No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

E-Stim Systems

Informatīvais biļetens

2B™ Aksesuāru pakete no E-Stim Systems

MEO ar lepnumu prezentē 2B™ piederumu komplektu no E-Stim Systemskas ir rūpīgi sagatavots entuziastiem, kuriem ir 2B™ elektrostimulācijas ierīce vai kuri apsver iespēju to iegādāties. Šis piederumu komplekts ir īsts dārgumu krātuve, kurā ir iekļauti būtiski piederumi, kas bagātina un dažādo elektrostimulāciju.

Vairāk informācijas

3757/00

pieejams

Vairāk informācijas

2B™ piederumu komplekts nodrošina par 30 % lielāku jaudu: jūsu ieeja modernas elektrostimulācijas pasaulē!

MEO ar lepnumu piedāvā 2B™ piederumu komplektu no E-Stim Systemskas ir rūpīgi sagatavots entuziastiem, kuriem ir 2B™ elektrostimulācijas ierīce vai kuri apsver tās iegādi. Šī piederumu pakete ir dārgumu krātuve, kurā ir iekļauti būtiski piederumi elektrostimulācijas uzlabošanai un dažādošanai.

2B™ piederumu paketes galvenās iezīmes:

  • Universālais tīkla adapteris: ar universālo tīkla adapteri (220 V/110 V), kam ir ES, Apvienotās Karalistes, ASV un Austrālijas adapteri, problēmas ar baterijām ir pagātne. Tas ne tikai padara kaitinošās baterijas nevajadzīgas. Tas arī palielina 2B™ veiktspēju par iespaidīgiem 30 %.
  • 2B™ Digital Link Interface: 2B™ Digital Link interfeiss: 2B™ vienmēr ir atjaunināts ar jaunāko programmaparatūru. Katrs atjauninājums no E-Stim Systems nodrošina, ka jūsu 2B™ vienmēr ir atjaunināta ar jaunākajām E-Stim tehnoloģijām. Izmantojot šo interfeisu, varat arī izveidot savienojumu ar PC vai Mac. Tas ļauj stimulēt sevi attālināti, izmantojot internetu, un pārvērst tīmekļa kameras sesijas interaktīvā elektrostimulācijā.
  • 4 mm kabelis: lai papildinātu plašo piederumu klāstu E-Stim Systems komplektācijā ir iekļauti divi 4 mm kabeļi. Tas ir standarta standarts lielākajai daļai elektrodu no E-Stim Systems.


Šī pakete nav tikai piederumu komplekts, bet gan pilnīgs jūsu 2B™ ierīces uzlabojums, kas ļauj vēl vairāk uzlabot elektrostimulācijas pieredzi. Neatkarīgi no tā, vai runa ir par nepārtrauktas barošanas avota ērtībām, aizraujošu vadību, izmantojot internetu, vai saderību ar plašu piederumu klāstu, 2B™ piederumu komplekts piedāvā visas šīs priekšrocības par lielisku cenu.

2B™ piederumu komplektā uzsvērts E-Stim Systems savu apņemšanos piedāvāt e-stimulatoru kopienai augstas kvalitātes un daudzpusīgus produktus. Šī pakete ir obligāti nepieciešama ikvienam 2B™ īpašniekam, kurš vēlas pilnībā izmantot savas ierīces potenciālu, vienlaikus baudot labāko funkcionalitāti, komfortu un baudu.

Ja jums jau pieder 2B™ no E-Stim Systems vai apsverat iespēju to iegādāties, jūs noteikti vēlēsieties paplašināt savu e-stimulatora lietošanas pieredzi. Šī iemesla dēļ E-Stim Systems ir laidusi klajā jauno 2B™ piederumu komplektu. Tajā ir visi piederumi, ko parasti iegādājas 2B™ īpašnieki, vienā komplektā par izdevīgu cenu.

2B™ piederumu komplektā ir universālais 220 V/110 V tīkla adapteris (ieskaitot Apvienotās Karalistes, ASV, ES un Austrālijas adapterus), kas nodrošina, ka jums vairs nav jāuztraucas par izlādējušām baterijām, un palielina 2B™ jaudu par veseliem 30 %. Piederumu komplektā ietilpst arī 2B™ digitālā saziņas saskarne, kas ļauj atjaunināt 2B™ programmaparatūru, kad vien nepieciešams E-Stim Systems tiek izdots atjauninājums. To var izmantot arī 2B™ vadībai no PC vai Mac, izmantojot internetu. Tā vietā, lai vienkārši ar kādu tērzētu, tagad jūs varat kontrolēt elektrostimulāciju jebkurā ķermeņa daļā vai atverē pēc savas izvēles.

Un, it kā ar to nepietiktu, komplektā ir arī divi 4 mm kabeļi E-Stim Systems komplektā ir iekļauti arī divi 4 mm kabeļi, tāpēc tagad jums ir kabeļi plašam elektrodu klāstam, no kuriem lielākā daļa izmanto 4 mm savienotāju.

Ar šo komplektu 2B® lietotājs saņem visas nepieciešamās ekstras, lai erotisko elektrostimulāciju paceltu jaunā līmenī - turklāt par lielisku cenu.

Sīkāka informācija:

  • 2B® piederumu komplekts: Jūsu ieeja progresīvā elektrostimulācijā.
  • Piegādes apjoms: universāls barošanas bloks 220V/110V ar adapteriem Lielbritānijai, ES, ASV un Austrālijai, 2B™ Digital Link interfeiss komplektā ar USB atmiņu ar Uplink un Commander programmatūru PC un Mac, 2 x 4 mm 1,5 m kabeļi.
  • CE un UKCA marķējums.
  • Piegādāts ar ražotāja mūža garantiju.
  • Drošības piezīme: Erotiskā elektrostimulācija (E-Stim) ir izplatīta prakse, taču ir svarīgi apzināties ar to saistītos drošības jautājumus. E-Stim nav piemērots cilvēkiem, kuri slimo ar epilepsiju, kuriem ir elektrokardiostimulators vai kuri lieto medicīnisku infūzijas ierīci, kuriem ir sirdsdarbības traucējumi vai kuri ir grūtniecības stāvoklī, un to nedrīkst lietot virs krūtīm vai kakla. Visas ierīces no E-Stim Systems ir izstrādātas un ražotas atbilstoši visaugstākajiem standartiem. Pircējs uzņemas atbildību par pareizu izstrādājumu lietošanu.
  • E-Stim Systems un MEO: līderi BDSM un elektrostimulācijas jomā.

Tas varētu jūs arī interesēt:

KLIENTU ATSAUKSMES

Vēl nav klientu komentāru

Uzrakstiet savu pārskatu

2B™ Aksesuāru pakete no E-Stim Systems

2B™ Aksesuāru pakete no E-Stim Systems

MEO ar lepnumu prezentē 2B™ piederumu komplektu no E-Stim Systemskas ir rūpīgi sagatavots entuziastiem, kuriem ir 2B™ elektrostimulācijas ierīce vai kuri apsver iespēju to iegādāties. Šis piederumu komplekts ir īsts dārgumu krātuve, kurā ir iekļauti būtiski piederumi, kas bagātina un dažādo elektrostimulāciju.

Uzrakstiet savu pārskatu

Citi klienti arī iegādājās:

30 citas preces tajā pašā kategorijā: