No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Drošas šķīstības jostas

Informatīvais biļetens

Ticības josta - NoPacha Full Armor

NoPacha ® Full Armour šķīstības josta ir šķīstības ierīce, kas uz noteiktu laiku vai pastāvīgi atņem vīrietim pilnīgu kontroli pār viņa dzimumorgāniem. Ar šo šķīstības jostu masturbācija vai sekss kļūst neiespējami, un seksuālā bauda ārkārtīgi palielinās atturības dēļ.

Vairāk informācijas

pieejams

    Vairāk informācijas

    NoPacha ® Full Armour Chastity Belt ir šķīstības josta, kas uz noteiktu laiku vai pastāvīgi atņem vīrietim pilnīgu kontroli pār viņa dzimumorgāniem. Ar šo šķīstības jostu masturbācija vai sekss kļūst neiespējami, un atturēšanās ārkārtīgi palielina seksuālo baudu.

     

    Skaistuma jostai NoPacha ® Full Armor ir augstas kvalitātes bloķēšanas mehānisms, un, kad tā ir uzlikta, to nevar noņemt bez atslēgas. Tādējādi ar pilnībā aizslēgtu šķīstības krātiņu visas seksuālās ambīcijas tiek nežēlīgi novērstas. Alternatīvi, šķīstības jostu var aizslēgt ar vienu no mūsu vienvirziena slēdzenēm(klikšķiniet šeit). Ja plomba tiek salauzta, šķīstības jostas valkātāja nevainība uzreiz kļūst redzama. Lai nevainības jostu varētu ideāli pielāgot tās lietotājam, komplektācijā ir iekļauti 4 anatomiski veidoti sēklinieku/penera gredzeni (37 mm, 40 mm, 45 mm un 50 mm).

     

    Pēc šķīstības jostas uzlikšanas vīrietim vairs nav iespējams panākt erekciju vai veikt seksuālas darbības. Atslēgas īpašnieks - tā sauktais keyholder - vienpersoniski izlemj, kad šķīstības josta ir atvērta un kad to var noņemt. To var nēsāt dažas stundas vai ilgāk, līdz pat vairākiem mēnešiem. Mērķis ir novērst vīrieša erekciju un, protams, arī orgasmu. Iekšējā apvalka šauruma dēļ pat erekcijas tuvošanās ir ārkārtīgi sāpīga. Protams, ar mūsu CUMELOT palīdzību pakļāvīgo vīrieti reizēm var piespiedu kārtā nolaist bez erekcijas iestāšanās.

     

    NoPacha ® Full Armour šķīstuma jostai ir daudz ventilācijas atveru, kas nodrošina ventilāciju un optimizē valkāšanas komfortu. Caur nelielu iebūvētu atveri ir iespējams arī urinēt. Tāpēc NoPacha ® Full Armour nevainības josta ir pilnībā piemērota 24/7. Nevainības jostu var valkāt diskrēti zem parastā apģērba daudzu ikdienas aktivitāšu laikā, pat peldoties jūrā vai braucot ar velosipēdu. Pat zem ciešākām sporta biksēm vai džinsiem šķīstības josta nav pamanāma.

     

    Kas man jāņem vērā, nēsājot šķīstības jostu?

     

    Ilgstoši nēsājot šķīstības jostu, nedrīkst ignorēt higiēnas aspektus. Ikdienas ķermeņa tīrīšanas laikā šķīstības josta jānoņem un jānotīra ar INSTACLEAN aerosolu. Pirms jostas uzlikšanas dzimumlocekli un sēkliniekus vajadzētu ieziest ar mūsu barojošo želeju PLOWBOY.

     

    Sīkāka informācija:

     

    • NoPacha šķīstības josta Full Armor
    • Pieejama melnā, rozā un caurspīdīgā krāsā.
    • Tīskuma josta vīriešiem
    • Slēdzama: ar iebūvētu slēdzeni un 2 atslēgām.
    • Materiāls: plastmasa, aviācijas kvalitāte
    • NoPacha ® ir reģistrēta preču zīme.
    • Tīrības josta jānotīra valkāšanas pārtraukuma laikā ar VERYCLEAN aerosolu.
    • Pie mūsu šķīstības jostām mēs iesakām izmantot mūsu stimulatorus no CUMELOT ® sērijas gadījuma rakstura pakļāvīga vīrieša piespiedu izkastrināšanai.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Buena jaula inicial

    Quería comprarle una jaula de castidad a uno de mis sumisos, que nunca había llevado una. Tras medirse y una recomendación de otro sumiso, esta me pareció buena opción como jaula inicial. Se la puso y la usó varios días seguidos. Aunque le queda ligeramente grande, le resulta cómoda para llevarla varias horas seguidas e incluso durante la noche.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Ticības josta - NoPacha Full Armor

      Ticības josta - NoPacha Full Armor

      NoPacha ® Full Armour šķīstības josta ir šķīstības ierīce, kas uz noteiktu laiku vai pastāvīgi atņem vīrietim pilnīgu kontroli pār viņa dzimumorgāniem. Ar šo šķīstības jostu masturbācija vai sekss kļūst neiespējami, un seksuālā bauda ārkārtīgi palielinās atturības dēļ.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Citi klienti arī iegādājās:

      30 citas preces tajā pašā kategorijā: