No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

E-Stim Systems

Informatīvais biļetens

Dual Splitter no E-Stim Systems

Jauns

Portāls Dual Splitter no E-Stim Systems ir inovatīvs piederums, kas ļauj pieslēgt vairākus elektrodus vienai elektrostimulācijas ierīces izejai. Šis adapteris lieliski sader ar tādām ierīcēm kā E-Stim Series 1 Remote un paplašina erotiskās elektrostimulācijas iespējas.

Vairāk informācijas

3820/00

pieejams

Vairāk informācijas

Dual Splitter no E-Stim Systems: Palieliniet savas elektrostimulācijas ierīces potenciālu.

Dual Splitter no E-Stim Systems ir inovatīvs piederums, kas ļauj elektrostimulācijas ierīces vienai izejai pievienot vairākus elektrodus. Šis adapteris lieliski sader ar tādām ierīcēm kā E-Stim Series 1 Remote un paplašina erotiskās elektrostimulācijas iespējas.

Kad divi elektrodi ir savienoti ar šo adapteri Dual Splitter tie praktiski ir vienā ķēdē. Šāds izkārtojums var radīt aizraujošus stimulācijas modeļus, jo stimulācijas izmaiņas uz viena elektroda var ietekmēt otru elektrodu. Piemēram, mainot elektrisko impulsu intensitāti vai modeli uz viena elektroda, var ietekmēt otra elektroda reakciju, kas ir savienots ar otru elektrodu Dual Splitter ir savienots ar E-Stim sistēmu.

Svarīgākās funkcijas Dual Splitter e-Stim sistēmas:

  • Vairāku elektrodu pieslēgšana: Dual Splitter ir aprīkoti ar diviem 3,5 mm adapteriem, kas ļauj pieslēgt vairākus elektrodus vienai elektrostimulēšanas ierīces izejai no E-Stim Systems elektrostimulācijas ierīci. Šī funkcija ļauj vienlaikus stimulēt vairākas ķermeņa zonas (piemēram, anālo un vaginālo vai dzimumlocekļa un sēklinieku), palielinot elektrostimulācijas daudzpusību un intensitāti.
  • Ideāli piemērots 1. sērijas tālvadības pults un vairāk: lai gan Dual Splitter ideāli piemērots E-Stim Series 1 Remote, tas ir saderīgs ar visām elektrostimulācijas ierīcēm no E-Stim Systems kas padara to par daudzpusīgu papildinājumu.
  • Interaktīva elektrostimulācija: Tā kā sadalītājs darbojas "piggyback" režīmā, starp pievienotajiem elektrodiem notiek zināma mijiedarbība. Tas var radīt interesantus un dinamiskus stimulācijas modeļus, piešķirot elektrostimulācijai elpu aizraujošu dinamiku.
  • Kompakts un lietotājam draudzīgs: Dual Splitter kompaktais dizains ļauj to viegli integrēt jūsu personīgajā Estim uzstādījumā, nepadarot to pārāk sarežģītu. Tā vienkāršā funkcionalitāte ļauj viegli pieslēgt vairākus elektrodus.


Dual Splitter no E-Stim Systems: Paplašinātas elektrodu pieslēgšanas iespējas seksuālajai elektrostimulācijai.

Ar E-Stim Systems: paplašinātas elektrodu pieslēgšanas iespējas seksuālajai elektrostimulācijai Dual Splitter varat izmēģināt jaunas elektrostimulācijas konfigurācijas, kas elektrostimulāciju padara sarežģītāku un daudzveidīgāku. Neatkarīgi no tā, vai vēlaties eksperimentēt ar dažādiem elektrodu izkārtojumiem vai vienlaikus stimulēt vairākus ķermeņa apgabalus vai atveres Dual Splitter ir nenovērtējams rīks. Tas piedāvā unikālu un aizraujošu pieredzi un ir neaizstājams piederums ikvienam, kurš vēlas paplašināt elektrostimulācijas klāstu.

. Sīkāka informācija:

  • Erotiskās elektrostimulācijas piederumi
  • Ražots Apvienotajā Karalistē saskaņā ar jaunākajiem Apvienotās Karalistes un ES drošības noteikumiem.
  • E-Stim Systems un MEO: līderi BDSM un elektrostimulācijas jomā
  • E-Stim Systems un MEO elektrostimulācijas un BDSM produktu tirgū raksturo inovācijas un kvalitāte. Abi uzņēmumi par prioritāti izvirza klientu apmierinātību un BDSM kopienai piedāvā plašu augstas kvalitātes produktu klāstu. Tie rūpējas par drošību un izglītošanu, tādējādi nodrošinot, ka lietotāji var droši un labi informēti īstenot savas vēlmes. Pateicoties globālajam pārklājumam, abi uzņēmumi piedāvā savus produktus vispasaules auditorijai, nostiprinot savas pozīcijas kā tirgus līderi šajā nozarē.
  • MEO ir MEO zīmols Vācijā. Visi pārējie zīmolu nosaukumi, logotipi un preču zīmes ir to attiecīgo īpašnieku īpašums.

Tas varētu jūs arī interesēt:

KLIENTU ATSAUKSMES

Vēl nav klientu komentāru

Uzrakstiet savu pārskatu

Dual Splitter no E-Stim Systems

Dual Splitter no E-Stim Systems

Portāls Dual Splitter no E-Stim Systems ir inovatīvs piederums, kas ļauj pieslēgt vairākus elektrodus vienai elektrostimulācijas ierīces izejai. Šis adapteris lieliski sader ar tādām ierīcēm kā E-Stim Series 1 Remote un paplašina erotiskās elektrostimulācijas iespējas.

Uzrakstiet savu pārskatu

Citi klienti arī iegādājās:

30 citas preces tajā pašā kategorijā: