129,90 €


-10,00 €

119,90 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Vai esat gatavs pārņemt kontroli? Flick EM60-E elektrostimulācijas ierīce ar 24 intensitātes līmeņiem no ElectraStim neticamu diapazonu - no maiga tirpšanas līdz ārkārtīgi intensīvām stimulācijas iespējām.

    Ideāli piemērots iesācējiem elektrostimulācijas pasaulē vai profesionāļiem, kuri vēlas pārkāpt savas robežas. Ar 7 iepriekš ieprogrammētiem modeļiem, no maigas un seksīgas līdz ārkārtīgi intensīvai, jums nekad nebūs garlaicīgi.

    Atklājiet maksimālu saviļņojumu ar ElectraStim Flick EM60-E elektrostimulācijas ierīci - savu jauno labāko draugu erotiskās elektrostimulācijas pasaulē!

    Šis plānais, spalvas viegluma tehnoloģijas brīnums ir īsts must-have visiem seksuālās elektrostimulācijas iesācējiem un pieredzējušiem pazinējiem, kas vēlas elektroseksu pacelt jaunā līmenī. Elektrostimulācijas ierīce ietilpst jebkurā bikšu kabatā un ir ideāls sabiedrotais ceļojumiem vai spontāniem seansiem mājās.

    Bet īstais izcilākais ir patentētā flick funkcija! Šī funkcija maina spēles gaitu, ļaujot ar vienkāršu rokas kustību piešķirt "virtuālās skropstas" - ideāli piemērota ikvienam, kurš vēlas BDSM sesijai piešķirt papildu kontroles un radošuma devu. Iedomājieties, ka ar katru plaukstas kustību varat kontrolēt intensitāti, lai gūtu pilnīgi unikālu un sinhronizētu pieredzi.

    Izmantojot tikai vienu pieslēgumu, vienlaicīgi var pieslēgt līdz diviem unipolāriem vai vienam bipolāram piederumam, padarot Flick EM60-E elektrostimulācijas ierīci no ElectraStim elastīgu instrumentu jūsu radošajiem eksperimentiem. Un pats labākais? Elektrostimulācijas ierīce ir uzlādējama, izmantojot USB pieslēgvietu, un piedāvā līdz pat 6 stundām nepārtrauktas izklaides bez nepieciešamības mainīt baterijas.

    Lieliskainformācija, kas jums jāzina:

    • Uzlādējams: Atvadieties no baterijām. Vienkārši uzlādējiet, izmantojot USB, un varat sākt darbu.
    • Līdz 6 stundām akumulatora darbības laiks: vairāk jautrības ilgākām sesijām.
    • Iesācējiem un profesionāļiem: Viegli lietojams ar dažādiem iestatījumiem jebkuram pieredzes līmenim.
    • Lielākai jautrībai seksa laikā: ideāli piemērots solo piedzīvojumiem, priekšspēlei un seksam divatā.
    • Kompakts izmērs: var diskrēti ņemt līdzi jebkur.


    Komplektā ir iekļauts viss nepieciešamais, lai sāktu darbu uzreiz:

    • ElectraStim Flick elektrostimulators (modelis EM60-E)
    • Savienojuma kabelis, lādēšanas kabelis, unipolāras ElectraPads
    • Somiņa aprīkojuma glabāšanai
    • Plus pilnīgas instrukcijas, lai jūs varētu sākt darbu uzreiz!


    Vai esat gatavs pilnībā mainīt savu līdzšinējo seksuālo pieredzi un no jauna noteikt savas baudas robežas? Tad Flick EM60-E elektrostimulators no ElectraStim gaida jūs. Iegremdējieties intensīvu sajūtu un neaizmirstamu kulmināciju pasaulē.

    Vairāk informācijas:

    • Flick EM60-E elektrostimulācijas ierīce no ElectraStim
    • Patentēta "Flick" funkcija (GB2499585): Ar kustību aktivizēta stimulācija, kas pārvērš jūsu roku kustības seksuālā elektrostimulācijā. Ideāli piemērots dinamiskām BDSM sesijām.
    • USB uzlāde: nav nepieciešamas baterijas, vienkārši uzlādējiet, izmantojot USB. Komplektā ir iekļauts mini USB kabelis, lai jūs varētu uzlādēt jebkurā laikā un jebkurā vietā.
    • Līdz 6 stundu darbības laiks: ilgstoša bauda starp uzlādēšanas reizēm. Ideāli piemērots garām sesijām.
    • Akumulatora indikators: Lai izšķirošajā brīdī jūs nekad netiktu izlaists no ierindas.
    • Lietotājam draudzīgs: Neatkarīgi no tā, vai esat jauns elektrostimulācijas pasaulē vai jau pieredzējis, tas ir intuitīvs un viegli lietojams.
    • Daudzpusīgi stimulācijas modeļi: 7 iestatījumi, tostarp nepārtraukta stimulācija, pulsācija un eskalācija, jebkurai vajadzībai.
    • 24 intensitātes līmeņi: No maigas līdz spēcīgai - atrodiet ideālo intensitāti savai baudai.
    • Mīksti pieskārienu vadības elementi: ērta lietošana ar spiedpogu un LED displeju, kas precīzi parāda, kas notiek.
    • Izmēri: Flick elektrostimulatora izmēri ir tikai 95 mm x 55 mm x 15 mm, tāpēc tas ir pietiekami mazs, lai paņemtu līdzi, lai kurp jūs dotos.
    • Piegādes apjoms: 1x ElectraStim Flick Electro stimulators (modelis EM60-E), 1x savienojuma kabelis ar 2 mm kontaktdakšu spraudņiem, 1x uzlādes kabelis (USB Mini), 4x unipolārās ElectraPads, 1x glabāšanas soma, garantijas karte, daudzvalodu lietošanas instrukcija (EN/FR/DE/NL/ES/IT).
    • Drošības piezīme: Seksuālā elektrostimulācija (E-Stim) ir izplatīta prakse, taču ir svarīgi apzināties ar to saistītos drošības aspektus. E-stim nav piemērots cilvēkiem, kuri cieš no epilepsijas, izmanto elektrokardiostimulatoru vai medicīnisku infūzijas ierīci, kuriem ir sirds slimība vai kuri ir grūtniecības stāvoklī, un to nekad nedrīkst lietot virs krūtīm vai kakla. Visas ierīces no ElectraStim ierīces ir izstrādātas un ražotas atbilstoši visaugstākajiem standartiem. Pircējs uzņemas atbildību par pareizu izstrādājumu lietošanu.


    Lietošana:

    EM60 "Flick" ir viena no mūsu populārākajām un pieejamākajām elektrostimulācijas ierīcēm - ideāli piemērota iesācējiem. Tā ir viens no pirmajiem uzlādējamiem modeļiem, tāpēc, pateicoties USB uzlādes funkcijai, tā ir ideāli piemērota ceļošanai. Funkcija "Flick" ļauj kustību ritmu un intensitāti pārvērst tieši elektrostimulācijā, nodrošinot pielāgotu pieredzi.

    Ierīces uzlāde un iestatīšana:

    Vienkārši pievienojiet komplektā iekļauto uzlādes kabeli, uzlādējiet USB pieslēgvietā vai adapterī, un stimulators būs gatavs lietošanai pēc 3 stundām. Lai iestatītu, vienkārši pievienojiet savienojuma kabeli, ievietojiet 2 mm tapas izvēlētajā elektrodu piederumā, un izklaide var sākties.

    ElectraStim x MEO

    ElectraStim e-Stim apzīmē inovācijas un kvalitāti seksuālās elektrostimulācijas (E-Stim) jomā, un kopš tā pirmsākumiem tas ir iemantojis savu vārdu, nepārtraukti paplašinot iespējas šajā aizraujošajā pieaugušo izklaides jomā. Pievēršot lielu uzmanību dizainam, tehnoloģijām un lietotāja pieredzei, produkti no ElectraStim produkti piedāvā unikālu baudas un veiktspējas kombināciju, kas ir saistoša gan iesācējiem, gan pieredzējušiem lietotājiem. Produktu klāsts aptver gan sākumlīmeņa komplektus, gan sarežģītas ierīces, kas visas ir rūpīgi izstrādātas, lai nodrošinātu drošu, patīkamu un efektīvu pieredzi. ElectraStim uzņēmums lielu uzsvaru liek uz kvalitāti un inovācijām, kas atspoguļojas tā patentētajā "Flick" tehnoloģijā, kas apliecina tā apņemšanos padarīt elektrostimulāciju personalizētāku un interaktīvāku. Šī apņemšanās sasniegt izcilību un vēlme pārsniegt patērētāju gaidas padara ElectraStim vadošo zīmolu savā segmentā. MEO.de ir ideāls izplatīšanas partneris ElectraStim pateicoties savai pieredzei augstas kvalitātes un specializētu pieaugušajiem paredzētu produktu izplatīšanā. MEO.de ir iemantojis reputāciju ar dziļu izpratni par savu klientu vajadzībām un vēlmēm apvienojumā ar nelokāmu apņemšanos nodrošināt klientu apmierinātību. MEO BDSM veikals ne tikai piedāvā plašu produktu klāstu dažādās kategorijās, bet arī pievērš lielu uzmanību izglītošanai un informācijai, lai klienti varētu pieņemt apzinātu lēmumu par pirkumu. Turklāt MEO.de mērķgrupa lieliski atbilst ElectraStimjo abu uzņēmumu prioritāte ir piedāvāt augstas kvalitātes un inovatīvus produktus, kas uzlabo klientu seksuālo labsajūtu un pieredzi. MEO.de plašais aptvērums gan tiešsaistē, gan ar izveidotā partneru tīkla starpniecību garantē, ka MEO.de ražojumi ElectraStim sasniedz plašu un ieinteresētu mērķgrupu. Apvienojot revolucionārās tehnoloģijas no ElectraStim ar MEO.de kompetenci un apņemšanos nodrošināt klientu apmierinātību veido spēcīgu partnerību, kas vērsta uz izcilas un bagātinošas pieredzes sniegšanu saviem klientiem. Kopā tās ir lieliski piemērotas, lai radītu revolūciju elektrostimulācijas pasaulē, vienlaikus nodrošinot izcilu apkalpošanu un atbalstu.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Empfehlenswert

    Das Gerät ist zwar auf den ersten Blick im Vergleich zu anderen sehr teuer. Jedoch ist die Qualität schon mit Abstand sehr hoch! ich habe es mit vielen Geräten probiert - die Möglichkeiten bei den diversen Billiggeräten auf dem Markt sind extrem eingeschränkt und auch die Haltbarkeit läßt bei anderen Herstellern fast immer zu wünschen übrig.

      Novērtēšana 

      Recommended to buy!

      The EM60-E Flick Stimulator is a great entry level e-stim control box that is ready to use right out of the box. Mine even arrived charged so I could use it straight away, the pads will produce some great sensations and are a great way to get over the nerves often felt by newbies to the world of e-stim fun and games. There is nothing to worry about with this kit, it is good quality and very safe, ElectraStim take a lot of time to make sure their equipment is safe to use.

      I would recommend it to anyone new to the world of electrosex as it is easy to use and great value for money.

        Novērtēšana 

        Does it what it says!

        Very satisfying and pleasurable. Small but has great power - well worth the investment! You won't be disappointed! I am certainly not!

          Uzrakstiet savu pārskatu

          Flick EM60-E elektrostimulācijas ierīce no ElectraStim

          Flick EM60-E elektrostimulācijas ierīce no ElectraStim

          Vai vēlaties piedzīvot kaut ko pilnīgi jaunu, kas pilnībā mainīs jūsu līdzšinējo seksuālo pieredzi un no jauna noteiks jūsu baudas robežas? Tad Flick EM60-E elektrostimulators no ElectraStim ir tieši tas, kas piemērots tieši jums. Iegremdējieties intensīvu sajūtu un neaizmirstamu kulmināciju pasaulē.

          Uzrakstiet savu pārskatu

          Citi klienti arī iegādājās:

          26 citas preces tajā pašā kategorijā: