No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Penis spraudņi

Informatīvais biļetens

Alphamale Penisa spraudnis COCKSHOWER™

Ar COCKSHOWER™ dzimumlocekļa spraudni no Alphamale jūs varat izbaudīt pilnīgi jauna veida masturbāciju. Vīriešiem, kuri vēlas izpētīt un izbaudīt intensīvu urīnizvadkanāla stimulācijas sajūtu, šis tehniskais šedevrs starp dzimumlocekļa spraudņiem ir ideāls.

Vairāk informācijas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Ar dzimumlocekļa spraudni COCKSHOWER no Alphamale varat izbaudīt pilnīgi jaunu masturbācijas veidu. Vīriešiem, kuri vēlas izpētīt un izbaudīt intensīvu urīnizvadkanāla stimulācijas sajūtu, šis tehniskais šedevrs starp dzimumlocekļa spraudņiem ir ideāls.

    Šis dzimumlocekļa spraudnis, kas aprīkots ar izsmalcinātu nerūsējošā tērauda vāciņu, kas aptver dzimumlocekli, piedāvā ne tikai estētisku uzlabojumu, bet arī praktiskas funkcijas. Caur caurumu dzimumlocekļa aizbāžnīša lietošanas laikā iespējams urinēt un ejakulēt, nodrošinot nevainojamu un nepārtrauktu baudu urīnizvadkanāla stimulācijas laikā.

    Šis dzimumlocekļa aizbāžnis, ko dēvē arī par spermas vai urīna strūklaku, savu nosaukumu ir ieguvis pateicoties unikālajam dizainam, kas ļauj urīnam vai spermai plūst caur dzimumlocekļa aizbāzni un atverēm vāciņā. Šī šķidrumu caurlaidība rada vizuāli pārsteidzošu parādību, kas līdzinās strūklakai urinācijas vai ejakulācijas laikā. Spraudņa dizains ļauj manipulēt ar šo ķermeņa šķidrumu dabisko plūsmu un izbaudīt to tā, kā tas nebūtu iespējams bez dzimumlocekļa spraudņa.

    Caur caurums dzimumlocekļa spraudņa centrā ne tikai sniedz higiēnas priekšrocības, atvieglojot tīrīšanu un novēršot infekcijas, bet arī pārvērš citādi parastas ķermeņa funkcijas unikālā erotiskā pieredzē. Vizuālā un fiziskā stimulācija, kas rodas, izmantojot šo dzimumlocekļa aizbāzni, var būt aizraujošs papildinājums daudzu cilvēku seksuālajai praksei.

    Vēl viena dzimumlocekļa aizbāžņa priekšrocība ir tā īpašā forma. Penisa spraudnim, kas ir izstrādāts, lai stimulētu urīnizvadkanālu unikālā veidā, ir dažādas formas un diametri visā tā garumā. Tie nodrošina to, ka dzimumlocekļa aizbāžnis sēž pilnīgi droši, nevar izslīdēt un vienlaikus sniedz elpu aizraujošu baudu. Uretras stimulācija ir māksla pati par sevi, un ar šo dzimumlocekļa aizbāzni jūs varat atklāt ikvienu šīs jutekliskās baudas niansi.

    Lūdzu, ņemiet vērā turpmāk sniegtos norādījumus, lai gūtu drošu un patīkamu pieredzi: Pirms un pēc lietošanas ir svarīgi dezinficēt dzimumlocekļa aizbāzni ar mūsu INSTACLEAN aerosolu. Lietojot Urethral Play, higiēna ir vissvarīgākais un svarīgākais. Ievietošanai mēs iesakām izmantot mūsu īpaši izstrādāto lubrikantu VeryDeep. Tas nodrošina, ka dzimumlocekļa spraudnis tiek ievietots maigi, kas ir īpaši svarīgi šajā jutīgajā zonā.

    Šis dzimumlocekļa spraudnis paver jaunas baudas dimensijas. Tas piedāvā ne tikai unikālas sajūtas, bet arī brīvību baudīt urīnizvadkanāla stimulāciju bez pārtraukuma.

    Vairāk informācijas:

    • Penisa spraudnis Alphamale
    • Materiāls: nerūsējošais tērauds
    • Izmēri: Savienojums: Penisa kontaktdakšas diametrs: aptuveni 30 mm. Caur dzimumlocekļa aizbāžņa cauruma diametrs aptuveni 3 mm.
    • S izmērs: kopējais garums aptuveni 43 mm, diametrs 6 mm līdz 9 mm. Svars 11 g.
    • M izmērs: kopējais garums aptuveni 53 mm, diametrs no 7 mm līdz 9 mm. Svars 12 grami.
    • L izmērs: kopējais garums aptuveni 63 mm, diametrs no 8 mm līdz 9 mm. Svars 13 grami.
    • Brīdinājums: urīnizvadkanāla stimulācija ir saistīta ar risku. Sāciet lēnām, vienmēr izmantojiet piemērotus lubrikantus un visus piederumus uzglabājiet sterilus.
    • MEO un Alphamale ir reģistrētas MEO preču zīmes Vācijā. Visi pārējie zīmolu nosaukumi, logotipi un preču zīmes ir to attiecīgo īpašnieku īpašums.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Sehr gute Wirkung

    Sauber Verarbeitet ohne Kanten und Grat. Lässt sich gut einführen und bleibt dann auch sicher sitzen. Effekt ist geil, wie beschrieben.

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Alphamale Penisa spraudnis COCKSHOWER™

    Alphamale Penisa spraudnis COCKSHOWER™

    Ar COCKSHOWER™ dzimumlocekļa spraudni no Alphamale jūs varat izbaudīt pilnīgi jauna veida masturbāciju. Vīriešiem, kuri vēlas izpētīt un izbaudīt intensīvu urīnizvadkanāla stimulācijas sajūtu, šis tehniskais šedevrs starp dzimumlocekļa spraudņiem ir ideāls.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Citi klienti arī iegādājās:

    30 citas preces tajā pašā kategorijā: