No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Elektrostimulācija - Penis & sēklinieki

Informatīvais biļetens

Vyper™ XL no E-Stim Systems - E-Stim dzimumlocekļa un sēklinieku

MEO iepazīstina ar Vyper™ XL no E-Stim Systems modernu astoņu polu elektrostimulācijas un kompresijas sistēmu. Vyper™ XL balstās uz Vyper2™ panākumiem un paplašina elektrostimulācijas diapazonu no maigām sajūtām līdz intensīvākai CBT pieredzei, kas stimulē gan dzimumlocekli, gan sēkliniekus.

Vairāk informācijas

3770/00

pieejams

Vairāk informācijas

Vyper™ XL no E-Stim Systems: ekstrēma elektrostimulācija dzimumloceklim un sēkliniekiem

MEO iepazīstina ar Vyper™ XL no E-Stim Systems E-Stim Systems modernu astoņu polu elektrostimulācijas un kompresijas sistēmu. Vyper™ XL balstās uz Vyper2™ panākumiem un paplašina elektrostimulācijas diapazonu no maigām sajūtām līdz intensīvākām CBT pieredzēm, kas stimulē gan dzimumlocekli, gan sēkliniekus.

Pielāgots lielākam baudījumam no elektrostimulācijas.

  • Vyper™ XL ir īpaši izstrādāts, lai atbilstu vīriešu vajadzībām, un garantē ērtu un efektīvu piegulēšanu.
  • Apvienotajā Karalistē ražotai ierīcei ir astoņas apzeltītas elektriskās kontakta virsmas, kas izvietotas četrās kompresijas plāksnēs.
  • Kad Vyper™ XL ierīcē tiek ievietots erektizēts dzimumloceklis un sēklinieki, ierīce var radīt gan spiedienu, gan elektrostimulācijas radītās uzbudinošās sajūtas.


Elektrostimulācija no maigas līdz intensīvai:

  • Vyper™ XL piedāvā dzimumlocekļa un sēklinieku elektrostimulācijas spektru, sākot no vieglas tirpšanas līdz intensīvākām sajūtām, kas ir piemērotas pat CBT praksei.
  • Ar astoņām kontakta virsmām Vyper™ XL piedāvā vairākas zonas, kas nodrošina visaptverošu un daudzveidīgu elektrostimulācijas pieredzi dzimumloceklim un sēkliniekiem.
  • Uzmanību: ja nospiedīsiet pārāk spēcīgi, varat sabojāt kaut ko ļoti vērtīgu!


Augstas kvalitātes materiāli ilgam kalpošanas laikam un efektīvai elektrostimulācijai:

  • Atšķirībā no ierīcēm ar plānām plastmasas plāksnēm Vyper™ XL ir izgatavots no 5 mm biezām akrila plāksnēm, kas ir izgrieztas ar lāzergriezi un aprīkotas ar īpaši izgatavotām shēmām, lai nodrošinātu ilgmūžību un efektīvu elektrovadīšanu.
  • Kontaktplāksnītes ir apzeltītas, kas palielina gan ilgmūžību, gan elektriskā kontakta kvalitāti.


Universāls un lietotājam draudzīgs dizains:

  • Vyper™ XL ir veidots ar ērtu atvērumu, un attālums starp abām plāksnēm ir regulējams, lai pielāgotos dažādiem dzimumlocekļa izmēriem.
  • Augstas kvalitātes savienojumi un savienotājelementi, kas izgatavoti no 4 mm nerūsējošā tērauda, nodrošina izturību un izturību.
  • Vyper™ XL ir saderīgs ar vienkanālu un divkanālu sistēmām, un to var savienot ar elektrostimulācijas ierīcēm, piemēram, MEO SexBox (nepieciešams adapteris), 2B™ vai ElectroHelix™ E-Stim Systems var pieslēgt.


Vyper™ XL no E-Stim Systems: uzlabota dzimumlocekļa un sēklinieku elektrostimulācija.

Vyper™ XL ir vairāk nekā tikai BDSM piederums, tas ir pilnīgs instruments dzimumlocekļa un sēklinieku elektrostimulācijai. Neatkarīgi no tā, vai dodat priekšroku maigām sajūtām, vai arī vēlaties ienirt CBT pasaulē, ar Vyper™ XL jūs varat gūt drošu, pielāgojamu un aizraujošu pieredzi. Pateicoties viegli kopjamajam dizainam un augstas kvalitātes materiāliem, Vyper™ XL ir uzticams un neaizstājams papildinājums ikvienam, kas vēlas paplašināt elektrostimulācijas apvāršņus.

Vairāk informācijas:

  • Vyper™ XL no E-Stim Systems
  • Materiāls: Python™ XL no E-Stim Systems ir izgatavots no augstas kvalitātes materiāliem, kas nodrošina izturību un optimālu funkcionalitāti elektrostimulācijas laikā. Galvenā konstrukcija ir izgatavota no aviācijas un kosmosa klases alumīnija, kas ir pazīstams ar savu izturību un vieglo svaru. Elektrisko kontaktu virsmas ir apzeltītas, lai nodrošinātu efektīvu un drošu elektrisko signālu pārraidi. Spiediena plates ir izgatavotas no 5 mm bieza akrila - cietas un caurspīdīgas plastmasas, kas ir gan izturīga, gan vizuāli pievilcīga. Turklāt montāžai tiek izmantoti nerūsējošā tērauda savienotājelementi, kas ir izturīgi un korozijizturīgi. Visbeidzot, pielāgotas iespiedshēmas plates (PCB) ir neatņemama elektrisko funkciju sastāvdaļa, kas ir pielāgotas īpašām prasībām. Šo materiālu kombinācija padara Vyper2™ par augstas kvalitātes un uzticamu izvēli elektrostimulācijas entuziastiem.
  • PCB (drukātās shēmas plates) ir būtiskas mūsdienu elektronikas sastāvdaļas. Tās ir shēmas plates, uz kurām tiek montētas un savienotas dažādas elektroniskās sastāvdaļas, piemēram, rezistori, kondensatori un integrālās shēmas. PCB veido šo komponentu fizisko platformu un nodrošina elektriskos savienojumus, kas nepieciešami shēmas darbībai. PCB var atrast gandrīz visās elektroniskajās ierīcēs, sākot ar vienkāršiem sīkrīkiem un beidzot ar sarežģītām datorsistēmām.
  • Izgatavotas saskaņā ar jaunākajiem ES un Apvienotās Karalistes drošības noteikumiem.
  • Drošības piezīme: Erotiskā elektrostimulācija (e-stimulācija) ir izplatīta prakse, taču ir svarīgi apzināties ar to saistītos drošības jautājumus. E-stimulators nav piemērots cilvēkiem, kuri slimo ar epilepsiju, kuriem ir elektrokardiostimulators vai kuri lieto medicīnisku infūzijas ierīci, kuriem ir sirdsdarbības traucējumi vai kuri ir grūtniecības stāvoklī, un to nedrīkst lietot virs krūtīm vai kakla. Visas ierīces no E-Stim Systems ir izstrādātas un ražotas atbilstoši visaugstākajiem standartiem. Pircējs uzņemas atbildību par pareizu izstrādājumu lietošanu.
  • E-Stim Systems un MEO: BDSM un elektrostimulācijas līderi
  • MEO ir MEO preču zīme Vācijā. Visi pārējie zīmolu nosaukumi, logotipi un preču zīmes ir to attiecīgo īpašnieku īpašums.

Tas varētu jūs arī interesēt:

KLIENTU ATSAUKSMES

Vēl nav klientu komentāru

Uzrakstiet savu pārskatu

Vyper™ XL no E-Stim Systems - E-Stim dzimumlocekļa un sēklinieku

Vyper™ XL no E-Stim Systems - E-Stim dzimumlocekļa un sēklinieku

MEO iepazīstina ar Vyper™ XL no E-Stim Systems modernu astoņu polu elektrostimulācijas un kompresijas sistēmu. Vyper™ XL balstās uz Vyper2™ panākumiem un paplašina elektrostimulācijas diapazonu no maigām sajūtām līdz intensīvākai CBT pieredzei, kas stimulē gan dzimumlocekli, gan sēkliniekus.

Uzrakstiet savu pārskatu

Citi klienti arī iegādājās:

30 citas preces tajā pašā kategorijā: