No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Anal elektrostimulācija

Informatīvais biļetens

OMG™ XXL elektrods no E-Stim Systems

Ļoti lielais OMG™ elektrods no E-Stim Systems ir iespaidīgs papildinājums jebkurai elektrostimulācijas ierīcei, un tā nosaukums radies, pateicoties iespaidīgajām reakcijām ("OMG" = Oh, my God!), ko tas vienmēr izraisa. Piemērots anālai un vaginālai stimulācijai!

 

Vairāk informācijas

3801/00

pieejams

    Vairāk informācijas

    Portāls OMG™ XXL elektrodu no E-Stim Systems ir īsts anālās/vaginālās elektrostimulācijas meistardarbs, kas pārsteidz ar savu iespaidīgo izmēru un ārkārtīgo jaudu.

    Ļoti lielais OMG™ elektrods no E-Stim Systems ir iespaidīgs papildinājums jebkurai elektrostimulācijas ierīcei, un savu nosaukumu tas ir ieguvis iespaidīgo reakciju dēļ ("OMG" = Oh, my God!), ko tas atkal un atkal izraisa. Pirms laišanas tirgū Decimator™ tas bija lielākais anālais/vaginālais elektrods, ko piedāvāja no E-Stim Systemsun ar 7,5 cm diametru tas joprojām ir liels izaicinājums, pat ja ar to ir vieglāk rīkoties, salīdzinot ar kolosālo Decimator™ ir vieglāk apstrādājams.

    Elektrods OMG™ ir lielāks nekā elektrods Stuffer™ un galvenokārt tika izstrādāts pieredzējušiem lietotājiem, kuri vēlējās, lai ieviestā elektroda klātbūtne būtu skaidri jūtama. Šis bipolārais elektrods ir piemērs nepārtrauktai apņēmībai E-Stim Systems apņemšanos inovācijām un kvalitātei, un tas piedāvā unikālu izmēru un sajūtas kombināciju.

    Dizains un lietošana:

    Elektroda kontakti ir stratēģiski izvietoti augšpusē un apakšpusē, nevis sānos, kas ne tikai nodrošina lielisku kontaktu ar elektrodu, bet arī dabiskāku un ērtāku sajūtu anālās vai vaginālās elektrostimulācijas laikā. Pamatnei ir frēzēta apļveida rieva, kas uzlabo satvērienu un atvieglo anālo vai vaginālo ievietošanu un izņemšanu.

    Optimāls dizains un mūža garantija:

    Lielais elektrods OMG™ ir izgatavots no augstas kvalitātes materiāliem un paredzēts ilggadējai lietošanai. To var pilnībā izjaukt tīrīšanai, lai nodrošinātu higiēnu un ilgmūžību. Tāpat kā visi augstākās kvalitātes elektrodi no E-Stim Systems arī šim elektrodam ir ekskluzīva mūža garantija.

    175 mm OMG™ elektroda svars ir iespaidīgs - 1,6 kg, un tas ir aprīkots ar divām 4 mm ligzdām uz pamatnes, kas ir saderīgas ar zema profila kabeļiem no E-Stim Systems

    Kopšana un ideāls smērviela:

    Tīrīšanai elektrodu var vienkārši nomazgāt ar siltu ūdeni un maigu mazgāšanas līdzekli vai notīrīt ar VERYCLEAN aerosolu. Lai nodrošinātu vieglu anālo/vaginālo ievietošanu un optimālu elektrovadītspēju, MEO iesaka izmantot ūdens bāzes lubrikantu ESHOCK. Jāizvairās no silikona vai hibrīda lubrikantiem. Prezervatīvi nav saderīgi ar šo elektrodu.

    OMG™ elektrodu no E-Stim Systemsīsts elektrostimulācijas meistardarbs!

    Atklājiet OMG™ elektrodu no E-Stim Systemsīstu elektrostimulācijas šedevru, kas nosaka jaunus standartus gan anālajā, gan vaginālajā stimulācijā. OMG™ elektrods ar iespaidīgo 75 mm diametru ir aizraujošs izaicinājums pieredzējušiem lietotājiem un piedāvā intensīvu un neaizmirstamu pieredzi. OMG™ elektrods ir paredzēts tiem, kas meklē maksimālu sajūtu apvienojumā ar intensīvu elektrostimulāciju, un tam ir stratēģiski izvietoti kontakti augšpusē un apakšpusē. Šis dizains nodrošina lielisku elektrovadītspēju un dabiskāku sajūtu lietošanas laikā. Ievērojamais izmērs un unikālais dizains sola dziļi apmierinošu un elektrizējošu pieredzi, kas ir ideāli piemērota, lai izjustu jaunas baudas dimensijas gan anālajā, gan vaginālajā elektrostimulācijā.

    Vairāk informācijas:

    • OMG™ XXL elektrods no E-Stim Systems
    • Tips: BiPolar, ievietojams
    • Kopējais garums: 175 mm
    • Ievietojamais garums: 175 mm
    • Diametrs: 75 mm
    • Apmērs: 235 mm
    • Svars: 1,6 kg
    • Savienojumi: 2 x 4 mm ligzdas pamatnē.
    • Lietošanai ar mūsu elektrostimulācijas ierīcēm (kā piederumi pieejami dažādi savienojuma kabeļi un adapteri).
    • Ar ekskluzīvu ražotāja mūža garantiju.
    • Drošība un kvalitāte E-Stim Systems drošība un kvalitāte ir pirmajā vietā.
    • Izstrādāts un ražots Apvienotajā Karalistē atbilstoši jaunākajiem Lielbritānijas un Eiropas drošības noteikumiem.
    • Drošības piezīme: Erotiskā elektrostimulācija (e-stimulācija) ir izplatīta prakse, taču ir svarīgi apzināties ar to saistītos drošības jautājumus. E-Stim nav piemērots cilvēkiem, kuri slimo ar epilepsiju, kuriem ir elektrokardiostimulators vai medicīniskās infūzijas ierīce, kuriem ir sirds slimība vai kuri ir grūtniecības stāvoklī, un to nedrīkst lietot virs krūtīm vai kakla. Visas ierīces no E-Stim Systems ierīces ir izstrādātas un ražotas atbilstoši visaugstākajiem standartiem. Pircējs uzņemas atbildību par pareizu izstrādājumu lietošanu.
    • E-Stim Systems un MEO: līderi BDSM un elektrostimulācijas jomā.
    • MEO ir reģistrēta MEO preču zīme Vācijā. Visi pārējie zīmolu nosaukumi, logotipi un preču zīmes ir to attiecīgo īpašnieku īpašums.

    Lejupielādēt

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Adoro

    Finalmente ho deciso di comprarlo ! Il primo di una lunga serie

      Novērtēšana 

      Absolut geil und grooooooß

      die OMG ist sehr gut , die Größe erreicht den zweiten Schließmuskel ,der Stromimpuls ist gut. Spritzige Orgasmen. Mehr gibts nicht zu sagen

      • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
      Novērtēšana 

      Amazing!

      I was reluctant to try electrosex internally...but it's the best thing since the first vibrator was invented! Wow does that get the prostate moving! I bought the OMG model...I think I may pick up the Decimator model too! Not for the novice, but work towards it and it will become part of your sexual routine!

        Uzrakstiet savu pārskatu

        OMG™ XXL elektrods no E-Stim Systems

        OMG™ XXL elektrods no E-Stim Systems

        Ļoti lielais OMG™ elektrods no E-Stim Systems ir iespaidīgs papildinājums jebkurai elektrostimulācijas ierīcei, un tā nosaukums radies, pateicoties iespaidīgajām reakcijām ("OMG" = Oh, my God!), ko tas vienmēr izraisa. Piemērots anālai un vaginālai stimulācijai!

         

        Uzrakstiet savu pārskatu

        Citi klienti arī iegādājās:

        30 citas preces tajā pašā kategorijā: