No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Anal elektrostimulācija

Informatīvais biļetens

Elektrods Stuffer™ no E-Stim Systems

Stuffer™ elektrods no E-Stim Systems ir drosmīgs un iespaidīgs papildinājums mūsu pieredzējušajiem klientiem piedāvāto lielāko elektrodu klāstam. Šis elektrods ir lielā elektroda Torpedo™ pilnveidojums, un tā ievērojamais izmērs ir liels izaicinājums anālajā vai vaginālajā rajonā.

Vairāk informācijas

3797/00

pieejams

    Vairāk informācijas

    Stuffer™ elektrods no E-Stim Systems: liels solis uz priekšu pieredzējušiem lietotājiem!

    Stuffer™ elektrods no E-Stim Systems: liels solis uz priekšu pieredzējušiem lietotājiem! E-Stim Systems ir drosmīgs un iespaidīgs papildinājums mūsu pieredzējušajiem klientiem paredzēto lielāku elektrodu klāstam. Šis elektrods ir lielā elektroda Torpedo™ tālāka pilnveidošana, un ar saviem ievērojamajiem izmēriem tas ir liels anālais vai vaginālais izaicinājums.

    Stuffer™ elektroda svarīgākās iezīmes:

    • Bipolārs un ievietojams: Stuffer™ tas ir bipolārs elektrods un ir ideāli piemērots tiem, kas vēlas intensīvu un spēcīgu elektrostimulāciju.
    • Iespaidīgi izmēri: Ar kopējo garumu 152 mm un ievietojamo garumu 110 mm tas ir paredzēts tiem, kas var tikt galā ar lielākiem izmēriem. Elektroda diametrs ir iespaidīgs - 63,5 mm, un tas nodrošina īpaši pilnvērtīgu un intensīvu pieredzi anālās/vaginālās elektrostimulācijas laikā.
    • Ievērojams svars Stuffer™ sver ievērojamo 1 kg un nodrošina stabilu un intensīvu sajūtu lietošanas laikā.
    • Uzlabots satvēriens ērtai lietošanai Stuffer™ ir aprīkota ar frēzētu rievu, kas atvieglo anālo/vaginālo ievietošanu un izņemšanu.
    • Augstas kvalitātes materiāli un izgatavošana: Šis bipolārais elektrods ir izgatavots no lidmašīnas kvalitātes materiāliem un ir paredzēts ilgam kalpošanas laikam. To var pat izjaukt rūpīgai tīrīšanai, un tam ir mūža garantija.


    Izmēri un tehniskie dati

    Stuffer™ no E-Stim Systems ir bipolārs, vagināli vai anāli ievietojams elektrods, kas piedāvā iespaidīgu elektrostimulācijas pieredzi mūsu drosmīgajiem klientiem. Tā kopējais garums ir 152 mm, bet ievietojamais garums - 110 mm, tāpēc tas ir piemērots ikvienam, kas vēlas intensīvu un ārkārtīgi apmierinošu elektrostimulāciju. Šī masīvā elektroda diametrs ir 63,5 mm, un tā apkārtmērs ir iespaidīgs 200 mm, kas garantē pilnvērtīgu un iespaidīgu pieredzi. Stuffer™ sver 1 kg, un tas piešķir elektrodam iespaidīgu svaru. Stuffer™ pamatnē ir divas 4 mm ligzdas, kas padara to saderīgu ar dažādām elektrostimulācijas ierīcēm. Visu šo īpašību unikālā kombinācija padara Stuffer™ elektrodu par sarežģītu, bet gandarījumu sniedzošu izvēli pieredzējušiem erotiskās elektrostimulācijas cienītājiem.

    Uzturēšana un kopšana:

    Lai iztīrītu Stuffer™, vienkārši nomazgājiet to ūdenī Stuffer™ lai to notīrītu, vienkārši mazgājiet to karstā ūdenī ar maigu mazgāšanas līdzekli vai izmantojiet VERYCLEAN aerosolu. Pirms uzglabāšanas pārliecinieties, ka elektrods, ieskaitot kontaktligzdas, ir pilnīgi sauss.

    Ieteikumi optimālai lietošanai:

    Lai gūtu optimālu pieredzi, izmantojiet ESHOCK lubrikantu uz ūdens bāzes. Tas atvieglo elektroda ievietošanu gan anāli, gan vagināli un nodrošina optimālu elektrovadītspēju. Nedrīkst lietot lubrikantus uz silikona bāzes vai hibrīda lubrikantus. Svarīgi arī atzīmēt, ka prezervatīvi nav saderīgi ar elektrodiem E-Stim Systems saderīgi.

    The Stuffer™ elektrods: drosmīga izvēle anālai/vaginālai elektrostimulācijai!

    The Stuffer™ elektrods ir drosmīga izvēle mūsu pieredzējušiem klientiem. Tā ievērojamais izmērs un svars apvienojumā ar augstas kvalitātes konstrukciju un izsmalcināto dizainu padara to par ideālu elektrodu ikvienam, kurš vēlas pārkāpt savas robežas anālās vai vaginālās elektrostimulācijas jomā.

    Sīkāka informācija:

    • Elektrods Stuffer™ no E-Stim Systems
    • Tips: BiPolar, ievietojams elektrods
    • Kopējais garums: 152 mm
    • Ievietojamais garums: 110 mm
    • Diametrs: 63,5 mm
    • Apmērs/izmērs: 200 mm
    • Svars: 1 kg
    • Savienojumi: 2 x 4 mm ligzdas pamatnē.
    • Lietošanai ar mūsu elektrostimulācijas ierīcēm (dažādi savienojuma kabeļi un adapteri pieejami kā piederumi).
    • Ar ekskluzīvu ražotāja mūža garantiju.
    • Drošība un kvalitāte E-Stim Systems drošība un kvalitāte ir pirmajā vietā.
    • Izstrādāts un ražots Apvienotajā Karalistē saskaņā ar jaunākajiem Lielbritānijas un Eiropas drošības noteikumiem.
    • Drošības piezīme: Erotiskā elektrostimulācija (e-stimulācija) ir izplatīta prakse, taču ir svarīgi apzināties ar to saistītos drošības jautājumus. E-Stim nav piemērots cilvēkiem, kuri slimo ar epilepsiju, kuriem ir elektrokardiostimulators vai medicīniskās infūzijas ierīce, kuriem ir sirds slimība vai kuri ir grūtniecības stāvoklī, un to nedrīkst lietot virs krūtīm vai kakla. Visas ierīces no E-Stim Systems ierīces ir izstrādātas un ražotas atbilstoši visaugstākajiem standartiem. Pircējs uzņemas atbildību par pareizu izstrādājumu lietošanu.
    • E-Stim Systems un MEO: līderi BDSM un elektrostimulācijas jomā.
    • MEO ir reģistrēta MEO preču zīme Vācijā. Visi pārējie zīmolu nosaukumi, logotipi un preču zīmes ir to attiecīgo īpašnieku īpašums.

    Lejupielādēt

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Sehr groß aber sehr sehr geil

    Trotz der großen Dimensionen leicht einzuführen, erfüllt den Zweck absolut atemberaubend geil. Bitte mit kleiner Stromstärke anfangen....

      Novērtēšana 

      Amazing

      This is simply amazing for men or women. My boyfriend said it was intense but wonderful and I think it's probably the best hands free O I've ever had. Simply amazing and you'll notice your abs get a workout too

        Uzrakstiet savu pārskatu

        Elektrods Stuffer™ no E-Stim Systems

        Elektrods Stuffer™ no E-Stim Systems

        Stuffer™ elektrods no E-Stim Systems ir drosmīgs un iespaidīgs papildinājums mūsu pieredzējušajiem klientiem piedāvāto lielāko elektrodu klāstam. Šis elektrods ir lielā elektroda Torpedo™ pilnveidojums, un tā ievērojamais izmērs ir liels izaicinājums anālajā vai vaginālajā rajonā.

        Uzrakstiet savu pārskatu

        Citi klienti arī iegādājās:

        30 citas preces tajā pašā kategorijā: