No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Drošas šķīstības jostas

Informatīvais biļetens

NoPacha™ Eternal Lock Ticības josta - Oriģināls

NoPacha™ Eternal Lock Ir vislabākais produkts ilgtermiņa šķīstībai, un tas ir viens no pasaulē vadošajiem risinājumiem šajā jomā. Tā ir īpaši izstrādāta lietošanai vairāku mēnešu garumā, neapdraudot komfortu un higiēnu, un tai ir izcilas drošības, komforta un estētikas īpašības.

Vairāk informācijas

3829/00

149,90 €


-20,00 €

129,90 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    NoPacha™ Eternal Lock Ir vislabākais produkts ilgtermiņa šķīstībai, un tas ir viens no pasaulē vadošajiem risinājumiem šajā jomā. Pateicoties tās izcilajām īpašībām drošības, komforta un estētikas ziņā, tā ir īpaši izstrādāta lietošanai vairāku mēnešu garumā - bez kompromisiem attiecībā uz komfortu vai higiēnu.

    NoPacha™ Eternal Lock

    Īpaša NoPacha™ īpašība Eternal Lock Ir regulējams dzimumlocekļa gredzens, kura diametru var regulēt no 32 mm līdz 50 mm. Tas ir droši piestiprināts ar īpašu spiediena bloķēšanas tapu, un to var atvērt tikai ar atbilstošu atslēgu. Tīras jostai ir sānu ventilācijas spraugas gar dzimumlocekli, papildu ventilācijas atveres un sprauga dzimumlocekļa dzimumlocekļa apakšdaļā, kas nodrošina optimālu higiēnu, valkāšanas komfortu un iespēju urinēt, nēsājot tīrasinības jostu.

    Ar anatomiski ideālu piegulumu un tikai 265 gramu svaru, NoPacha™ Eternal Lock No augstas kvalitātes hromēta metāla izgatavotā šķīstības josta nosaka jaunus kvalitātes un dizaina standartus. Kakla gredzens un krātiņš ir stingri savienoti viens ar otru un ir viegli lietojami, garantējot ērtu un drošu stiprinājumu.

    NoPacha™ Eternal Lock ir paraugs tradicionālajam vācu zīmolam NoPacha un parāda tā labāko pusi: metāla šķīstības josta, kas pārsteidz ne tikai ar savu funkcionalitāti, bet arī ar estētiski pievilcīgu dizainu.

    Pateicoties izsmalcinātajai konstrukcijai, NoPacha™ Eternal Lock Nevainības josta nav jānoņem tīrīšanai. Vienkārši nomazgājieties dušā ar uzvilktu šķīstības jostu, kārtīgi noskalojiet un atstājiet kārtīgi nožūt. Ja šķīstības josta netiek valkāta, mēs iesakām veikt rūpīgu tīrīšanu ar mūsu INSTACLEAN aerosolu, lai nodrošinātu maksimālu higiēnu. Mēs piedāvājam mūsu PlowBoy želeju dzimumlocekļa kopšanai, kamēr valkāta šķīstības josta. Tas ir bagātināts ar D vitamīnu un alveju, nodrošina maigu kopšanu un optimālu ādas kopšanu.

    Papildu informācija:

    • Cietuma josta NoPacha™ Eternal Lock
    • Izmēri: Penisa apvalka iekšējais diametrs 35 mm un 43 mm, ārējais diametrs 40 mm un 48 mm. Iekšējais dzimumlocekļa garums 69 mm. Kopējais garums 92 mm, regulējams iekšējais gredzena diametrs no 32 līdz 50 mm.
    • Svars: aptuveni 265 grami
    • Materiāls: augstas kvalitātes metāls, hromēta virsma.
    • NoPacha™ šķīstības josta Eternal Lock ir ne tikai augstas kvalitātes šķīstības līdzeklis, bet arī estētisks aksesuārs, kas uzrunā sajūtas un rosina iztēli.
    • Izgudrotais būrīša dizains padara to par ideālu palīgu lomu spēlēm, kurās galvenā loma ir spēkam un pakļaušanai. Tas kalpo kā vīrieša šķīstības garants un simbolizē viņa uzticību partnerei. NoPacha™ nēsātāji Eternal Lock nonāk pasaulē, kurā kontrole ir atņemta un iekāre ir ierobežota - tas ir juteklisks izaicinājums, kas var stiprināt partneru emocionālo saikni.
    • Praksē josta nodrošina perfektu līdzsvaru starp stingrību un komfortu, pateicoties precīzām regulēšanas iespējām un izturīgam, bet anatomiskam dizainam. NoPacha™ Eternal Lock ir daudzpusīgi izmantojama gan mājās, gan BDSM kopienas pasākumos, kur tā piesaista uzmanību un ir sarunu objekts.
    • Ar NoPacha™ šķīstības scenāriji iegūst jaunu estētikas dimensiju Eternal Lock piešķir jaunu estētikas un drošības dimensiju. Neatkarīgi no tā, vai tā paredzēta īstermiņa scenārijiem vai ilgtermiņa spēlītēm, šī šķīstības josta ir izstrādāta, lai apmierinātu prasīgo BDSM cienītāju prasības. Ar NoPacha™ Eternal Lock jūs izvēlaties šķīstības jostu, kas ne tikai atspoguļo jūsu vēlmes, bet arī koncentrējas uz izturību un kvalitāti.
    • Atklājiet arī mūsu ekskluzīvo CUMELOT klāstu, kas īpaši izstrādāts, lai intensīvi stimulētu prostatu un pasīvos vīriešus novestu līdz nepārspējamam piespiedu orgasmam bez erekcijas. Nepieciešams visiem dominējošajiem keyholder, kuri vienmēr vēlas būt noteicēji.
    • MEO, Cumelot, NoPacha un PlowBoy ir reģistrētas MEO preču zīmes Vācijā. Visi pārējie zīmolu nosaukumi, logotipi un preču zīmes ir to attiecīgo īpašnieku īpašums.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Secure

    It is very secure, comfterable to wear and easy to put on

    • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Ausgezeichnet

    Sehr schnittig, das Gewicht ist gut und der Verschluss leichtgängig. Insgesamt sehr gut gemacht.

      Novērtēšana 

      Great

      So far this Eternal Lock has been great for me, it is a very comfortable fit for the day. I wear this regularly to work and when I'm out and about.However the wife is out of town for the weekend and took the keys with her so we will see how it feels when she gets back!

      • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
      Novērtēšana 

      Very discreet underneath clothes

      Fits great with a good weight. Very discreet underneath clothes

      • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      NoPacha™ Eternal Lock Ticības josta - Oriģināls

      NoPacha™ Eternal Lock Ticības josta - Oriģināls

      NoPacha™ Eternal Lock Ir vislabākais produkts ilgtermiņa šķīstībai, un tas ir viens no pasaulē vadošajiem risinājumiem šajā jomā. Tā ir īpaši izstrādāta lietošanai vairāku mēnešu garumā, neapdraudot komfortu un higiēnu, un tai ir izcilas drošības, komforta un estētikas īpašības.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Citi klienti arī iegādājās:

      30 citas preces tajā pašā kategorijā: