No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Anal elektrostimulācija

Informatīvais biļetens

Atloka elektrods no E-Stim Systems

Atloka elektrods no E-Stim Systems ir unikāls un ļoti populārs elektrodu izstrādājums premium segmentā, kas pazīstams ar savu inovatīvo dizainu un daudzpusību. Šis elektrods bija viens no pirmajiem izstrādājumiem no E-Stim Systems un joprojām ir bestsellers, pateicoties tā lietotājam draudzīgajām funkcijām un efektīvajai elektrostimulācijai.

Vairāk informācijas

3780/00

pieejams

    Vairāk informācijas

    E-Stim Systems atloka elektrods: uzticama un apmierinoša elektrostimulācija.

    Atloka elektrods no E-Stim Systems E-Stim Systems ir unikāls un ļoti populārs elektrods premium segmentā, kas pazīstams ar savu inovatīvo dizainu un daudzpusību. Šis elektrods bija viens no pirmajiem izstrādājumiem no E-Stim Systems un joprojām ir bestsellers, pateicoties lietotājam draudzīgajām funkcijām un efektīvajai elektrostimulācijai.

    Flanšas pamatne nodrošina drošību un komfortu, kā arī nodrošina papildu kontakta virsmu, kas padara to ļoti populāru vaginālai lietošanai, jo stimulē arī dzimumlocekļa apvidu. Tāpat kā citiem mūsu augstākās klases elektrodiem, elektrodu kontakti ir izvietoti elektroda augšpusē un apakšpusē, nodrošinot lielisku kontaktu un dabiskāku sajūtu nekā citu ražotāju izstrādājumos.

    Ja meklējat kaut ko lielāku, jums vajadzētu apsvērt Moaner™ vai MJ™ kuru pamatā ir mūsu unikālais atloka dizains.

    Drošībai un komfortam:

    • Nelielā atloka elektroda galviņa ļauj to viegli un ērti ievietot gan vagināli, gan anāli, padarot to par lielisku izvēli iesācējiem un pieredzējušiem lietotājiem.
    • Lielā atloka pamatne nodrošina ne tikai drošību, novēršot pārāk dziļu ievietošanu, bet arī komforta un pārliecības sajūtu lietošanas laikā.


    Labāka elektrostimulācija:

    • Plašā atloka pamatne nodrošina papildu kontakta virsmu, kas ir īpaši efektīva vaginālas lietošanas laikā, jo stimulē arī kaunuma zonu.
    • Flīzētā rieva pie elektroda pamatnes atvieglo ievietošanu un izņemšanu un veicina tā funkcionalitāti.


    Optimāls kontakts ar elektrodu un dabiska sajūta:

    • Atloka elektrodam ir kontakti augšpusē un apakšpusē, kas nodrošina lielisku elektrisko kontaktu un dabiskāku sajūtu salīdzinājumā ar citiem izstrādājumiem.


    Augstas kvalitātes konstrukcija un izgatavošana:

    • Šis augstas kvalitātes elektrods ir izgatavots no aviācijas un kosmosa klases materiāliem, un, pienācīgi kopjot, tas kalpos gadiem ilgi.
    • Elektrodu var viegli izjaukt rūpīgai tīrīšanai.


    Tehniskie dati un mūža garantija:

    • Izmērs: 50 mm (pamatnes diametrs), 25 mm (galvas diametrs) x 100 mm garums, svars 210 g.
    • Aprīkots ar 4 mm ligzdām pamatnē, saderīgs ar zema profila savienotājiem E-Stim Systems.
    • Piegādāts īpašā iepakojumā, un uz to attiecas unikāla mūža garantija no E-Stim Systems.


    Smērviela un tīrīšanas līdzeklis:

    • Lai nodrošinātu vislabāko efektu, jāizmanto ESHOCK lubrikants uz ūdens bāzes, kas nodrošina vieglu ievietošanu un efektīvu elektrovadītspēju.
    • Jāizvairās no silikona vai hibrīda lubrikantiem, un prezervatīvi nav saderīgi ar šo elektrodu.
    • Tīrīšana ir vienkārša, izmantojot siltu ūdeni un maigu mazgāšanas līdzekli vai MEO VERYCLEAN aerosolu, izvairoties no asiem mazgāšanas līdzekļiem, lai saglabātu elektroda kvalitāti.


    Atloka elektrods no E-Stim Systems: droša un efektīva izvēle elektrostimulācijai

    Atloka elektrods ir lieliska izvēle ikvienam, kas vēlas ienirt elektrostimulācijas pasaulē. Tā unikālais dizains un augstā kvalitāte padara to par daudzpusīgu un vērtīgu papildinājumu jebkurai elektrostimulācijas ierīcei. Neatkarīgi no tā, vai esat elektrostimulācijas iesācējs vai ilggadējs lietotājs, atloka elektrods piedāvā izcilu elektrostimulācijas pieredzi.

    Sīkāka informācija:

    • Atloka elektrods no E-Stim Systems
    • Tips: BiPolar, ievietojams
    • Izmēri: Kopējais garums 100 mm, ievietošanas garums 65 mm, galvas diametrs 25 mm, galvas pamatnes diametrs 50 mm.
    • Svars: 208 g
    • Savienojumi Divas 4 mm ligzdas pamatnē.
    • Nepieciešams 4 mm kabelis. Alternatīvi var izmantot lentes kabeli (3808). Zema profila kabelim ir 4 mm kontaktdakšas, bet tas neizvirzās tik tālu no elektroda kā standarta 4 mm kabelis. Tas ir ideāli piemērots savienošanai ar šo elektrodu, ja elektrodu paredzēts izmantot arī sēdus stāvoklī. Var izmantot arī divkabeli (3809). Tam ir 4 mm savienotājs un 2 mm savienotājs vienā galā, lai varētu pievienot dažādus elektrodus. Tas ir ideāli piemērots, lai kombinētu ievietojamo elektrodu ar uzlīmējamiem spilventiņiem.
    • Drošība un kvalitāte ir E-Stim Systems prioritāte.
    • Izstrādāts un ražots Apvienotajā Karalistē saskaņā ar jaunākajiem Lielbritānijas un Eiropas drošības noteikumiem.
    • Ar ražotāja mūža garantiju.
    • Izgatavots saskaņā ar jaunākajiem ES un Apvienotās Karalistes drošības noteikumiem.
    • Drošības piezīme: Erotiskā elektrostimulācija (e-stimulācija) ir izplatīta prakse, taču ir svarīgi apzināties ar to saistītos drošības jautājumus. E-stimulators nav piemērots cilvēkiem, kuri slimo ar epilepsiju, kuriem ir elektrokardiostimulators vai medicīniskās infūzijas ierīce, kuriem ir sirds slimība vai kuri ir grūtniecības stāvoklī, un to nedrīkst lietot virs krūtīm vai kakla. Visas ierīces no E-Stim Systems ierīces ir izstrādātas un ražotas atbilstoši visaugstākajiem standartiem. Pircējs uzņemas atbildību par pareizu izstrādājumu lietošanu.
    • E-Stim Systems un MEO: BDSM un elektrostimulācijas līderis!
    • MEO ir reģistrēta MEO preču zīme Vācijā. Visi pārējie zīmolu nosaukumi, logotipi un preču zīmes ir to attiecīgo īpašnieku īpašums.

    Lejupielādēt

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Excellent

    It's very intense and a nice size.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Atloka elektrods no E-Stim Systems

      Atloka elektrods no E-Stim Systems

      Atloka elektrods no E-Stim Systems ir unikāls un ļoti populārs elektrodu izstrādājums premium segmentā, kas pazīstams ar savu inovatīvo dizainu un daudzpusību. Šis elektrods bija viens no pirmajiem izstrādājumiem no E-Stim Systems un joprojām ir bestsellers, pateicoties tā lietotājam draudzīgajām funkcijām un efektīvajai elektrostimulācijai.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Citi klienti arī iegādājās:

      30 citas preces tajā pašā kategorijā: