No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Elektrostimulācija - Penis & sēklinieki

Informatīvais biļetens

Vyper2™ - CBT ar elektrostimulācijas palīdzību - E-Stim Systems

Vyper2 ir speciāli izstrādāts masohistisko vīriešu vajadzībām un ir CBT piederums erotiskajai elektrostimulācijai. Vyper2 ir aprīkots ar 4 apzeltītiem elektrodiem, kas piestiprināti pie divām kompresijas plāksnēm, un tas precīzi iedarbojas uz nervu punktiem, kuri ir būtiski CBT.

Vairāk informācijas

3768/00

pieejams

    Vairāk informācijas

    Vyper2 ir speciāli izstrādāts masohistisko vīriešu vajadzībām un ir CBT piederums erotiskajai elektrostimulācijai. Vyper2 ir aprīkots ar 4 apzeltītiem elektrodiem, kas piestiprināti pie divām kompresijas plāksnēm, un tas precīzi iedarbojas uz nervu punktiem, kuri ir būtiski CBT. Vyper2 tiek novietots virs erektizēta dzimumlocekļa un/vai sēkliniekiem un saspiež tos pirms elektrostimulācijas sākuma.

    Vyper2™ no E-Stim Systems: dzimumlocekļa un sēklinieku elektrostimulācija!

    MEO iepazīstina ar Vyper2™, kas balstās uz oriģinālā Vyper™ panākumiem no E-Stim Systems balstās uz oriģinālā Vyper™ panākumiem. Šī novatoriskā četru polu ierīce ir paredzēta ne tikai dzimumlocekļa stimulēšanai, bet arī efektīvi stimulē sēkliniekus, nodrošinot visaptverošu, prātu aizraujošu elektrostimulācijas pieredzi no maigas līdz intensīvai.

    Vyper2™ ir ekskluzīvi izstrādāta, lai apmierinātu ļoti pakļāvīgu vīriešu vajadzības, un ir ražota Apvienotajā Karalistē. Tam ir četras apzeltītas elektrisku kontaktu plāksnītes, kas pievienotas divām kompresijas plāksnēm. Uzliekot Vyper2™ virs erekcijas stāvoklī esoša dzimumlocekļa un sēkliniekiem, tas var saspiest un saspiest dzimumorgānus, sniedzot uzbudinošu elektrostimulācijas sajūtu gan dzimumloceklim, gan sēkliniekiem.

    Taču esiet uzmanīgi: ja saspiežat pārāk spēcīgi, varat sabojāt kaut ko ļoti vērtīgu!

    Tā vietā, lai izmantotu plānas plastmasas plāksnītes ar pielīmētu sudraba lenti, kā tas ir konkurentu izstrādājumos, Vyper2™ izmanto E-Stim Systems 5 mm biezas akrila plāksnītes, kas ir izgrieztas ar lāzergriezi un aprīkotas ar īpaši izgatavotām shēmām. Lai nodrošinātu ilgu kalpošanas laiku un labu elektrisko kontaktu, kontaktvirsmas ir apzeltītas, tādējādi nodrošinot efektīvu dzimumlocekļa un sēklinieku elektrostimulāciju.

    Vyper2™ ir pilnībā aprīkots ar nerūsējošā tērauda Estim savienotājiem. Tā četrām kontaktvirsmām ir vairākas kontakta zonas, tāpēc tas ir ideāli piemērots savienošanai ar 2B™ no E-Stim Systems vai vienkanālu ierīci elektrostimulācijai.

    • Liels atvēruma platums no 6,5 mm līdz 50 mm.
    • Apzeltītas kontaktvirsmas efektīvai elektrostimulācijai
    • Izturīgi 4 mm nerūsējošā tērauda savienojumi un savienotājelementi
    • Piemērots vienkanāla un divkanālu darbībai
    • Viegli tīrāms higiēniskai lietošanai


    Vyper2™ no E-Stim Systems ir solis uz priekšu elektrostimulācijas jomā un piedāvā aizraujošu kompresijas un elektrostimulācijas kombināciju dzimumloceklim un sēkliniekiem. Tas ir izstrādāts, lai pastiprinātu jutekliskās sajūtas CBT, nodrošinot gan baudu, gan spēcīgu stimulāciju drošā un kontrolētā veidā.

    Sīkāka informācija:

     

    • Vyper2™ no E-Stim Systems
    • Izmēri: 140 mm x 110 mm x 40 mm (slēgts bez skrūvēm)
    • Atvērums: 160 mm x 50 mm
    • Kontakta laukums: BiPolar 60mm x 90mm (katrā pusē)
    • Savienojumi: 8x 4 mm ligzdas pamatnē
    • Materiāls: Vyper2™ no E-Stim Systems ir izgatavots no augstas kvalitātes materiāliem, kas nodrošina izturību un optimālu funkcionalitāti elektrostimulācijas laikā. Galvenā konstrukcija ir izgatavota no aviācijas un kosmosa klases alumīnija, kas ir pazīstams ar savu stabilitāti un mazu svaru. Elektrisko kontaktu virsmas ir apzeltītas, lai nodrošinātu efektīvu un drošu elektrisko impulsu pārraidi. Spiediena plates ir izgatavotas no 5 mm bieza akrila - cietas un caurspīdīgas plastmasas, kas ir izturīga un vizuāli pievilcīga. Konstrukcijā izmantots arī nerūsējošais tērauds, lai nodrošinātu stabilitāti un izturību pret koroziju. Visbeidzot, pielāgotas iespiedshēmas plates (PCB) ir neatņemama elektrisko funkciju sastāvdaļa, kas ir pielāgotas īpašām prasībām. Šo materiālu kombinācija padara Vyper2™ par augstas kvalitātes un uzticamu izvēli ikvienam, kas interesējas par elektrisko stimulāciju CBT kontekstā.
    • PCB (drukātās shēmas plates) ir būtiskas mūsdienu elektronikas sastāvdaļas. Tās ir shēmas plates, uz kurām tiek montēti un savienoti dažādi elektroniskie komponenti, piemēram, rezistori, kondensatori un integrālās shēmas. Iespiestās shēmas plates ir šo komponentu pamats un veido elektriskos savienojumus, kas nepieciešami shēmas darbībai. Iespiestās shēmas plates var atrast gandrīz visās elektroniskajās ierīcēs, sākot no vienkāršiem sīkrīkiem līdz sarežģītām datorsistēmām.
    • Ražotas Apvienotajā Karalistē saskaņā ar jaunākajiem ES un Apvienotās Karalistes drošības noteikumiem.
    • Ar ekskluzīvu ražotāja mūža garantiju.
    • Drošības piezīme: elektrostimulācija (e-stimulācija) erotiskajai baudai tiek plaši izmantota, taču ir svarīgi apzināties drošības aspektus. E-Stim nav piemērots cilvēkiem ar elektrokardiostimulatoru, medicīniskām infūzijām, sirds slimībām vai grūtniecības laikā, un to nedrīkst lietot virs krūtīm vai kakla. Visi produkti no E-Stim Systems produkti ir izstrādāti, ražoti un pārbaudīti atbilstoši visaugstākajiem standartiem. Pircējs par to uzņemas pilnu atbildību.
    • E-Stim Systems un MEO: BDSM un elektrostimulācijas līderi
    • MEO ir MEO preču zīme Vācijā. Visi pārējie zīmolu nosaukumi, logotipi un preču zīmes ir to attiecīgo īpašnieku īpašums.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Optimal

    Wenn mann darauf steht, ist das Produkt in Verbindung mit einem Estim-Gerät einfach genial. Lässt sich von zart bis sehr hart einstellen. Optimal

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Vyper2™ - CBT ar elektrostimulācijas palīdzību - E-Stim Systems

      Vyper2™ - CBT ar elektrostimulācijas palīdzību - E-Stim Systems

      Vyper2 ir speciāli izstrādāts masohistisko vīriešu vajadzībām un ir CBT piederums erotiskajai elektrostimulācijai. Vyper2 ir aprīkots ar 4 apzeltītiem elektrodiem, kas piestiprināti pie divām kompresijas plāksnēm, un tas precīzi iedarbojas uz nervu punktiem, kuri ir būtiski CBT.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Citi klienti arī iegādājās:

      30 citas preces tajā pašā kategorijā: