No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Piepūšamie dildo un anālie aizbāžņi

Informatīvais biļetens

Piepūšamais anālais korķis no Alphamale

Mūsu piepūšamais aizbāžnis ir inovatīva anālā seksa rotaļlieta, kas ir iecienīta gan vīriešu, gan sieviešu vidū, pateicoties tās daudzpusībai un novatoriskajam dizainam. To var piepumpēt līdz lielam izmēram, lai jūs varētu paplašināt savas personīgās fiziskās robežas.

Vairāk informācijas

3877/00

49,90 €


-10,00 €

39,90 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Mūsu piepūšamais aizbāžnis ir inovatīva anālā seksa rotaļlieta, kas ir iecienīta gan vīriešu, gan sieviešu vidū, pateicoties tās daudzpusībai un inovatīvajam dizainam. To var piepumpēt līdz lielam izmēram, lai jūs varētu pārspēt savas personīgās fiziskās robežas.

    No augstas kvalitātes silikona izgatavotajam sēžas aizbāžniekam ir 105 mm kopējais garums un aptuveni 90 mm ievietojamais garums, tāpēc tas ir ideāla seksa rotaļlieta iesācējiem un pieredzējušiem lietotājiem. Anatomiski veidotā pamatne ne tikai nodrošina, ka piepūšamais dibena aizbāžnis droši pieguļ, bet arī padara to ļoti ērtu valkāšanai.

    Iespēja piepūst dibena aizbāzni līdz 80 mm un tādējādi izbaudīt pielāgojamu sajūtu ir vienkārši brīnišķīga. Dizains un īpašās funkcijas padara dibena aizbāzni īpaši pievilcīgu, jo tas lieliski pielāgojas ķermeņa iekšējām kontūrām un tādējādi nodrošina ļoti intensīvu, bet patīkamu stimulāciju. Integrētā 500 mm garā caurulīte ar sūkņa lodīti ļauj precīzi kontrolēt piepumpēšanas pakāpi, lai lietotājs varētu mainīt izmēru pēc vēlēšanās.

    Vīrieši un sievietes iecienījuši šo produktu no Alphamale vairāku iemeslu dēļ: Pirmkārt, tā piepūšamība piedāvā unikālu veidu, kā variēt anālo izstiepšanos, kas nav iespējams ar parastajiem anālajiem spraudņiem. Otrkārt, mīkstais, elastīgais silikona materiāls ļauj maigi ievietot un pielāgoties ķermenim, kas ir īpaši izdevīgi anālai lietošanai un ievērojami palielina komfortu.

    Turklāt piepūšamo aizdares aizbāzni var izmantot ne tikai anālajā seksā, bet arī vagināli, padarot to par daudzpusīgu līdzekli solo seksam vai priekšspēlei. Iespēja piepūst sēžas aizbāzni nodrošina papildu stimulācijas dimensiju, kas pārsniedz to, ko var piedāvāt stingra seksa rotaļlieta.

    Kopumā piepūšamais sēžas aizbāžnis ir lieliska izvēle tiem, kas vēlas uzlabot savu seksuālo pieredzi. Tā unikālā dizaina, elastīguma, komforta un pielāgojamā izmēra kombinācija piedāvā aizraujošu veidu, kā pārkāpt savas fiziskās robežas!

    Vairāk informācijas:

    • Piepūšamais dibena spraudnis no Alphamale
    • Materiāls: silikons, plastmasa
    • Izmēri: Kopējais garums 105 mm, ievietojamais garums 90 mm, piepūšams līdz aptuveni 80 mm.
    • Optimālai baudai un drošībai, lietojot piepūšamo sēžas aizbāzni, mēs iesakām izmantot tikai lubrikantu uz ūdens bāzes, vēlams mūsu Aquameo. Šis īpaši izstrādātais lubrikants nodrošina maigu un vienmērīgu iekļūšanu un ir lieliski saderīgs ar piepūšamā dibena aizbāžņa silikona materiālu. Jāizvairās no eļļu vai silikonu saturošiem lubrikantiem, jo tie var sabojāt materiālu.
    • Tīrīšanai mēs iesakām mazgāt piepūšamo aizbāzni ar siltu ūdeni un maigām ziepēm pirms un pēc katras lietošanas reizes. Rūpīgai dezinfekcijai var izmantot mūsu VERYCLEAN aerosolu. Šī vienkāršā kopšanas procedūra nodrošina, ka piepūšamais dibena korķis saglabās higiēniskumu un sniegs jums baudu ilgu laiku.
    • Aquameo, Alphamale un MEO ir reģistrētas MEO preču zīmes Vācijā. Visi pārējie zīmolu nosaukumi, logotipi un preču zīmes ir to attiecīgo īpašnieku īpašums.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Top

    Lässt sich einfacher einführen als die aufpumparen Buttplugs die ich bisher probiert habe. Größe ist ideal!!!!

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Piepūšamais anālais korķis no Alphamale

      Piepūšamais anālais korķis no Alphamale

      Mūsu piepūšamais aizbāžnis ir inovatīva anālā seksa rotaļlieta, kas ir iecienīta gan vīriešu, gan sieviešu vidū, pateicoties tās daudzpusībai un novatoriskajam dizainam. To var piepumpēt līdz lielam izmēram, lai jūs varētu paplašināt savas personīgās fiziskās robežas.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Citi klienti arī iegādājās:

      30 citas preces tajā pašā kategorijā: