No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Penis spraudņi

Informatīvais biļetens

Tailbone Alpha Urethral sonde Penis Plug

Mūsu Tailbone "Alpha" urīnizvadkanāla stimulācijas un ilgstošas urīnizvadkanāla dilatācijas treniņš ir apsolīts ar mūsu Tailbone "Alpha" urīnizvadkanāla sonde Penis Plug.

Vairāk informācijas

1147/00

pieejams

    Vairāk informācijas

    Mūsu Tailbone "Alpha" urīnizvadkanāla stimulācija un ilgstoša urīnizvadkanāla dilatācija ir apsolīta ar mūsu Tailbone "Alpha" urīnizvadkanāla sonde Penis Plug.

     

    Mūsu dzimumlocekļa spraudņa ievietojamais garums ir aptuveni 120 mm un maksimālais diametrs - 10 mm. Izgatavots no augsti pulēta nerūsējošā tērauda, kas nesatur niķeli.

     

    Kustīgais gredzens ne tikai novērš dzimumlocekļa aizbāžņa ieslīdēšanu, bet arī garantē maksimālu drošību lietošanas laikā. To var izmantot arī kā "glāns gredzenu". Iekšējais diametrs ir aptuveni 27,5 mm. Gredzenu ievieto ap dzimumlocekļa malu, un dzimumlocekļa spraudnis tiek ievietots urīnizvadkanālā. Tādējādi dzimumlocekļa spraudnis ir brīnišķīga rotaslieta ar uzbudinošu efektu.

     

    Lietošanas instrukcija:

     

    sondes vai dzimumlocekļa aizbāžņa lietošana ir jāveic uzmanīgi un apzinīgi. Būtiska ir higiēna un lubrikants. Uretru ieskauj daudzi muskuļi un nervi, tāpēc tā ir tik jutīga un brīnišķīgi stimulējoša.

     

    Pirms lietošanas dzimumlocekļa aizbāzni vajadzētu notīrīt un dezinficēt ar piemērotu, ādai draudzīgu līdzekli. Lubrikants jālieto lielā daudzumā, lai jutīgā urīnizvadkanāla daļa netiktu bojāta. Šim nolūkam mēs iesakām mūsu produktus VERYCLEAN Spray un VERYDEEP Lubricant.

     

    Idejas rotaļām:

     

    Kāpēc jūsu partnera dzimumlocekli vienmēr vajadzētu palutināt tikai no ārpuses? Viņš stonas no baudas, ja viņu stimulēs arī no iekšpuses ar piemērotu dzimumlocekļa aizbāzni! Ievietojot garāku dilatatoru, tiek skūpstīts dzimumloceklis, berzēts, mīcīts dzimumlocekļa kāts un locīts pret stieņa iekšējo pretestību.

     

    Lielākajai daļai vīriešu uzbudinājums un piespiešana ir pietiekami uzbudinoši. Ja papildus un partnerim negaidīti tiek ieviests kāds no mūsu dzimumlocekļa spraudņiem vai sondes, neaizsargātā vīrieša sirds uzreiz sitas straujāk ... Viņš gandrīz nespēs atturēties no uzbudinātības......

     

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Sehr gutes Produkt EMPFEHLUNG

    Der Tailbone Penis Plug Sound mit Ring ist richtig gut verarbeitet. Das Einführen mit Gleitmittel ist ein herrliches Gefühl, zu spüren wenn er immer tiefer in dich eindringt.

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Unglaublich geil

    Wir sind vom Tailbone Alpha Urethral Sound Penis Plug total begeistert und möchten ihn nicht mehr missen. Ich kann den Plug in kompletter Länge einführen. Ab einer gewissen Tiefe habe ich wirklich das Gefühl, das er sich bei Bewegung wie von selbst in die Harnröhre einsaugt.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Tailbone Alpha Urethral sonde Penis Plug

      Tailbone Alpha Urethral sonde Penis Plug

      Mūsu Tailbone "Alpha" urīnizvadkanāla stimulācijas un ilgstošas urīnizvadkanāla dilatācijas treniņš ir apsolīts ar mūsu Tailbone "Alpha" urīnizvadkanāla sonde Penis Plug.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Citi klienti arī iegādājās:

      30 citas preces tajā pašā kategorijā: