No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Drošas šķīstības jostas

Informatīvais biļetens

CB 3000 Penis Cage

CB 3000 irdzimumlocekļa būris jeb šķīstības josta, kas ir lieliski pielāgota to pakļāvīgo vīriešu vajadzībām, kuri vēlas nedaudz vairāk vietas savam šķīstajam dzimumloceklim. Tā kā CB 3000 ir anatomiski perfekti noliekts uz leju, šķīstības būris nav pamanāms zem apģērba, un tāpēc to var nēsāt diskrēti ļoti ilgu laiku.

Vairāk informācijas

pieejams

    Vairāk informācijas

    CB 3000 ir dzimumlocekļa būris jeb šķīstības josta, kas ir lieliski pielāgota to pakļāvīgo vīriešu vajadzībām, kuri vēlas nedaudz vairāk vietas savam šķīstajam dzimumloceklim. Tā kā CB 3000 ir anatomiski perfekti noliekts uz leju, šķīstības būris nav pamanāms zem apģērba, un tāpēc to var nēsāt diskrēti ļoti ilgu laiku.

     

    Vīrieša šķīstībai ir aizvien lielāka nozīme BDSM un tā sauktajā "Tease & Denial". Pasīvais vīrietis atsakās no tiesībām uz seksuālu apmierinājumu un pašnoteikšanos dominējošā partnera labā. Doma par atteikšanos no seksuālās pašnoteikšanās vai kontroles pār partnera seksuālo iekāri ir ārkārtīgi interesanta un izraisa daudzas erotiskas fantāzijas. BDSM kontekstā šķīstību var gan pavēlēt un uzticēties, gan arī uzspiest ar piemērotu līdzekli, piemēram, CB 3000 dzimumlocekļa būri.

     

    Izgatavots no augstas kvalitātes plastmasas, CB 3000 nevainības būris ir īpaši piemērots arī alerģiskiem cilvēkiem, un to var ātri un higiēniski notīrīt ar VERYCLEAN aerosolu. Čīstības būris ir komplektā ar 5 dažādu izmēru dzimumlocekļa gredzeniem, kas garantē CB 3000 Chastity Cage perfektu un ērtu pieguļšanu.

     

    Kā lietot CB 3000 nevainības būrīti?

     

    CB 3000 dzimumlocekļa būrim ir viss nepieciešamais, lai kontrolētu dzimumlocekli. Izmantojot šķīstības jostu, dzimumloceklis tiek droši glabāts daļēji caurspīdīgā dzimumlocekļa apvalkā. Lietošana ir ļoti vienkārša: uz dzimumlocekļa apvalka ir stieņi, kuros ievieto vienu no pievienotajiem gredzeniem - atbilstoši dzimumlocekļa izmēram. Pēc tam maksts tiek uzvilkta uz dzimumlocekļa un atliekta dzimumlocekļa. Gredzenu piestiprina pie dzimumlocekļa pamatnes. Sēklinieki tiek ievietoti spraugā starp gredzeniem. Protams, krātiņu var arī aizslēgt. Jūs varat izvēlēties klasisko metāla slēdzeni vai vienreizlietojamās plastmasas slēdzenes. MEO® plastmasas slēdzenēm ir īpaša priekšrocība, jo tās ir aprīkotas ar numuru, kas aizsargā pret krāpšanu. Tas padara tās nepārprotamas! Tāpēc nav iespējams slēptā veidā nomainīt plastmasas slēdzeni.

     

    Kam jāpievērš uzmanība, lietojot CB 3000 nevainības būri?

     

    CB 3000 nevainības krātiņa valkāšanai jābūt ērtai un nedrīkst radīt sāpes. Ja rodas nevēlamas sāpes, nekavējoties noņemiet CB 3000 nevainības krātiņu.

     

    Kā CB 3000 dzimumlocekli tīra?

     

    CB 3000 nevainības būrīti var tīrīt vienkārši ar ziepēm un ūdeni. Īpašai kopšanai mēs iesakām izmantot mūsu aerosolu VERYCLEAN.

     

    Sīkāka informācija:

     

    • KG CB 3000 dzimumlocekļa krātiņš
    • Tīskuma josta vīriešiem
    • Materiāls: plastmasa
    • Izmēri: Garums aptuveni 7,6 cm, diametrs aptuveni 3,5 cm
    • 5 dažāda izmēra dzimumlocekļa gredzeni
    • 1 x metāla slēdzene
    • 5 vienreizējās lietošanas slēdzenes
    • 3 fiksācijas tapas
    • dažādas starplikas
    • Lai nodrošinātu dzimumlocekļa brīvu slīdēšanu dzimumlocekļa caurulē, mēs iesakām lietot PLOWBOY barojošo želeju ar alveju un E vitamīnu.
    • CB 3000 nevainības būrīti var iztīrīt valkāšanas pārtraukuma laikā ar VERYCLEAN.
    • CB 3000 šķīstības būrim mēs iesakām izmantot mūsu produktus no CUMELOT® sērijas gadījuma rakstura piespiedu atkailināšanai.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Traumhaft verschlossen

    Sonnabend bestellt. Dienstag geliefert. TOP.
    Als ich mich verschlossen hatte bemerkte ich sofort wie angenehm er sitzt. Eine Träne vor Freude lief.
    Danach musste ich ihn gleich auf deinen 15000 Schritte Spaziergang testen. Nur dezente Handgriffe kleiner Nachkorrekturen bezüglich des Sitzes unternahm ich. Das war ok.
    Daher unterstütze ich meinen geliebten Zwangmaster lediglich mit einer Schnur um die Hüfte.
    Aber nochmal. Wenn ich mich so ansehe wie verschlossen dastehe, verschlossen hocke und liege. Ein wunderschöner Anblick.

      Novērtēšana 

      Perfect fit

      Master locked me in this and it fits just perfect. I have been locked up now for a couple of weeks, and he gave the key to his other lover, because I kept asking him about it.

      • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
      Novērtēšana 

      CB 3000

      Exellent product!!! Recommended product for its purpose, is extremely comfortable.

      • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      CB 3000 Penis Cage

      CB 3000 Penis Cage

      CB 3000 irdzimumlocekļa būris jeb šķīstības josta, kas ir lieliski pielāgota to pakļāvīgo vīriešu vajadzībām, kuri vēlas nedaudz vairāk vietas savam šķīstajam dzimumloceklim. Tā kā CB 3000 ir anatomiski perfekti noliekts uz leju, šķīstības būris nav pamanāms zem apģērba, un tāpēc to var nēsāt diskrēti ļoti ilgu laiku.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Citi klienti arī iegādājās:

      30 citas preces tajā pašā kategorijā: