No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Penis spraudņi

Informatīvais biļetens

Alphamale - COCKTRAINER™ - Penisa spraudnis

Alphamale COCKTRAINER™ ir personīga ierīce urīnizvadkanāla paplašināšanai seksuālās stimulācijas nolūkā. Trīs izmēros pieejamais dzimumlocekļa spraudnis ir vārti uz jaunām erotiskām sajūtām un intensīvāku seksuālo pieredzi vienatnē vai pārī.

Vairāk informācijas

pieejams

Vairāk informācijas

Alphamale COCKTRAINER™ ir personīga ierīce urīnizvadkanāla paplašināšanai seksuālās stimulācijas nolūkos. Trīs izmēros pieejamais dzimumlocekļa spraudnis ir vārti uz jaunām erotiskām sajūtām un intensīvāku seksuālo pieredzi vienatnē vai pārī.

Katrs no šiem dzimumlocekļa spraudņiem ir aptuveni 123 mm garš un segmentēts, ar pieaugošu diametru, lai nodrošinātu pakāpenisku un drošu paplašināšanos. Neatkarīgi no tā, vai esat iesācējs vai pieredzējis urīnizvadkanāla dilatācijas tehnikā, MEO ikviens atradīs sev piemērotu dzimumlocekļa spraudni:

  • S izmērs sākas no 3 mm diametra un palielinās līdz 10 mm.
  • M izmērs ļauj izplesties no 6 mm līdz 13 mm.
  • L izmērs ar diametru no 9 mm līdz 16 mm ir paredzēts pieredzējušākiem no jums.


Pateicoties lāzera marķējumam uz katra dzimumlocekļa segmenta, var viegli sekot līdzi dilatācijas progresam.

Katrs dzimumlocekļa korķis ir izgatavots no augstas kvalitātes nerūsējošā tērauda, kas ir ļoti pulēts, lai nodrošinātu gludu, higiēnisku un viegli tīrāmu virsmu. Noņemamais gredzens dzimumlocekļa galā nodrošina ne tikai vieglu lietošanu, bet arī papildu drošību lietošanas laikā. Principā jāsāk lēnām, jāpievērš uzmanība savam ķermenim un pakāpeniski jāpalielina izmērs, lai ar dzimumlocekļa spraudni gūtu vislabāko iespējamo pieredzi.

Lai gūtu drošu un patīkamu pieredzi, lūdzu, ievērojiet turpmāk sniegtos norādījumus: Pirms un pēc lietošanas ir svarīgi dezinficēt dzimumlocekļa spraudni ar mūsu INSTACLEAN aerosolu. Lietojot Urethral Play, higiēna ir vissvarīgākais un svarīgākais. Ievietošanai mēs iesakām izmantot mūsu īpaši izstrādāto lubrikantu VeryDeep. Tas nodrošina maigu dzimumlocekļa ievietošanu, kas ir īpaši svarīgi šajā jutīgajā zonā.

Alphamale COCKTRAINER™ ir vairāk nekā tikai seksa rotaļlieta, tas ir jaunas seksualitātes dimensijas aizsācējs. Atklājiet savas baudas dziļumus ar šo dzimumlocekļa spraudni - precīzi un droši.

Vairāk informācijas:

  • Alphamale - COCKTRAINER™ - dzimumlocekļa spraudnis
  • Materiāls: nerūsējošais tērauds
  • Personīgā "mācību ierīce" no Alphamale urīnizvadkanāla paplašināšanai.
  • Trīs dažāda biezuma dzimumlocekļa spraudņi, katrs 123 mm garš, segmentēts, ar pieaugošu diametru.
  • S izmērs: 3 mm, 4 mm, 5 mm, 6 mm, 7 mm, 8 mm, 9 mm un 10 mm diametrs.
  • M izmērs: 6 mm, 7 mm, 8 mm, 9 mm, 10 mm, 11 mm, 12 mm un 13 mm diametrs.
  • L izmērs: 9 mm, 10 mm, 11 mm, 12 mm, 13 mm, 14 mm, 15 mm un 16 mm diametrs.
  • Izmēru skala: Diametrs ir norādīts uz katra segmenta ar lāzera marķējumu.
  • Nerūsējošā tērauda dzimumlocekļa korķa galā ir (noņemams) gredzens.
  • Augstas kvalitātes un precīza izgatavošana, pulēts.
  • Brīdinājums: urīnizvadkanāla stimulācija rada risku. Sāciet lēnām, vienmēr izmantojiet piemērotas lubrikantus un glabājiet piederumus sterilus.
  • Alphamale COCKTRAINER™ ir galvenokārt paredzēts vīriešu anatomijai un vīriešu urīnizvadkanāla stimulācijai, jo dzimumlocekļa spraudnis ir īpaši izstrādāts ievietošanai vīriešu urīnizvadkanālā. Uretras stiepšana un stimulēšana ir prakse, kas galvenokārt ir izplatīta vīriešiem, jo viņu urīnizvadkanāla struktūra ir garāka un taisnāka. Sievietēm urīnizvadkanāls ir daudz īsāks un atšķirīgas formas, tāpēc tādu izstrādājumu kā Alphamale Uretras trenažieris lietošana sievietēm ir sarežģītāka un mazāk izplatīta. Lai gan urīnizvadkanāla stimulācija ir iespējama arī sievietēm, tai ir nepieciešami īpaši sieviešu anatomijai izstrādāti instrumenti, kas atbilst īpašām vajadzībām un drošības prasībām. Ja urīnizvadkanāla stimulācija interesē sievietes, ir svarīgi izmantot īpaši sieviešu anatomijai paredzētus izstrādājumus, lai līdz minimumam samazinātu risku un nodrošinātu drošu un patīkamu pieredzi.
  • MEO un Alphamale ir reģistrētas MEO preču zīmes Vācijā. Visi pārējie zīmolu nosaukumi, logotipi un preču zīmes ir to attiecīgo īpašnieku īpašums.

 

Tas varētu jūs arī interesēt:

KLIENTU ATSAUKSMES

Vēl nav klientu komentāru

Uzrakstiet savu pārskatu

Alphamale - COCKTRAINER™ - Penisa spraudnis

Alphamale - COCKTRAINER™ - Penisa spraudnis

Alphamale COCKTRAINER™ ir personīga ierīce urīnizvadkanāla paplašināšanai seksuālās stimulācijas nolūkā. Trīs izmēros pieejamais dzimumlocekļa spraudnis ir vārti uz jaunām erotiskām sajūtām un intensīvāku seksuālo pieredzi vienatnē vai pārī.

Uzrakstiet savu pārskatu

Citi klienti arī iegādājās:

30 citas preces tajā pašā kategorijā: