No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Elektrostimulācija - Penis & sēklinieki

Informatīvais biļetens

Electro Cock Straps no E-Stim Systems

Atklājiet maksimālu baudu no dzimumlocekļa elektrostimulācijas ar Electro Cock Straps no E-Stim Systems. Šīs regulējamās siksniņas ir veidotas kā klasiskie dzimumlocekļa elektrodi un ir piemērotas gan dzimumlocekļa dzimumloceklim, gan vārpstai. Electro Cock Straps tika izstrādāti, lai radītu sajūtu, kas iespiežas visā dzimumlocekļa ķermenī un rada elpu aizraujošu pieredzi.

Vairāk informācijas

3771/00

pieejams

    Vairāk informācijas

    Electro Cock Straps by E-Stim Systems: Aizraujoša elektrostimulācija visam dzimumloceklim.

    Atklājiet maksimālu baudu no dzimumlocekļa elektrostimulācijas ar E-Stim Systems Electro Cock Straps no E-Stim Systems. Šīs regulējamās siksniņas ir veidotas kā klasiskie dzimumlocekļa elektrodi un ir piemērotas gan dzimumlocekļa dzimumloceklim, gan vārpstai. Electro Cock Straps tika izstrādāti, lai radītu sajūtu, kas iespiežas visā dzimumlocekļa garumā un rada elpu aizraujošu pieredzi.

    Intensīva un daudzslāņaina elektrostimulācija:

    • Izmantojot elektrisko elektrostimulatoru Electro Cock Straps neaprobežojas tikai ar dzimumlocekli. Tos var arī aptīt ap plaukstas locītavu, izmantot sodīšanai vai piestiprināt citām erogēnajām zonām, tādējādi vēl vairāk paplašinot iespējas.
    • Sudraba kontakta pavedieni, kas ieausti tieši audumā, nodrošina maksimālu kontakta virsmu un pastiprina elektrostimulāciju, nodrošinot visaptverošu pieredzi.
    • Electro Cock Straps pirms lietošanas var samitrināt, lai uzlabotu elektrostimulācijas vadītspēju un sajūtu.


    Pielāgojams jebkuram izmēram:

    • Pateicoties regulējamai konstrukcijai, Electro Cock Straps visiem parastajiem dzimumlocekļa izmēriem, nodrošinot ērtu un drošu pieguļšanu.
    • Pielāgojamība Electro Cock Straps padara tos par perfektu izvēli ikvienam, kas meklē pielāgotu elektrostimulācijas pieredzi.


    Viegla un ērta savienošana ar elektrostimulācijas ierīci:

    • Komplektā iekļautie 4 mm banāna kontaktdakšu adapteri ļauj viegli pieslēgties dažādām elektrostimulācijas ierīcēm.
    • Vienkāršais un efektīvais savienojums nodrošina ātru iestatīšanu, lai elektrostimulācijas baudījumu varētu sākt izbaudīt nekavējoties.


    Electro Cock Straps no E-Stim Systems: atbrīvojiet elektrostimulācijas spēku.

    Electro Cock Straps no E-Stim Systems ir kas vairāk nekā tikai aksesuārs - tie ir vārti uz intensīvas un aizraujošas elektrostimulācijas pasauli uz dzimumlocekļa. Neatkarīgi no tā, vai jūs pirmo reizi atklājat aizraujošo elektrostimulācijas pasauli, vai arī jums jau ir pieredze elektrostimulācijas izmantošanā Electro Cock Straps piedāvā unikālu un sensacionālu pieredzi, kas aizraus elpu. Gatavojieties neparastai un neaizmirstamai elektrostimulācijas pieredzei.

    Vairāk informācijas:

    • Electro Cock Straps no E-Stim Systems
    • Materiāls: The Electro Cock Straps no E-Stim Systems sastāv no elastīga tekstilmateriāla, kurā iestrādāti sudraba kontakta vadi. Tas nodrošina gan patīkamu valkāšanas komfortu, gan efektīvu vadītspēju. Sudraba stieples nodrošina lielisku elektrovadītspēju, kas ir būtiska, lai vienmērīgi sadalītu elektriskos stimulus. Šāda materiālu kombinācija nodrošina perfektu, regulējamu piegulēšanu un ilgu izstrādājuma kalpošanas laiku, padarot izstrādājumu Electro Cock Straps ir ideāla izvēle ikvienam, kas vēlas atklāt elektrostimulāciju.
    • Izgatavots saskaņā ar jaunākajiem ES un Apvienotās Karalistes drošības noteikumiem.
    • Drošības piezīme: Erotiskā elektrostimulācija (e-stimulācija) ir izplatīta prakse, taču ir svarīgi apzināties ar to saistītos drošības jautājumus. E-stimulators nav piemērots cilvēkiem, kuri slimo ar epilepsiju, kuriem ir elektrokardiostimulators vai kuri lieto medicīnisku infūzijas ierīci, kuriem ir sirdsdarbības traucējumi vai kuri ir grūtniecības stāvoklī, un to nedrīkst lietot virs krūtīm vai kakla. Visas ierīces no E-Stim Systems ir izstrādātas un ražotas atbilstoši visaugstākajiem standartiem. Pircējs uzņemas atbildību par pareizu izstrādājumu lietošanu.
    • E-Stim Systems un MEO: BDSM un elektrostimulācijas līderi
    • MEO ir MEO preču zīme Vācijā. Visi pārējie zīmolu nosaukumi, logotipi un preču zīmes ir to attiecīgo īpašnieku īpašums.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    I use them as often as possible

    I use them as often as possible. Even at my old age can give me a double orgasm.

    • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Electro Cock Straps no E-Stim Systems

    Electro Cock Straps no E-Stim Systems

    Atklājiet maksimālu baudu no dzimumlocekļa elektrostimulācijas ar Electro Cock Straps no E-Stim Systems. Šīs regulējamās siksniņas ir veidotas kā klasiskie dzimumlocekļa elektrodi un ir piemērotas gan dzimumlocekļa dzimumloceklim, gan vārpstai. Electro Cock Straps tika izstrādāti, lai radītu sajūtu, kas iespiežas visā dzimumlocekļa ķermenī un rada elpu aizraujošu pieredzi.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Citi klienti arī iegādājās:

    30 citas preces tajā pašā kategorijā: