No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Anal elektrostimulācija

Informatīvais biļetens

MJ™ elektrodu no E-Stim Systems

MJ™ elektrods no E-Stim Systems ir inovatīva kombinācija, kas apvieno mūsu populārā atloka elektroda un mūsu mazā Torpedo™ elektroda labākās īpašības. MJ™ elektrodu ir izstrādājuši radošākie prāti no E-Stim Systems lai sniegtu jums daudzpusīgu un patīkamu elektrostimulācijas pieredzi.

Vairāk informācijas

3796/00

pieejams

    Vairāk informācijas

    MJ™ elektrods no E-Stim Systems: unikāla lietotāja komforta un intensīvas stimulācijas kombinācija!

    MJ™ elektrods no E-Stim Systems E-Stim Systems ir inovatīva kombinācija, kas apvieno mūsu populārā atloka elektroda un mūsu mazā Torpedo™ elektroda labākās īpašības. MJ™ elektrodu izstrādāja radošākie prāti no E-Stim Systems lai sniegtu jums daudzpusīgu un patīkamu elektrostimulācijas pieredzi.

    MJ™ elektroda galvenās īpašības:

    • Bipolārais, ievietojamais elektrods: MJMJ MJ™ ir bipolārs, ievietojams elektrods, kas nodrošina intensīvu elektrostimulāciju gan iekšējai, gan ārējai lietošanai.
    • Viegli ievietojams un ērts: elektroda galviņa MJ™ ar 38 mm diametru nodrošina vieglu iekļūšanu un ērtu sajūtu ievietošanas laikā, tāpēc šis elektrods ir piemērots gan vaginālai, gan anālai stimulācijai.
    • Flanšēta pamatne drošībai un papildu kontaktam: Lielā atloka pamatne ne tikai nodrošina drošību, novēršot pārāk dziļu ievietošanu, bet arī nodrošina papildu kontakta virsmu. Šī īpašība ir īpaši novērtēta vaginālai lietošanai, jo stimulē arī lūpu zonu.
    • Augstas kvalitātes konstrukcija: MJ™ elektrods ir izgatavots no augstas kvalitātes materiāliem, un tas ir paredzēts ilgstošai lietošanai. To var pat izjaukt tīrīšanai, un tam ir ražotāja mūža garantija.


    Izmēri un tehniskie dati

    MJ™ no E-Stim Systems ir bipolārs, ievietojams elektrods, kas ir īpaši izstrādāts vaginālai un anālai elektrostimulācijai. Tā kopējais garums ir 135 mm un ievietojamais garums - 95 mm, un tas nodrošina dziļu un apmierinošu elektrostimulāciju. Elektroda galviņas diametrs ir 38 mm un apkārtmērs 119 mm, kas nodrošina optimālu elektrisko kontaktu. Pamatnes diametrs ir 50 mm, kas nodrošina elektroda stabilitāti un drošību tā lietošanas laikā. MJ™ elektroda svars ir 366 grami, tāpēc tas ērti un droši iekļaujas rokā. Pamatnē ir divas 4 mm ligzdas, kas paredzētas savienošanai ar visām standarta elektrostimulācijas ierīcēm (vajadzības gadījumā izmantojot mūsu adapterus). Šī funkciju kombinācija padara MJ™ elektrodu par fantastisku izvēli mūsu klientiem, kuri vēlas pilnveidot anālo vai vaginālo elektrostimulāciju.

    Tīrīšana un kopšana:

    Lai notīrītu MJ™ elektrodu, to var vienkārši nomazgāt ar siltu ūdeni un maigu mazgāšanas līdzekli vai izmantot VERYCLEAN aerosolu. Pirms uzglabāšanas pārliecinieties, ka MJ™ Elektrods, ieskaitot kontaktligzdas, ir pilnīgi sauss.

    Ieteikumi optimālai lietošanai:

    Lai gūtu optimālu pieredzi ar MJ™ Elektrodu, izmantojiet lubrikantu uz ūdens bāzes, piemēram, mūsu ESHOCK. Tas atvieglo anālo/vaginālo ievietošanu un uzlabo elektrisko vadītspēju. Izvairieties no silikona bāzes vai hibrīda lubrikantu lietošanas un ņemiet vērā, ka elektrodi no E-Stim Systems nav saderīgi ar prezervatīviem.

    MJ™ Elektrods: obligāts piederums elektrosekss entuziastiem!

    Pateicoties unikālajam dizainam un augstas kvalitātes konstrukcijai, MJ™ Elektrods ir interesanta un daudzpusīga izvēle seksuālās elektrostimulācijas cienītājiem. Neatkarīgi no tā, vai tas darbojas vagināli vai anāli, tas piedāvā drošu, ērtu un stimulējošu pieredzi!

    Vairāk informācijas:

    • MJ™ elektrods no E-Stim Systems
    • Tips: BiPolar, ievietojams
    • Kopējais garums: 135 mm
    • Ievietojamais garums: 95 mm
    • Galviņas diametrs: 38 mm
    • Galviņas apkārtmērs: 119 mm
    • Pamatnes diametrs: 50 mm
    • Svars: 366 g
    • Savienojumi: 2 x 4 mm ligzdas pamatnē.
    • Lietošanai ar mūsu elektrostimulācijas ierīcēm (dažādi savienojuma kabeļi un adapteri pieejami kā piederumi).
    • Ar ekskluzīvu ražotāja mūža garantiju.
    • Drošība un kvalitāte E-Stim Systems drošība un kvalitāte ir pirmajā vietā.
    • Izstrādāts un ražots Apvienotajā Karalistē saskaņā ar jaunākajiem Lielbritānijas un Eiropas drošības noteikumiem.
    • Drošības piezīme: Erotiskā elektrostimulācija (e-stimulācija) ir izplatīta prakse, taču ir svarīgi apzināties ar to saistītos drošības jautājumus. E-Stim nav piemērots cilvēkiem, kuri slimo ar epilepsiju, kuriem ir elektrokardiostimulators vai medicīniskās infūzijas ierīce, kuriem ir sirds slimība vai kuri ir grūtniecības stāvoklī, un to nedrīkst lietot virs krūtīm vai kakla. Visas ierīces no E-Stim Systems ierīces ir izstrādātas un ražotas atbilstoši visaugstākajiem standartiem. Pircējs uzņemas atbildību par pareizu izstrādājumu lietošanu.
    • E-Stim Systems un MEO: līderi BDSM un elektrostimulācijas jomā.
    • MEO ir reģistrēta MEO preču zīme Vācijā. Visi pārējie zīmolu nosaukumi, logotipi un preču zīmes ir to attiecīgo īpašnieku īpašums.

    Lejupielādēt

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Empfehlenswert

    Diese Elektrode von MEO erfüllt den Zweck voll und ganz, insesondere bei der Analstimulation. Die Beschreibung ist verständlich und entspricht dem Verwendungszweck. Ich würde sie jedem Mann und jeder Frau weiterempfehlen.

      Novērtēšana 

      Amazing

      Definitely changed the way I play!
      The feeling is unbelievable

        Uzrakstiet savu pārskatu

        MJ™ elektrodu no E-Stim Systems

        MJ™ elektrodu no E-Stim Systems

        MJ™ elektrods no E-Stim Systems ir inovatīva kombinācija, kas apvieno mūsu populārā atloka elektroda un mūsu mazā Torpedo™ elektroda labākās īpašības. MJ™ elektrodu ir izstrādājuši radošākie prāti no E-Stim Systems lai sniegtu jums daudzpusīgu un patīkamu elektrostimulācijas pieredzi.

        Uzrakstiet savu pārskatu

        Citi klienti arī iegādājās:

        30 citas preces tajā pašā kategorijā: