No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Elektrostimulācija - Penis & sēklinieki

Informatīvais biļetens

Large Diamond™ Penis Plug no E-Stim Systems

Atklājiet aizraujošas urīnizvadkanāla elektrostimulācijas iespējas ar ierīci Large Diamond™ Penis Plug no E-Stim Systems. Šis dzimumlocekļa spraudnis, kas ir lielākais šajā klāstā, ir īpaši izstrādāts tiem, kuri vēlas iziet ārpus tradicionālās uretrālās stimulācijas un izbaudīt unikālas un elektrizējošas sajūtas.

Vairāk informācijas

3767/00

pieejams

Vairāk informācijas

Large Diamond™ Penis Plug by E-Stim Systems: Uretrālās elektrostimulācijas virsotne!

Atklājiet aizraujošas urīnizvadkanāla elektrostimulācijas iespējas ar E-Stim Systems Large Diamond™ Penis Plug no E-Stim Systems. Šis dzimumlocekļa spraudnis, kas ir lielākais šajā klāstā, ir īpaši izstrādāts tiem, kuri vēlas iziet ārpus tradicionālās uretrālās stimulācijas un izbaudīt unikālas un elektrizējošas sajūtas.

Izcila konstrukcija lielākām sajūtām:

  • Large Diamond™ Penis Plug tā garums ir iespaidīgs - 55 mm, bet vārpstas diametrs - 7,65 mm - ir ideāli piemērots visiem, kas vēlas intensīvāku sajūtu.
  • Dzimumlocekļa spraudnis, kura diametrs platākajā vietā ir 9,5 mm, nodrošina unikālu un apmierinošu urīnizvadkanāla izstiepšanu.
  • Spraudnis ir izgatavots no alumīnija, kas ir ne tikai izturīgs, bet arī estētiski pievilcīgs ar savu gludo virsmu.
  • Īpaši gludā virsma un noapaļotais uzgalis nodrošina, ka spraudni var Large Diamond™ Penis Plug ērti ievietot urīnizvadkanālā, savukārt konusveida dzimumlocekļa kāts maigi izstiepj urīnizvadkanālu un droši notur dzimumlocekļa aizbāzni vietā.


Izsmalcināts dizains maksimālai baudai:

  • Dzimumlocekļa korķim pie pamatnes ir rievas, kas uzlabo drošu satvērienu pat ar mitrām rokām un pastiprina sajūtu, saskaroties ar dzimumlocekļa galu.
  • Pamatnē ir iebūvēts standarta 4 mm savienojums, kas ir saderīgs ar E-Stim sistēmu elektrostimulācijas ierīcēm.


Tīrīšana drošai un higiēniskai lietošanai:

  • Vienkārši nomazgājiet ar siltu ūdeni un maigām ziepēm vai notīriet ar INSTACLEAN aerosolu. Izturīgā alumīnija konstrukcija ļauj vārīties un garantē pilnīgu sterilizāciju.
  • Pirms uzglabāšanas pārliecinieties, ka dzimumlocekļa kontaktdakša ir pilnīgi sausa.
  • Large Diamond™ Penis Plug no E-Stim Systems ir piešķirta mūža garantija E-Stim Systems komplektā.


Sagatavošana drošai un patīkamai pieredzei:

  • Stimulējot urīnizvadkanālu, īpaši svarīga ir tīrība un higiēna. Ieteicams notīrīt Large Diamond™ Penis Plug tieši pirms lietošanas.
  • Lai dzimumlocekļa aizbāžņa ievietošana urīnizvadkanālā būtu gluda un ērta, lietošanas laikā ieteicams lietot īpaši urīnizvadkanāla aktivitātēm izstrādāto lubrikantu VeryDeep Lubricant.


Large Diamond™ Penis Plug no E-Stim Systems: Bezgalīgas kaisles sākums.

Large Diamond™ Penis Plug ir piemērs apņēmībai E-Stim Systems inovatīvam dizainam un kvalitātei. Neatkarīgi no tā, vai jums jau ir pieredze uretrālās stimulācijas jomā, vai arī vēlaties pacelt dzimumlocekļa elektrostimulāciju nākamajā līmenī, šis dzimumlocekļa spraudnis piedāvā jums īpašu pieredzi.

Vairāk informācijas:

  • Large Diamond™ dzimumlocekļa spraudnis no E-Stim Systems
  • Izmēri: Izmērs: vārpstas diametrs 7,65 mm, galviņas diametrs 9,5 mm, pamatnes diametrs 24,5 mm, kopējais garums 55 mm, ievietojamais garums 44 mm, svars 19 g.
  • Savienojums: 4 mm
  • Materiāls: alumīnijs
  • Tā kā šis ir unipolārs elektrods, elektrostimulācijai ir nepieciešams otrs elektrods.
  • Uretrālā E-Stim, pazīstama arī kā uretrālā elektrostimulācija, ir specializēts elektrostimulācijas veids, ko izmanto urīnizvadkanāla stimulēšanai. Šis unikālais stimulācijas veids izmanto elektriskos impulsus, lai šajā jutīgajā ķermeņa daļā radītu juteklisko vai seksuālo stimulāciju. Uretrālā E-Stim ir īpaša ar unikālo veidu, kādā elektriskie impulsi tiek ievadīti urīnizvadkanālā, lai radītu elpu aizraujošas sajūtas. Tas tiek darīts, izmantojot īpašus elektrodus, kas tiek ievietoti urīnizvadkanālā un nodrošina maigus elektriskos impulsus. Elektriskie impulsi var radīt dažādas sajūtas, sākot no vieglas tirpšanas sajūtas līdz intensīvākām pulsējošām vai dzeloņainām sajūtām. Elektrisko impulsu stiprumu un intensitāti var pielāgot, izmantojot elektrostimulācijas ierīci, lai tie atbilstu personas vēlmēm un nodrošinātu patīkamu pieredzi. Uretras elektrostimulācija var piešķirt seksuālajai stimulācijai jaunu dimensiju. Uretras elektrostimulācija var radīt uzbudinošas sajūtas un intensīvākus orgasmus gan vīriešiem, gan sievietēm.
  • Izgatavots saskaņā ar jaunākajiem ES un Apvienotās Karalistes drošības noteikumiem.
  • Drošības piezīme: Erotiskā elektrostimulācija (e-stimulācija) ir izplatīta prakse, taču ir svarīgi apzināties ar to saistītos drošības jautājumus. E-stimulators nav piemērots cilvēkiem, kuri slimo ar epilepsiju, kuriem ir elektrokardiostimulators vai kuri lieto medicīnisku infūzijas ierīci, kuriem ir sirdsdarbības traucējumi vai kuri ir grūtniecības stāvoklī, un to nedrīkst lietot virs krūtīm vai kakla. Visas ierīces no E-Stim Systems ir izstrādātas un ražotas atbilstoši visaugstākajiem standartiem. Pircējs uzņemas atbildību par pareizu izstrādājumu lietošanu.
  • E-Stim Systems un MEO: BDSM un elektrostimulācijas līderi
  • MEO ir MEO preču zīme Vācijā. Visi pārējie zīmolu nosaukumi, logotipi un preču zīmes ir to attiecīgo īpašnieku īpašums.

Lejupielādēt

Tas varētu jūs arī interesēt:

KLIENTU ATSAUKSMES

Vēl nav klientu komentāru

Uzrakstiet savu pārskatu

Large Diamond™ Penis Plug no E-Stim Systems

Large Diamond™ Penis Plug no E-Stim Systems

Atklājiet aizraujošas urīnizvadkanāla elektrostimulācijas iespējas ar ierīci Large Diamond™ Penis Plug no E-Stim Systems. Šis dzimumlocekļa spraudnis, kas ir lielākais šajā klāstā, ir īpaši izstrādāts tiem, kuri vēlas iziet ārpus tradicionālās uretrālās stimulācijas un izbaudīt unikālas un elektrizējošas sajūtas.

Uzrakstiet savu pārskatu

Citi klienti arī iegādājās:

30 citas preces tajā pašā kategorijā: