No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Elektrostimulācija - Penis & sēklinieki

Informatīvais biļetens

Medium Diamond™ Penis Plug no E-Stim Systems

Portāls Medium Diamond™ Penis Plug no E-Stim Systems ir īpaši izstrādāts dzimumlocekļa spraudnis visiem tiem, kas vēlas īpašā veidā elektrostimulēt urīnizvadkanālu. Šo vidēja izmēra dzimumlocekļa spraudni ir izstrādājuši eksperti, un tas ir pierādījums tam, ka ir apņēmības pilns E-Stim Systems apņēmību ievērot visaugstāko kvalitāti un inovatīvu dizainu.

Vairāk informācijas

3766/00

pieejams

Vairāk informācijas

Medium Diamond™ Penis Plug no E-Stim Systems: galīgais urīnizvadkanāla elektrostimulācijas risinājums.

Medium Diamond™ Penis Plug no E-Stim Systems ir īpaši izstrādāts dzimumlocekļa spraudnis visiem tiem, kas vēlas īpašu uretras elektrostimulācijas veidu. Šo vidēja izmēra dzimumlocekļa kontaktdakšu ir izstrādājuši eksperti, un tas ir pierādījums tam, ka E-Stim Systems par visaugstāko kvalitāti un inovatīvu dizainu.

Lielisks dizains vēl lielākai baudai:

  • Medium Diamond™ Penis Plug garums ir 55 mm un vārpstas diametrs 6,65 mm - ideāli piemērots tiem, kas vēlas intensīvākas sajūtas.
  • Dimanta formas galviņa ar 8,5 mm diametru platākajā vietā ir īsts pievilcības objekts un nodrošina labu vadāmību.
  • Izgatavots no aviācijas un kosmosa klases alumīnija, un tas apvieno mazu svaru un gludu, pulētu virsmu.
  • Īpaši gludā virsma un noapaļotais uzgalis nodrošina vieglu ievietošanu, savukārt konusveida dzimumlocekļa korķa forma nodrošina, ka urīnizvadkanāls maigi paplašinās un stingri aptver dzimumlocekļa korķi, lai tas droši turētos savā vietā.


Izsmalcinātas dizaina detaļas:

  • Gropes dzimumlocekļa apakšpusē uzlabo satvērienu, īpaši ar mitriem pirkstiem, un nodrošina ērtāku lietošanu.
  • Katram dzimumlocekļa spraudnim apakšpusē ir 4 mm savienojums, kas nodrošina saderību ar dažādām E-Stim-Systems elektrostimulācijas ierīcēm.


Viegla tīrīšana higiēniskai lietošanai:

  • Vienkārši notīriet ar siltu ūdeni un maigām ziepēm vai MEO InstaClean aerosolu. Dzimumlocekļa kontaktdakšu var vārīt, lai to pilnībā sterilizētu, jo tas ir izgatavots no cieta alumīnija.
  • Pirms uzglabāšanas pārliecinieties, ka dzimumlocekļa kontaktdakša ir pilnīgi sausa.
  • Ražotāja mūža garantija no E-Stim Systems garantē drošību un uzticamību.


Sagatavošana drošai un ērtai lietošanai:

  • Tā kā urīnizvadkanāla stimulācija ir īpaši jutīga prakse, higiēnai ir liela nozīme. Tāpēc pirms lietošanas nekavējoties notīriet dzimumlocekļa aizbāzni.
  • Lai gūtu vēl patīkamāku pieredzi, dzimumlocekļa aizbāzni varat lietot kopā ar MEO īpaši izstrādāto lubrikantu VeryDeep.


Medium Diamond™ Penis Plug no E-Stim Systems: Ceļojums uretrālās elektrostimulācijas pasaulē.

Medium Diamond™ Penis Plug ir ne tikai seksa rotaļlieta urīnizvadkanālam, bet arī unikāls atklājumu ceļojums sarežģītajā elektrostimulācijas pasaulē. Neatkarīgi no tā, vai jums jau ir pieredze, vai arī jūs vēl tikai gatavojaties iepazīt jaunus stimulācijas veidus, šis dzimumlocekļa spraudnis piedāvā jums unikālu un aizraujošu pieredzi.

Vairāk informācijas:

  • Medium Diamond™ Penis Plug no E-Stim Systems
  • Izmēri Vārpstas diametrs 6,65 mm, galviņas diametrs 8,5 mm, pamatnes diametrs 24,5 mm, kopējais garums 55 mm, ievietojamais garums 44 mm, svars 18 g.
  • Savienojums: 4 mm
  • Materiāls: alumīnijs
  • Tā kā šis ir unipolārs elektrods, elektrostimulācijai ir nepieciešams otrs elektrods.
  • Uretrālā E-Stim, saukta arī par uretrālo elektrostimulāciju, ir īpašs elektrostimulācijas veids urīnizvadkanāla stimulēšanai. Šis unikālais stimulācijas veids izmanto elektriskos impulsus, lai šajā jutīgajā ķermeņa zonā radītu juteklisko vai seksuālo stimulāciju. Uretrālā E-Stim ir īpaša ar unikālo veidu, kādā elektriskie impulsi tiek ievadīti urīnizvadkanālā, lai radītu elpu aizraujošas sajūtas. Tas tiek darīts, izmantojot īpašus elektrodus, kas tiek ievietoti urīnizvadkanālā un nodrošina maigus elektriskos impulsus. Elektriskie impulsi var radīt dažādas sajūtas, sākot no vieglas tirpšanas sajūtas līdz intensīvākām pulsējošām vai dzeloņainām sajūtām. Elektrisko impulsu stiprumu un intensitāti var pielāgot, izmantojot elektrostimulācijas ierīci, lai tie atbilstu personas vēlmēm un nodrošinātu patīkamu pieredzi. Uretras elektrostimulācija var piešķirt seksuālajai stimulācijai jaunu dimensiju. Uretras elektrostimulācija var radīt uzbudinošas sajūtas un intensīvākus orgasmus gan vīriešiem, gan sievietēm.
  • Izgatavots saskaņā ar jaunākajiem ES un Apvienotās Karalistes drošības noteikumiem.
  • Drošības piezīme: Erotiskā elektrostimulācija (e-stimulācija) ir izplatīta prakse, taču ir svarīgi apzināties ar to saistītos drošības jautājumus. E-stimulators nav piemērots cilvēkiem, kuri slimo ar epilepsiju, kuriem ir elektrokardiostimulators vai kuri lieto medicīnisku infūzijas ierīci, kuriem ir sirdsdarbības traucējumi vai kuri ir grūtniecības stāvoklī, un to nedrīkst lietot virs krūtīm vai kakla. Visas ierīces no E-Stim Systems ir izstrādātas un ražotas atbilstoši visaugstākajiem standartiem. Pircējs uzņemas atbildību par pareizu izstrādājumu lietošanu.
  • E-Stim Systems un MEO: BDSM un elektrostimulācijas līderi
  • MEO ir MEO preču zīme Vācijā. Visi pārējie zīmolu nosaukumi, logotipi un preču zīmes ir to attiecīgo īpašnieku īpašums.

Lejupielādēt

Tas varētu jūs arī interesēt:

KLIENTU ATSAUKSMES

Vēl nav klientu komentāru

Uzrakstiet savu pārskatu

Medium Diamond™ Penis Plug no E-Stim Systems

Medium Diamond™ Penis Plug no E-Stim Systems

Portāls Medium Diamond™ Penis Plug no E-Stim Systems ir īpaši izstrādāts dzimumlocekļa spraudnis visiem tiem, kas vēlas īpašā veidā elektrostimulēt urīnizvadkanālu. Šo vidēja izmēra dzimumlocekļa spraudni ir izstrādājuši eksperti, un tas ir pierādījums tam, ka ir apņēmības pilns E-Stim Systems apņēmību ievērot visaugstāko kvalitāti un inovatīvu dizainu.

Uzrakstiet savu pārskatu

Citi klienti arī iegādājās:

30 citas preces tajā pašā kategorijā: