No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Anālie spraudņi

Informatīvais biļetens

Butt plug Extremeo - Anālais dildo 24/7

Jau pēc pavisam neilga laika tievais un perfekti veidotais 24/7 butt plug ir kļuvis par MEO anālo kontaktdakšu bestselleru. Un tas ir pamatoti, jo forma, virsma, izmērs un lieliskais materiāls piedāvā visu, ko jūs varētu vēlēties ideālam anālajam spraudnim ilgstošai lietošanai!

Vairāk informācijas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Jau pēc pavisam neilga laika tievais un ideālas formas 24/7 butt plug ir kļuvis par MEO anālo kontaktdakšu bestselleru. Un tas ir pamatoti, jo forma, virsma, izmērs un lieliskais materiāls piedāvā visu, ko jūs varētu vēlēties ideālam anālajam spraudnim pastāvīgai lietošanai! Pateicoties elastīgajam materiālam, butt plug pielāgojas jūsu iekšējai anatomijai un to var lietot jebkurā pozīcijā. 24/7 butt plug no Extremeo sērijas ir pieejams trīs garumos un dažādos diametros iesācējiem, pieredzējušiem un profesionāļiem.

     

    Kāpēc tiešām ikvienam vajadzētu izmēģināt Extremeo 24/7 butt plug:

     

    • Dizains, kas iedvesmo: šis plāns anālais spraudnis ir pieejams trīs versijās un ir piemērots gan iesācējiem, gan pieredzējušiem lietotājiem. Pateicoties tā mērenajam diametram, 24/7 butt plug ir vieglāk ievietot nekā daudzus citus modeļus. Dažādi diametri kombinācijā ar izcilu virsmas tekstūru garantē nesalīdzināmu pieredzi un dziļu, intensīvu anālā kanāla masāžu, kas paliks atmiņā uz ilgu laiku.

     

    • Augstas kvalitātes materiāls un droša lietošana: Silikons, kas nesatur ftalātus, ir ne tikai neticami patīkams, bet arī viegli tīrāms. Tāpēc viss vienmēr ir higiēnisks un patīkams. Brīnišķīgs materiāls, kas ir pietiekami stabils un vienlaikus elastīgs, lai butt plug būtu jūtams tieši īstajās vietās!

     

    • Intensīvs baudījums: Pateicoties gludajai galviņai, ievietot butt plug pirmos centimetrus ir pavisam viegli, bet pēc tam daudzās rievītes uz butt plug vārpstas nodrošina īpaši spēcīgu anālās atveres stimulāciju. Jo dziļāk iespiežas slaidais butt plug, jo spēcīgāka kļūst anālā stimulācija.

     

    • Ilgstošiem piedzīvojumiem: šis anālais spraudnis ir 24/7 butt plug, kas piepildīs jūsu sapņus par perfektu iekļūšanu - pat visu dienu vai visu nakti, kamēr jūs guļat! Pateicoties tā īpašajam dizainam, poda kājiņa pati iesūcas starp jūsu sēžamvietu. Jums jāzina, ka butt plug kājiņa ir kas vairāk nekā tikai dizaina elements; tai ir būtiska nozīme drošības un komforta nodrošināšanā. Pēdiņa neļauj butt plug pārāk dziļi ieslīdēt anālajā kanālā. Turklāt kājiņa nodrošina butt plug stabilitāti, kas nepieciešama, lai lietošanas laikā tas paliktu savā vietā un nejauši neizlīdētu no jums. Tas ir īpaši svarīgi tiem, kuri vēlas valkāt butt plug ilgu laiku vai pat zem apģērba publiskās vietās. To nodrošina kājiņa, kas ir diskrēti novietota starp sēžamvietām. Visbeidzot, tā atvieglo drošu un kontrolētu butt plug noņemšanu pēc lietošanas.

     

    Izmēri īsumā:

     

    • S izmērs: 14 cm garums, 26 mm diametrs
    • M izmērs: 17 cm garums, 31 mm diametrs
    • L izmērs: 20 cm garums, 36 mm diametrs

     

    Ar 24/7 butt plug no Extremeo sērijas jūsu fantāzijas beidzot kļūs par realitāti. Uzdrošinieties un izbaudiet nesalīdzināmo sajūtu, ka butt plug ir jūsu iekšienē 24 stundas diennaktī, 7 dienas nedēļā!

     

    Extremeo Butt Plugs tīrīšana un lietošana:

     

    • Viegli lietot: Aizdares aizbāžņa ievietošana var būt skaista un patīkama pieredze, it īpaši, ja jūs zināt, kā to darīt pareizi. Lai atvieglotu sēžas poda aizbāžņa ievietošanu anālajā atverē, mēs iesakām izmantot mūsu populāro Extremeo aerosolu. Īss aerosols atslābina sfinktera muskuļus un padara sēžas aizbāžņa ievietošanu par īpaši maigu baudu.

     

    • Pareizs lubrikants un lubrikants: pareizs lubrikants var būt ļoti noderīgs. Izmantojot tādus silikona izstrādājumus kā Extremeo Butt Plug, jāizvairās no lubrikantiem uz silikona bāzes, jo tie var sabojāt materiālu. Tā vietā mēs iesakām izmantot lubrikantus uz ūdens bāzes, piemēram, mūsu Aquameo vai Alphamale Aqua. Tie nodrošina patīkamu sajūtu un ir droši lietojami kopā ar silikona sēžas aizbāžņiem. Lube Shooter vai lubrikanta aplikators optimizē pieredzi, izmantojot anālās seksa rotaļlietas, piemēram, sēžas aizbāžņus. Tas ļauj lubrikantam dziļāk un vienmērīgāk sadalīties anālajā kanālā, padarot sēžas aizbāžņa ievietošanu ērtāku un drošāku. Tā kā anālais atveris pats neražo lubrikantu, pietiekams lubrikanta daudzums samazina berzi un traumu risku. Turklāt Lube Shooter nodrošina tīru un precīzu uzlikšanu, netērējot lubrikantu.

     

    • Tīrīšana: Extremeo Butt Plug pēc katras lietošanas reizes rūpīgi jāiztīra. Ar siltu ūdeni un maigām ziepēm var viegli noņemt lielāko daļu netīrumu. Rūpīgai un higiēniskai tīrīšanai mēs iesakām izmantot arī mūsu VERYCLEAN aerosolu. Ātra izsmidzināšana nodrošina, ka butt plug vienmēr ir gatavs nākamajam piedzīvojumam.

     

    Sīkāka informācija:

     

    • butt plug
    • Extremeo ® ir reģistrēta MEO Vācijas preču zīme.
    • Materiāls: Izgatavots no augstas kvalitātes silikona, nesatur ftalātus
    • Lūdzu, izmantojiet anālo spraudni tikai ar ūdens bāzes lubrikantiem, piemēram, Alphamale Aqua vai Aquameo un mūsu Lube Shooter.
    • Šim butt plug mēs iesakām mūsu produktu Extremeo: šis aerosols darbojas bez sajūtu zuduma, samazina sfinktera sāpīgo jutīgumu un palīdz sasniegt nevaldāmu seksuālo ekstāzi.
    • Ar jaunajiem Extremeo Butt Plugs mēs tagad piedāvājam jums visaptverošu bezrūpīgu komplektu jūsu anālajiem piedzīvojumiem. MEO ir ne tikai pionieris, kad runa ir par tādiem pasaulslaveniem produktiem kā Extremeo Anal Relax Spray, bet arī vienmēr meklē labākos un inovatīvākos veidus, kā uzlabot anālo seksu. Loģisks mūsu aizraušanās ar anālajiem produktiem turpinājums ir inovatīvās sērijas Extremeo dibena spraudņu ieviešana. Balstoties uz ilggadēju pieredzi un mūsu uzticamo klientu atsauksmēm, esam izstrādājuši sēžas aizbāžņus, kas nosaka jaunus dizaina, komforta un funkcionalitātes standartus.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Muy buena calidad

    Es de buena calidad, solo que se me ha quedado pequeño enseguida, tenía que haber pillado otro de mayor tamaño Por lo demás todo estupendo, desde la calidad del plug hasta la atención recibida. Volveré a comprar en este sex shop sin dudarlo.

      Novērtēšana 

      A fun challenge!

      This Extremeo buttplug feels so good, and it's amazing to feel and see how far you can go the first time you use it, and to see that you can take more and more with each use after that. Would recommend for anyone who likes a little anal stimulation when they masturbate. The orgasms are amazing! Thank you MEO. I will buy more exciting products

        Novērtēšana 

        Reaches new depths.

        Excellent purchase. Results were amazing. Good feel to the product. Well constructed. Takes your breath away! (In a good way!)

          Novērtēšana 

          Sehr schöner Dildo

          Ein wahrer Wonnespender ist der MEO-Dildo,schnell ausgepackt und ausprobiert. Flutscht sehr geil rein, da kommt Freude auf. Wird eins meiner Lieblingstoys werden.Klare Kaufempfehlung. Wenn man auf Analsex steht ist man mit diesem Dildo sehr gut bedient!

            Novērtēšana 

            Super Form

            Super Form, tolles Material, nicht zu weich und nicht zu hart. Der Fuß saugt sich quasi zwischen den Arschbacken fest, so dass der Plug immer bequem sitzt und nicht rein- oder rausrutscht. Ideal für Spaziergänge, Schlafen, Arbeit und mehr. Man spürt ihn ganz deutlich und die Größe ist echt perfekt. Kann ich jedem Interessierten sehr empfehlen.

              Uzrakstiet savu pārskatu

              Butt plug Extremeo - Anālais dildo 24/7

              Butt plug Extremeo - Anālais dildo 24/7

              Jau pēc pavisam neilga laika tievais un perfekti veidotais 24/7 butt plug ir kļuvis par MEO anālo kontaktdakšu bestselleru. Un tas ir pamatoti, jo forma, virsma, izmērs un lieliskais materiāls piedāvā visu, ko jūs varētu vēlēties ideālam anālajam spraudnim ilgstošai lietošanai!

              Uzrakstiet savu pārskatu

              Citi klienti arī iegādājās:

              30 citas preces tajā pašā kategorijā: