No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Elektrostimulācija - Penis & sēklinieki

Informatīvais biļetens

Python™ no E-Stim Systems - E Stim sēklinieki

Python™, vēl viena inovācija no E-Stim Systemsir ierīce, kas īpaši izstrādāta sēklinieku elektrostimulācijai. Tā ir viena no labākajām sistēmām, kas ir piemērota pat CBT un nodrošina gan maigu, gan ļoti intensīvu elektrostimulāciju tieši uz sēkliniekiem.

Vairāk informācijas

3769/00

pieejams

Vairāk informācijas

Python™ no E-Stim Systems: intensīva elektrostimulācija sēkliniekiem.

Python™, vēl viena inovācija no E-Stim Systems E-Stim Systemsir ierīce, kas īpaši izstrādāta sēklinieku elektrostimulācijai. Tā ir viena no labākajām sistēmām - un pat gatava CBT -, kas nodrošina gan maigu, gan ļoti intensīvu elektrostimulāciju tieši uz sēkliniekiem.

Pielāgota vīriešu baudai un ražota Apvienotajā Karalistē:

  • Python™ ir īpaši izstrādāta vīriešu anatomijai un piedāvā satriecošu spiediena un elektrostimulācijas kombināciju sēkliniekiem.
  • Python™ ir aprīkots ar divām apzeltītām elektriskajām kontaktvirsmām. Spiediens ir regulējams, ļaujot pielāgot stimulācijas intensitāti.
  • Python™ ir veidots tā, ka neelāktais dzimumloceklis un sēklinieki iekļaujas gredzena formas atverē (kā gredzens), un sēklinieki var tikt nostiprināti tieši starp divām kompresijas plāksnēm.


Līdzsvarota kompresija un elektrostimulācija:

  • Python™ ir veidots tā, lai sēkliniekos tiktu piemērots precīzi regulējams spiediens, ko pēc vajadzības var pastiprināt.
  • Intensitāte variē no vieglas tirpšanas sajūtas līdz spēcīgākām sajūtām, kas ir ideāli piemērots tiem, kuri vēlas izpētīt sēklinieku elektrostimulācijas spektru.


Augstas kvalitātes materiāls un dizains:

  • E-Stim Systems izmantotas 5 mm biezas lāzergrieztās akrila plātnes ar īpaši izgatavotām shēmām, lai nodrošinātu izturīgu un efektīvu izstrādājumu.
  • Apzeltītās kontaktplāksnes nodrošina lielisku elektrovadītspēju un kontaktu.
  • Lai nodrošinātu izturību, Python™ ir aprīkots ar nerūsējošā tērauda un misiņa savienotājelementiem.


Funkcionalitāte labākai elektrostimulācijas pieredzei.

  • Python™ ir piemērots arī lielākam dzimumloceklim (50 mm diametra atvērums), tāpēc tas ir ērts lietošanai lielākajai daļai vīriešu.
  • Aprīkota ar 4 mm savienotājiem, šī ierīce ir piemērota lietošanai ar vienkanālu ierīcēm, piemēram, Series 1 no E-Stim Systems vai modernākām elektrostimulācijas ierīcēm, piemēram, 2B™.
  • Tīrīšana ir vienkārša un higiēniska, izmantojot mūsu VERYCLEAN aerosolu.


Python™ no E-Stim Systems: BDSM ierīce inovatīvai sēklinieku elektrostimulācijai.

Python™ ir ne tikai elektrostimulācijas ierīce, bet arī vārti uz dziļāku sajūtu iepazīšanu, stimulējot sēklinieku. Neatkarīgi no tā, vai meklējat maigu elektrostimulāciju vai intensīvāku pieredzi, Python™ piedāvā drošu, pielāgojamu un aizraujošu iespēju, un tā ir nepieciešama ikvienam, kas vēlas elektrostimulāciju pavirzīt soli tālāk.

Vairāk informācijas:

  • Python™ no E-Stim Systems
  • Piemērots CBT.
  • Materiāls: Python™ no E-Stim Systems ir izgatavots no augstas kvalitātes materiāliem, kas nodrošina izturību un optimālu funkcionalitāti elektrostimulācijas laikā. Galvenā konstrukcija ir izgatavota no aviācijas un kosmosa klases alumīnija, kas ir pazīstams ar savu stabilitāti un mazu svaru. Elektrisko kontaktu virsmas ir apzeltītas, lai nodrošinātu efektīvu un drošu elektrisko signālu pārraidi. Spiediena plates ir izgatavotas no 5 mm bieza akrila - cietas un caurspīdīgas plastmasas, kas ir gan izturīga, gan vizuāli pievilcīga. Turklāt montāžai tiek izmantoti nerūsējošā tērauda savienotājelementi, kas ir izturīgi un korozijizturīgi. Visbeidzot, pielāgotas iespiedshēmas plates (PCB) ir neatņemama elektrisko funkciju sastāvdaļa, kas ir pielāgotas īpašām prasībām. Šo materiālu kombinācija padara Vyper2™ par augstas kvalitātes un uzticamu izvēli ikvienam, kam patīk elektrostimulācija.
  • Drukātās shēmas plates ir būtiska mūsdienu elektronikas sastāvdaļa. Tās ir shēmas plates, uz kurām tiek montēti un savienoti dažādi elektroniskie komponenti, piemēram, rezistori, kondensatori un integrālās shēmas. Iespiestās shēmas plates veido šo komponentu fizisko platformu un nodrošina elektriskos savienojumus, kas nepieciešami shēmas darbībai. Drukātās shēmas plates ir gandrīz visās elektroniskajās ierīcēs, sākot no vienkāršiem sīkrīkiem līdz sarežģītām datorsistēmām.
  • Izgatavotas saskaņā ar jaunākajiem ES un Apvienotās Karalistes drošības noteikumiem.
  • Drošības piezīme: Erotiskā elektrostimulācija (e-stimulācija) ir izplatīta prakse, taču ir svarīgi apzināties ar to saistītos drošības jautājumus. E-stimulators nav piemērots cilvēkiem, kuri slimo ar epilepsiju, kuriem ir elektrokardiostimulators vai kuri lieto medicīnisku infūzijas ierīci, kuriem ir sirdsdarbības traucējumi vai kuri ir grūtniecības stāvoklī, un to nedrīkst lietot virs krūtīm vai kakla. Visas ierīces no E-Stim Systems ir izstrādātas un ražotas atbilstoši visaugstākajiem standartiem. Pircējs uzņemas atbildību par pareizu izstrādājumu lietošanu.
  • E-Stim Systems un MEO: BDSM un elektrostimulācijas līderi
  • MEO ir MEO preču zīme Vācijā. Visi pārējie zīmolu nosaukumi, logotipi un preču zīmes ir to attiecīgo īpašnieku īpašums.

Tas varētu jūs arī interesēt:

KLIENTU ATSAUKSMES

Vēl nav klientu komentāru

Uzrakstiet savu pārskatu

Python™ no E-Stim Systems - E Stim sēklinieki

Python™ no E-Stim Systems - E Stim sēklinieki

Python™, vēl viena inovācija no E-Stim Systemsir ierīce, kas īpaši izstrādāta sēklinieku elektrostimulācijai. Tā ir viena no labākajām sistēmām, kas ir piemērota pat CBT un nodrošina gan maigu, gan ļoti intensīvu elektrostimulāciju tieši uz sēkliniekiem.

Uzrakstiet savu pārskatu

Citi klienti arī iegādājās:

30 citas preces tajā pašā kategorijā: