No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Drošas šķīstības jostas

Informatīvais biļetens

Nevainības josta NoPacha ® Mancage

Stingru atslēgu turētāju pirmā izvēle: NoPacha ® Mancage ir moderna šķīstības josta vīriešiem. Pārdomātais dizains, augstais valkāšanas komforts un brīnišķīgi vieglais augsto tehnoloģiju materiāls, no kura ir izgatavota šķīstības josta, padara šo šķīstības ierīci par mūsu testa uzvarētāju šķīstības jostu vidū.

Vairāk informācijas

2768/00

pieejams

    Vairāk informācijas

    Stingru atslēgu turētāju pirmā izvēle: NoPacha ® Mancage ir moderna šķīstības josta vīriešiem. Tā ātri vien ir iekarojusi BDSM kopienas sirdis Eiropā, Āzijā un ASV. Pārdomātais dizains, augstais valkāšanas komforts un brīnišķīgi vieglais augsto tehnoloģiju materiāls, no kura izgatavota šķīstības josta, padara šo šķīstības ierīci par mūsu testa uzvarētāju šķīstības jostu vidū.

     

    BDSM papildinājums: kad ir uzlikta šķīstības josta, ir iespējams pat slaukt neizvirušu dzimumlocekli.

     

    Salīdzinot ar citām šķīstības jostām, NoPacha® Mancage šķīstības josta piedāvā daudzas priekšrocības un pilnībā un nesaudzīgi neļauj pakļāvīgajam vīrietim masturbēt. Protams, nav iespējama arī dzimumakta vai krāpšana: šķīstības ierīce nevar būt efektīvāka! Čīstības josta NoPacha® Mancage ir izgatavota no praktiski neiznīcināmā polimēra, kas nodrošina mazu svaru. Tādējādi šī šķīstības josta neatstāj nekādas vēlmes pastāvīgai vai īslaicīgai šķīstībai.

     

    NoPacha ® Mancage šķīstības jostai ir ventilācijas atveres sānos, kas kalpo ventilācijai un uzlabo valkāšanas komfortu. Caur spraugas formas atveri ir iespējams arī slaucīt neizvirušu dzimumlocekli vai urinēt. Tāpēc NoPacha® Mancage šķīstuma josta ir pilnībā piemērota 24/7. NoPacha ® Mancage nevainības jostu var valkāt diskrēti zem parastā apģērba daudzu ikdienas aktivitāšu laikā, pat peldoties jūrā vai braucot ar velosipēdu. Pat zem šauriem sporta šortiem vai džinsiem šķīstuma josta nav pamanāma.

     

    Kā lietot šķīstības jostu?

     

    NoPacha ® Mancage šķīstuma josta ir aprīkota ar visu nepieciešamo, lai kontrolētu savu dzimumlocekli un vīriešu hormonus. Izmantojot šķīstības jostu, dzimumloceklis tiek turēts drošībā tā sauktajā dzimumlocekļa būrī. Lietošana ir ļoti vienkārša: uz dzimumlocekļa ir stieņi, kuros ievieto vienu no četriem pievienotajiem gredzeniem - atbilstoši dzimumlocekļa vārpstas apkārtmēram. Pēc tam dzimumlocekļa krātiņš tiek uzvilkts virs dzimumlocekļa un atliekta dzimumlocekļa. Gredzenu piestiprina pie dzimumlocekļa pamatnes. Sēklinieki tiek ievietoti starp tiem vai zem tiem, izveidojušajā spraugā. Protams, sprostu var arī aizvērt. Ja NoPacha® Mancage nevainības būris ir ieslēgts un pilnībā aizvērts, visas seksuālās darbības tiek stingri novērstas.

     

    Piegādes joma Tīrības josta NoPacha ® Mancage vīriešiem:

     

    Komplektā ietilpst: dzimumlocekļa būris, četri dažādu izmēru dzimumlocekļa gredzeni (38 mm, 43 mm, 48 mm un 52 mm) un integrēta metāla slēdzene ar divām atslēgām.

     

    Sīkāka informācija:

     

    • NoPacha ® Mancage plastmasas šķīstības josta
    • Droša šķīstības josta vīriešiem
    • Garantēta nevainība - 24/7 - Ilgtermiņa
    • Katrai šķīstības jostai ir dažāda izmēra dzimumlocekļa gredzeni.
    • NOPACHA ® ir reģistrēta MEO Vācijas preču zīme.
    • Jūs vēlaties iegādāties šķīstības jostu? Vai jūs meklējat šķīstības jostu iesācējiem? Vai arī šķīstības jostu pastāvīgai lietošanai? Tad slēdzama droša šķīstuma josta no NoPacha ® ir pareizā izvēle. Tā ir mūsu BDSM tiešsaistes veikala bestsellers un izvēlēta kā labākais šķīstības josta ar visaugstāko klientu apmierinātību.
    • Lai nodrošinātu, ka penis var brīvi slīdēt šķīstības jostā un nesasit, mēs iesakām lietot mūsu barojošo gelu PLOWBOY ar alveju un E vitamīnu.
    • Pārtraukuma laikā valkāšanas pārtraukuma laikā šķīstītības josta jānotīra ar VERYCLEAN aerosolu.
    • Mūsu šķīstuma jostām mēs iesakām mūsu produktus CUMELOT®, kas paredzēti pasīvā vīrieša gadījuma piespiedu ejakulācijai.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    fiable et legere

    une révolution de part son matériaux composite qui la rend extrêmement légère et non détectable sous les portiques à métaux .
    Idéal pour la mer et la piscine.
    l’anneau qu’il faut choisir pas trop petit, est confortable à porter longtemps avec des bords doux, (livré avec avec quatre anneaux) . Attention tout de même à ne pas comprimer les vaisseaux.
    Une contrainte maximum qui permet de ne plus avoir à y penser du tout tant plus rien n’existe.
    Visuellement l’aspect coupé net est très réussi et la couleur noir s’accorde bien avec l’aspect extrême de la taille.
    Quasi Invisible avec un profile très plat son utilisation s’imposera en extérieur sous un bikini ou dans un maillot une pièce echancré ou sa légèreté la fera oubliée.

    • 4 no 4 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Sitzt eng und das ist gut so!

    Der KG Mancage sitzt sehr eng, drückt alles Bondage-ähnlich zusammen, ist abschließbar, unkaputtbar und man kann den Penis nicht zur Erregung bringen. Masturbation oder gar Orgasmus ist vollkommen unmöglich. Für mich ist das einer der besten Keuschheitsgürtel auf dem Markt. Bin sehr zufrieden.

    • 3 no 3 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Great fit

    great fit, a little tricky to put on but after that is real good.

    • 3 no 3 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Nevainības josta NoPacha ® Mancage

    Nevainības josta NoPacha ® Mancage

    Stingru atslēgu turētāju pirmā izvēle: NoPacha ® Mancage ir moderna šķīstības josta vīriešiem. Pārdomātais dizains, augstais valkāšanas komforts un brīnišķīgi vieglais augsto tehnoloģiju materiāls, no kura ir izgatavota šķīstības josta, padara šo šķīstības ierīci par mūsu testa uzvarētāju šķīstības jostu vidū.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Citi klienti arī iegādājās:

    30 citas preces tajā pašā kategorijā: